כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 98 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

971
יש לי עוד חודש עד הטיסה לתאילנד
1-איזה חיסונים אני צריך לעשות ומה התהליך?
2-עדיף להביא ויזה בינלאומית או לקחת ויזה נטענת מהדואר?
3-אני טס לחודש ימים לתאילנד אפשר כמה טיפים בנוגע למה תאכלס אני צריך להביא בתיק שיהיה לי שימוש בתאילנד?[רוב הדברים אני יקנה שמה]

תודה רבה לעונים על השאלות שיהיה לכם לילה טוב.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

972
[QUOTE=מאמן ריקודים]יש לי עוד חודש עד הטיסה לתאילנד
1-איזה חיסונים אני צריך לעשות ומה התהליך?
2-עדיף להביא ויזה בינלאומית או לקחת ויזה נטענת מהדואר?
3-אני טס לחודש ימים לתאילנד אפשר כמה טיפים בנוגע למה תאכלס אני צריך להביא בתיק שיהיה לי שימוש בתאילנד?[רוב הדברים אני יקנה שמה]

תודה רבה לעונים על השאלות שיהיה לכם לילה טוב.

[/QUOTE]
שלום לך מאמן ריקודים.
מהניסיון שלי מתאילנד תביא איתך ציוד לשלושה ימים זה מספיק, שם תוכל לרכוש מכל הבא ליד.
ויזה בינלאומית תספיק לך אם תרצה להיות יותר בטוח תקנה המחאות נוסעים בדואר אני אישית נסעתי לתאילנד עם ויזה בינלאומית
ולא הייתה לי בעיה.
לגבי חיסונים תתקשר לקופת החולים שלך ותקבע כבר מעכשיו לעשות את החיסונים (עדיף להיות בטוח).
בתאילנד תוכל לרכוש כמעט בכל פינה קונדומים (יש ב 7/11), סיאליס וויאגרה בכל בית מרקחת (יש הרבה כאלו).
תהנה שם
אני מתגעגע לתאילנד בכי
געגועיי לתאילנד

974
לומד-תודה על העזרה פשוט אמרו לי עם יש לך גודל של איבר מין סביר+ עדיף לקנות קונדומים בארץ ובתאילנד הקונדומים מותאמים לגודל של האסייתים.
דוקטור-הלוואי והיה לי זמן... אני כל כך עסוק בזמן האחרון שאין לי זמן לעבור כמה דפים ולראות את המידע שמצויין שמה...
חוץ מזה הפוסטים על התאילנד גם דיי ישנים בגלל זה אני שאלתי כדי להתעדכן כמה שיותר בזמן הנוכחי.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

975
אני ממליץ להביא קונדומים מהארץ ( הם יותר מרווחים ). לא לקחתי חיסונים מיוחדים לנסיעה
כפי שהבנתי כל עוד אתה באזורים המתויירים + בעונה היבשה ... לא צריכים כלום . תביא אקמול מספיק.  
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

977
ניתן לקנות קונדומים של דורקס ב7/11 קנה את האדומים מידה 54-55 , התאילנדים קונים מידה 52, עולה 5 שח ל3 קונדומים.
וויזה בינלומי עובד שם ובטוח יותר ממזומן.
טוב אני קרוב לטיסה של 4 חודשים לתאילנד, התקציב לא כולל טיסה הוא 8000 שח כי זה מה יש:)
חיסונים חינם מגיע לך
עצה קח מזוודה גדולה ריקה, ורק את הבגדים שעלייך, בסופו של דבר המזוודה תתמלא בבגדים ומתנות.
אני מתכנן לגור קודם חודש בבנקוק אולי חודשיים, לדעתי בנקוק זו העיר שבאמת כל הבלאגן מתרחש בה, ואחכ פאטייה...
והכי חשוב תשתמש בקונדום, במידה ואתה חפץ לעשות לה בדיקה, בסויי בוקאו במרפאה ב35 שח עושים לה בדיקת HIV.
במקרה שחלית במחלה יש לך בית חולים ממשלתי על דרך סוקומיץ בפאטיה, יחס חם , לדעתי רופאים ברמה גבוהה.
והכי חשוב שוב, להשתמש בקונדום

978
בנוסף להצעה של שחר אני מציע שתקנה שם מזוודה.
אני קניתי שם מזוודה גדולה שהספיקה גם לסחוב 32 ק"ג עם פליישטישן צחוק
בגדים אתה תוכל לקנות בכל פינה.
לאיפה שלא תביט אתה תראה 7/11 או famely mart ובתי מרקחת
געגועיי לתאילנד

979
תודה רבה על המידע חברים עזרתם לי מאוד..

1-כמה מותר משקל של מזוודה כדי לעבור בשדה התעופה חזרה?
2 שאלה בנוגע לטיסה יכולים לשנות את הטיסה שלנו הרבה פעמים נכון?
זאת אומרת לקחנו קונקשיין דרך אמען ובהתחלה הטיסה הייתה אמורה להיות ביום שבת
וזמן לחכות 8 שעות לטיסה לבנקוק משמה
ועכשיו זה השתנה והטיסה היא בלילה של יום שישי וצריך לחכות באמען כמעט 21 שעות לטיסה
השאלה שלי =העם זה הולך להשתנות הרבה במהלך החודש שנשאר לי לטיסה?

נ.ב תודה על העזרה והתגובות.

980
[QUOTE=מאמן ריקודים]תודה רבה על המידע חברים עזרתם לי מאוד..

1-כמה מותר משקל של מזוודה כדי לעבור בשדה התעופה חזרה?
2 שאלה בנוגע לטיסה יכולים לשנות את הטיסה שלנו הרבה פעמים נכון?
זאת אומרת לקחנו קונקשיין דרך אמען ובהתחלה הטיסה הייתה אמורה להיות ביום שבת
וזמן לחכות 8 שעות לטיסה לבנקוק משמה
ועכשיו זה השתנה והטיסה היא בלילה של יום שישי וצריך לחכות באמען כמעט 21 שעות לטיסה
השאלה שלי =העם זה הולך להשתנות הרבה במהלך החודש שנשאר לי לטיסה?

נ.ב תודה על העזרה והתגובות.

שחר דרך אגב הרבה אנשים אמרו לי ש 8000 שקל לא יספיקו לי לחודש בתאילנד ואתה נוסע ל 4 חודשים עם תקציב של 8000 שקל
מה ההיגיון?
[/QUOTE]

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”