כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 99 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

981
שחר מזיין בחינם (לפעמים הן אפילו משלמות לו), אל תשכח את זה... קריצה
[QUOTE=מאמן ריקודים]
שחר דרך אגב הרבה אנשים אמרו לי ש 8000 שקל לא יספיקו לי לחודש בתאילנד ואתה נוסע ל 4 חודשים עם תקציב של 8000 שקל
מה ההיגיון?
[/QUOTE]

קישקשתא2012-10-27 12:58:47
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

982
מאמן ריקודים תבדוק באתר של חברת התעופה כמה אפשרי. כמה שאני זוכר אפשרי לקחת עד 32 ק"ג.
לי עלה 8000₪ לשבועיים וחצי שזה כלל טיסה דרך עמאן ושלוש טיסות פנים.
שלא לדבר על זיונים בכל פינה ועל הדרך קניות.

שחר תוכל לפרט טיפה יותר איך יספיק 8000₪ למספר חודשים?
געגועיי לתאילנד

984
[QUOTE=לומד]מאמן ריקודים תבדוק באתר של חברת התעופה כמה אפשרי. כמה שאני זוכר אפשרי לקחת עד 32 ק"ג.
לי עלה 8000₪ לשבועיים וחצי שזה כלל טיסה דרך עמאן ושלוש טיסות פנים.
שלא לדבר על זיונים בכל פינה ועל הדרך קניות.

שחר תוכל לפרט טיפה יותר איך יספיק 8000₪ למספר חודשים?
[/QUOTE]
וגם תגובה אחרונה למאמן ריקודים.
אתה רוצה לשמוע מה שנוח לך - שזה יספיק, אבל אומרים לך פה שזה לא יספיק אבל עדיין אתה מתעקש שזה יספיק.
אז אני אומר לך פעם אחרונה - זה לא יספיק.
8000 ש"ח / 30 יום = 266 ש"ח.
שזה כלום לבן אדם שנוסע פעם ראשונה לתאילנד ולא מכיר מהיכן איפשר לחסוך.
אתה לא תהנה, לא תזיין, לא תראה אפילו קצת את תאילנד, לא תהיה בדיסקוטקים ובקיצור הבנת את הרעיון. זה המצב - זה מה יש.
לגבי שחר סגל שנוסע ל-4 חודשים עם 8000 ש"ח.
אז בתור שועל ותיק מאוד בתאילנד אני אעשה לך חישוב הכי קר שיש.
8000 ש"ח / 4 חודשים זה 2000 ש"ח לחודש.
דירה לחודש בתאילנד (דירת חדר תאילנדית טיפוסית) עולה כ-1000 ש"ח כולל חשמל ומים. (יש גם בקצת פחות, אבל לא משמעותי לתקציב הנמוך בכל מקרה)
זאת אומרת שנשאר 1000 ש"ח. בערך
אוכל - 1000 ש"ח שנשארו / 30 יום = 33 ש"ח ליום לאוכל.
איפה השאר?
זהו, מה שהבין הבין ומי שלא, לא.

986
הסבר למאמן הריקודים
שכירות בבנקוק לחודשיים עולה לי 3200 באט לחודש לחודשיים 6400 כולל חשמל בסביבות ה 7000 באט
שכירות בפאטיה יקר יותר 7000 באט לחודש בחדר ממוזג מזגן מים חמים וLCD ושומר בכניסה ברחוב NAKLUA STREET
ככה שבפאטיה המחיר כולל חשמל לחודשיים 14000 באט
סהכ שכירות 21000 באט לכל ה 4 חודשים, כתובות למי שצריך אני אתן בפרטי
אוכל: אני אוכל במסעדות מקומיות ב NAKLUA STREET ארוחה עולה לי 25 באט שתיה 10 באט, ברוב הפעמים אני מכיר שם את רוב הבנות שבאות לאכול שם:) בגדול לא יוצא לי לאכול יותר מ 100 באט ביום, כך ש 300 באט לחודש ל4 חודשים 1200 באט.
זיונים: יש לי כל כך הרבה בנות מפאטיה שאני שומר איתם על קשר, אני נותן להם מקום ממוזג לישון, יש להם תלקוחות הקבועים שלהם, ככה שיש סידור טוב, רוב הבנות שאני מכיר זה או במסעדות המקומיות, או בקניון מקומי, ככה שזה נותן קשר שלא מתבסס בעיקר על כסף, לדוגמא בבנקוק גרתי עם בנקאית שרק רצתה לגור אצלי עם המזגן דולק כל היום.....
כנל בפאטייהשכולם שם זונות, היא הייתה איתי בלילה, אבל במהלך היום הייתה עובדת בבאר( הכרתי במסעדה המקומית).
אז מה היה לנו שם שכירות 21000 באט, אוכל 1200, שכירות אופנוע 10000 באט ל 4 חודשים, נסיעות 1000 באט גג
סהכ 33200 באט לאוכל מגורים ואופנוע
נשאר 4000 שח לזיונים אם אתה בקטע של בחורה שונה כל יום 500 באט לבחורה זה יעלה לך 6000 שח ל זיין 120 בחורות שונות ב4 חודשים, סקס בתשלום תסגור איתם כבר מחיר לשבוע או לחודש, יש כוסיות שמספיק שתתן להם 10000 באט לחודש והם יהיו הכי שמחות בעולם. ויש כאלה שמספיק שתתן להם מקום לישון ממוזג+ ארוחות, והם יהיו איתך.
נ.ב יציאה ללאוס מפאטיה 650 באט הלוך ו800 באט חזור ברכבת לבנקוק בשביל הוויזה.

988
[QUOTE=שחר סגל] הסבר למאמן הריקודים
שכירות בבנקוק לחודשיים עולה לי 3200 באט לחודש לחודשיים 6400 כולל חשמל בסביבות ה 7000 באט
שכירות בפאטיה יקר יותר 7000 באט לחודש בחדר ממוזג מזגן מים חמים וLCD ושומר בכניסה ברחוב NAKLUA STREET
ככה שבפאטיה המחיר כולל חשמל לחודשיים 14000 באט
סהכ שכירות 21000 באט לכל ה 4 חודשים, כתובות למי שצריך אני אתן בפרטי
אוכל: אני אוכל במסעדות מקומיות ב NAKLUA STREET ארוחה עולה לי 25 באט שתיה 10 באט, ברוב הפעמים אני מכיר שם את רוב הבנות שבאות לאכול שם:) בגדול לא יוצא לי לאכול יותר מ 100 באט ביום, כך ש 300 באט לחודש ל4 חודשים  1200 באט.
זיונים: יש לי כל כך הרבה בנות מפאטיה שאני שומר איתם על קשר, אני נותן להם מקום ממוזג לישון, יש להם תלקוחות הקבועים שלהם, ככה שיש סידור טוב, רוב הבנות שאני מכיר זה או במסעדות המקומיות, או בקניון מקומי, ככה שזה נותן קשר שלא מתבסס בעיקר על כסף, לדוגמא בבנקוק גרתי עם בנקאית שרק רצתה לגור אצלי עם המזגן דולק כל היום.....
כנל בפאטייהשכולם שם זונות, היא הייתה איתי בלילה, אבל במהלך היום הייתה עובדת בבאר( הכרתי במסעדה המקומית).
אז מה היה לנו שם שכירות 21000 באט, אוכל 1200, שכירות אופנוע 10000 באט ל 4 חודשים, נסיעות 1000 באט גג
סהכ 33200 באט לאוכל מגורים ואופנוע
נשאר 4000 שח לזיונים אם אתה בקטע של בחורה שונה כל יום 500 באט לבחורה זה יעלה לך 6000 שח ל זיין 120 בחורות שונות ב4 חודשים, סקס בתשלום תסגור איתם כבר מחיר לשבוע או לחודש, יש כוסיות שמספיק שתתן להם 10000 באט לחודש והם יהיו הכי שמחות בעולם. ויש כאלה שמספיק שתתן להם מקום לישון ממוזג+ ארוחות, והם יהיו איתך.
נ.ב יציאה ללאוס מפאטיה 650 באט הלוך ו800 באט חזור ברכבת לבנקוק בשביל הוויזה.
[/QUOTE]

יאללה שחר נשמה סוכן זיונים שם
חחחחחח

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

989
מבלי להיכנס לדיונים האם הדיווחים של שחר סגל מפוברקים או לא, למרות שברור לכל מי שהיה בתאילנד אי פעם ששחר לפחות היה שם, יש לי שאלה על התקציב (כאחד שהיה בתאילנד פעמיים):
נניח שארוחה אכן עולה 25 באט (למרות שידידה שלי שהיתה אוכלת ברחוב היתה משלמת 40-50 באט), אז פעמיים ביום (לפחות) יעלה לך 80-100 באט, נניח ש-80 באט.
80 ליום כפול 30 יום (בהנחה שלא תרצה אוכל מערבי כל התקופה) = 2,400 באט לחודש ו-9,600 באט לכל התקופה - ולא כמו שכתבת.
מעבר לזה, יש עלויות קונדומים, שתיה שיוצאים בערב, אננס (: וכו', מה איתם ?

ואגב thailand 2010 - חבילה של 12 קונדומים 56 מ"מ (כלומר החבילה "הגדולה" - להבדיל מהקופסאות הקטנות שליד הקופות ב-7/11) עולה בבתי מרקחת בפאטייה 190 באט.
מעבר לכך - מה המשמעות של ה-56 מ"מ (ואני עוד אחד שמשתמש בהם...) ?

גבינט2012-11-03 02:47:21

990
[QUOTE=גבינט]
מבלי להיכנס לדיונים האם הדיווחים של שחר סגל מפוברקים או לא, למרות שברור לכל מי שהיה בתאילנד אי פעם ששחר לפחות היה שם, יש לי שאלה על התקציב (כאחד שהיה בתאילנד פעמיים):
נניח שארוחה אכן עולה 25 באט (למרות שידידה שלי שהיתה אוכלת ברחוב היתה משלמת 40-50 באט), אז פעמיים ביום (לפחות) יעלה לך 80-100 באט, נניח ש-80 באט.
80 ליום כפול 30 יום (בהנחה שלא תרצה אוכל מערבי כל התקופה) = 2,400 באט לחודש ו-9,600 באט לכל התקופה - ולא כמו שכתבת.
מעבר לזה, יש עלויות קונדומים, שתיה שיוצאים בערב, אננס (: וכו', מה איתם ?

ואגב thailand 2010 - חבילה של 12 קונדומים 56 מ"מ (כלומר החבילה "הגדולה" - להבדיל מהקופסאות הקטנות שליד הקופות ב-7/11) עולה בבתי מרקחת בפאטייה 190 באט.
מעבר לכך - מה המשמעות של ה-56 מ"מ (ואני עוד אחד שמשתמש בהם...) ?

[/QUOTE]

לשחר אין את הבעיה של הקונדומים, לפי התיאורים והתמונות הוא משתדל לא להשתמש בהם.
שחר אני טועה?

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”