כ מישהו מכיר? מישהו דגם את דונה? - סקס אדיר

מישהו מכיר? מישהו דגם את דונה?

1
הבחורה עושה רושם טוב מבחינת גוף, ונשמעת נחמד וזורמת.
עדיין, עקב המצב הקשה של הבנות המארחות, אני מעדיף לשאול ולברר לפני..
מישהו דגם? לא ראיתי מעולם דיווח עליה, ובחוץ לא נתקלתי בה.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6472
052-7229041
052-8267374

UMA2013-10-31 22:56:30

3
חשבתי לפרסם....בכל אופן דגמתי הבחורה לפני חודש ועכשיו הוצאת לי את החשק לדווח.
בגדול לא יותר מידי, גוף פצצה בחורה לכל דבר בחיים לא תחשוב שהיא טראנסית. אופי קצת בעייתי , לא הייתי מסתדר איתה שניה אם לא הייתי חרמן אש. בזמנו (לפני חודש) לא הייתה ממוקמת כך שצריך לסגור על מלוניתמלוןרכב . הפינוק עולה 300 ללא מלון וכו.
בשורה התחתונה גוף פצצה, והיה לי כיף לזיין אותה , הבעיה שקצת חמומת מח ולא הכי שירותית הרגשתי לפעמים שעושה טובה שמזדיינת ביחוד שהוצאתי כ-400 שח על כל הסיפור וגם להגיע לאזור ראשון...כך שברכב בטח לא שווה ובמלונית זה יוצא לך מעל 400 לפני דלק בשביל 2 מספרים עד שעה? לא יודע ציון כללי הייתי נותן לה 7 בקושי משוקלל.

6
אני בשום פנים ואופן לא בא לסנגר עליה אבל מדובר בילדה בת 20 שאולי עברה דברים בחיים ...אבל עדיין אין לה שום מושג שירותי ולא הייתי מצפה ממנה להרבה לא מדובר בזונה מקצועית.
מה שכן וזאת המלצה שלי לכולם : דעו מה אתם רוצים תסגרו את זה מראש ותהיו מאוד אסרטיביים. במקרה שלה היא זיון טוב צריך פשוט לדעת לקחת....
בהצלחה

7
לא יאומן כמה חרא צריך לעבור כדי להגיע למישהי נורמלית עצוב מה כבר ביקשנו? כוסאמק פעם בנות כאלה התחננו לעלות לרכב שלך, מצצו לך את הזין כאילו אין מחר וקיבלו בתחת בכזו כיפיות כאילו הזין שלך היה עשוי מזהב.
תודה שחסכתם לי עוד כמה טבין ותקילין..

10
[QUOTE=מר שגל]

מה שכן וזאת המלצה שלי לכולם : דעו מה אתם רוצים תסגרו את זה מראש ותהיו מאוד אסרטיביים.
[/QUOTE]
זאת עצה מצויינת, הבעיה היא שזה קשור לאופי של הבן אדם , לא כל אחד יכול להיות אסרטיבי, יש הרבה חסרי בטחון, והרבה בנות מנצלות את זה.
צריך פשוט לשים פס, ולזכור שאתה זה המשלם.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”