מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם
394האמת שגם אני כמעט התייאשתי מלתפוס את מישל, עד ש...ראיתי את ההודעה של מישל שהיא תהיה זמינה.
שבוע שעבר הייתי באיזור וניסיתי שוב, היא ענתה אך לא יכלה לקבל אותי מיידית, אמרתי לה שעד שאני תופס אותה אז חייבים לתאם ומייד תיאמנו למחר..
בקיצור אפשר לתפוס אותה, ומי שיצליח לא יצטער!
אין לי כרגע את הזמן לפרט ולכתוב את כל מה שהיה, אבל בשתי מילים GFE אמיתית, כנה, מעניינת ומתעניינת.
נתנה לי להוביל וכשלא רציתי לקחה את המושכות, עד לגמירה המיוחלת.
אח"כ פטפטנו עד שפתאום שמתי לב שחלפה לה השעה, אמרתי לה שבניתי על סיבוב שני ואני רוצה עוד חצי שעה (היה לי ברור שזה יעלה עוד כסף) אחרי הסיבוב השני כשהתארגנתי ללכת, שאלתי כמה תוספת מגיע לה על החצי שעה הנוספת? היא לא הסכימה לקחת כסף...(לא שזה עזר לה
)

רק דבר אחד חשוב ומטעה, הכותרת היא בלונדינית גבוהה ורזה, זהו שהיא לא רזה!!!
היא לא שמנה אבל ממש לא רזה.
יש לה ציצים אלוהיים, גדולים ומדהימים ביופיים, אם היא תרזה היא תאבד את חלקם וזה יהיה מאוד מצער.
מישל היה כיף, אבוא לבקר שוב.
396הייתי ודגמתי
אין לי מילה רעה להגיד.
אך גם לא נפלתי.
במדד ה500 שח לשעה היא מקבלת ציון 0.8 ( לכל היותר)
397הייתי גם הייתי אצלך (ליד חנות טמבור).
administrator 2013-01-17 08:14:21
בכל מקרה, הסיבה היחידה שרשמתי את התגובה היא ששילמתי 600 ש"ח!!!
אבל, פאקינג את גובה 600 ש"ח אז לכל הפחות הרגשתי צורך להציל עוד מסכנים מליפול בפח שלך.
398טוב מר בחור אתה לא נסחף כי אם הרבה מעבר לזה....
הייתי אצל מישל כמה פעמים ופעם אחרונה לפני יומיים.
יש לך שתי הודעות בפורום ושתיהן באותו עניין, נשמע יותר כמו סגירת חשבון (השאלה על מה) מאשר אמיתי.
כוס זה לא צוואר מבושם...ובדרך כלל ניחוחותיו אינם מלבבים במיוחד, למעט מקרים חריגים ביותר.
ואצל מישל הריח הוא בדיוק כמו ב99% מהמקרים.
לעומת זאת היא מציעה חזה מהפנט ביופיו וחוויית GFE שאף אחת אחרת בפורום אפילו לא מתקרבת אליה.
היא שרותית ומשתדלת לרצות אותך וממש לא מקפידה על הזמן שלה, הרבה בנות בפורום יכולות ללמוד ממנה הרבה דברים.
אז אין לי מושג מה החשבון האישי שלך איתה, אבל תסגור אותו איתה במקום אחר.
399פלוטו - אני לא יודע אצל מי היית , אבל אני נתקלתי במספיק איברים נשיים שהריחו נפלא.
על רמת ההגיינה של מישל כבר דיברו כאן בפורום ואף הועלו טענות נגדה שאינה מתקלחת בין מפגש למפגש...
על רמת ההגיינה של מישל כבר דיברו כאן בפורום ואף הועלו טענות נגדה שאינה מתקלחת בין מפגש למפגש...
נתינה היא העונג הגדול מכולם
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...
400שלום חברים
אחרי זמן רב שהשארתי הודעות למישל, פתאום הפתעה - חזרה אלי בהודעה! מרגע זה ואילך ההתכתבות בהודעות היתה מהירה וקלה וכך גם קביעת המפגש.
המפגש היה מוצלח, בחורה גבוהה ומרשימה, יודעת איך לזוז ואיך לגרום לך להנות. תחושה של חברה באקט עצמו.
לצערי הייתי צריך לקצר בזמנים, אבל הסיבה שלשמה התכנסנו, סופקה במלואה. מעבר לזה, היה ניסיון לפתוח בשיחות חולין מצידה, שלצערי עקב האופי שלי ועקב לחץ זמנים, לא ענייננו אותי בכלל וקצת פגמו בזרימה. אבל אולי זה הייתי פשוט אני.
מי שבענין, שילך וידבר כמה שבא לו.
לא נרשמו כל בעיות אסטטיקה ואין לי מושג על מה קודמי דיברו. כשהלכתי, נכנסה להתקלח.
בקיצור, מומלץ
למישל, תודה על המפגש ועל היחס.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך