כ מאיה, לקקנית מסוקולוב תא. - דף 4 - סקס אדיר

מאיה, לקקנית מסוקולוב תא.

33
יוריקה ( סופרמן - גוגל) סוף סוף קיבלתי את הקוד למערה של אלאדין (סופרמן שוב לגוגל).
הצלחתי שוב ליצור קשר עם מאיה וספרתי לה על ההמתנה הקודמת. היא התנצלה וקבענו לשעה מדוייקת. ( סופרמן זה לא עניינך באיזה שעה בדיוק). הגעתי מכיוון רכבת צפון ופניתי ימינה ( סופרמן - זה הכיוון של היד ללא השעון) לכיוון סוקולוב ושוב נתמזל מזלי למצא חניה - דבר שהוא די בעייתי באיזור שכן אין מגרשים בתשלום באיזור , לפחות לא כאילו שאני יודע עליהם. קיבלתי פס, ופניתי ימינה לכיוון הדירה הנמצאת בקומת קרקע ( סופרמן, אין מדרגות - מכשול לוגיסטי ידוע עבורך).

מאיה קיבלה אותי בדירתה שאכן חשוכה וקטנה אך לא נוכחתי בבעית ריח או נקיון. היא הייתה מאוד קורקטית(סופרמן- גוגל) אך קצת מנוכרת בתחילה. ניגשתי למקלחת להוריד את הריחות שצבר יום, וגם היא הייתה נקיה אם כי קטנה למדי. מאיה התנצלה על הפעם הקודמת - וזה לזכותה. כפי שתאר עמיתי הקוצני לפני, מדובר באישה בשנות הארבעים, 170 על עקבים, חזה מעט נפול אך עדיין במצב טוב למדי. מתחילים לראות את קמטי הגיל, אך בבסיסו היא אישה נאה שאם מעט מייק אפ בהחלט תראה אטרקטיבית . אין בעיה בתחום הריח , מריחה נפלא. היא אכן רזה. משיחה שקיימתי עמה לאחר מכן זה כתוצאה מדיאטה קפדנית שהגברת מנהלת למען בריאותה.

מכיוון שזה היה המפגש הראשון ביננו החלטתי לבדוק את הסחורה, או יותר נכון לתת לסחורה לבדוק אותי כראות עיניה ויכולותיה.
היא התחילה במסאז' . לדעתי זה הצד הפחות חזק שלה. זה לא שהוא סתמי. אך עדיין, מסאז' טוב צריך להיות מלווה בתנועות ריטמיות ( סופרמן - הכוונה היא למקצביות , חסכתי לך גוגל אחד) רציפות על מנת להמריץ את זרימת הדם והנפש, מה שידידנו ז'ונגלר יכנה לפתוח את הצ'אקרות. זאת היא הצליחה באופן חלקי בלבד. אך המסאז' היה די קצר, למען האמת, ואת הצ'אקרות היא פתחה לי אחרת. לאחר מכן, התחילה במומחיותה. כפי שתואר כבר לפני , קיבלתי סדרה ארוכה של ליקוקים לאורך הגוף , לרוחבו, מלמעלה , למטה, ובכל תנועה אחרת לאורך זמן. ואז הגיעה המנה העיקרית, היא בצעה בי רימינג מטמטם כשלשונה הרוטטת הקיפה בעדינות את כל פי הטבעת שלי ואז חדרה קלות פנימה, היא היא המשיכה וחזרה על התהליך תוך שהיא מוצצת בעדינות את המוט מדי פעם. איטי, מגרה, והרגיש כי הוא נמשך לנצח ( סופרמן , לא הייתי עם הסטופר כי הייתי עסוק באטרף שלי, לא יכול לומר לך כמה זמן זה נמשך). ואז, היא הפכה אותי , ושוב אותו תהליך. לבסוף, היא התמקדה במוט במציצה הולכת וגוברת עד שגמרתי בפיה בתרועה רמה.

ישבנו לדבר קצת, והיא דווקא בחורה אינטלגנטית למדי. ואז היא כבדה אותי כדור שוקולד עם עטיפה צהובה שהשאיר אחד הלקוחות האחרונים שביקר אצלה לאחרונה. מסכנה, היא לא ידעה , אבל כמעט נחנקתי מבפנים. לאחר שדיברנו מעט היא הציעה לי עוד כדור וכבר סרבתי בנימוס.

קישקשתא, החלפנו ביננו פעם דברים בנושא תיזמון. זה הזמן, להעביר לאוקטביה את הדילדו שלך עם הקוצים SPECIAL DELIVERY עם אופנוע. נראה לי שלשם שינוי אולי נהנה מהסרט הבא שיופק בתאגיד.צחוק

סיכומו של דבר: מאוד נהנתי, אך מסקרן אותי לדעת אם אוכל להגיע איתה רחוק יותר על מנת להתמיד אצלה.

רימינג מעשי2012-09-26 16:48:18
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”