כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 276 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2751
שלום גברת שרון היפה!
שמתי לב לסרטון שאת קוראת ''שרון רוכבת על זין''
קצת ביקורת על הסרטון
1.את לא רוכבת פרוע כמו שאת כותבת על עצמך,הייתי מצפה לקצת יותר אם באלך שלקוחות מהפורום יבואו לביתך
2.מה עם יותר תנוחות ?!?! דוגי למשל
היתאכזתי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2753
Lavelle ליצן שכמותך Clown - כשאתה רושם את התגובות במקום הבוסית הרובוטית שלך,
נסה לעשות מינימום מאמץ, שכשהקרבן התורן יגיע אליה, הוא יחשוב שיש סיכוי (אפילו אחד לאלף)

שהיא כתבה את התגובות שהוא קרא בפורום לפני שהגיע לקוטב הצפוני.

תאגיד מפגר...

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2754
הקדמה קצרה ערב טוב אנשים: לא אכפת לי שעכשיו תקראו לי לבלר3 או חמישי של שרון או יחצן שלה אבל היא פשוט מדהימה זהו אתמול זה היה פשוט מדהים!!! גם בגלל היחס שלה אליה גם בגלל היכולת שלה לעשות כמעט הכל מה שאני ביקשתי ממנה וגם משפחדתי לבקש ממנה היא עשתה את הכל!

יום שבת פותח אתה פורום מתכוון לכתוב לשרון הם אפשר לפגוש אותך למחר היא אמרה לי שכן ואז פתאום אני רואה הודעה אחרת ממנה תראה את לוואל איזה סרטון הוא העלה לפוסט שלי אני נכנס ואני פשוט לא מאמין למה שאני רואה זה חרמן אותי ברמות אחרי זה קבענו ופשוט חיכיתי לפגישה:)

היא קיבלה אותי בדיוק בשעה היעודה שילמתי סכום מאוד כבד לכמה שמן שאני ארצה! יוצר משעה כי רציתי להתפנק רק איתה אמרתי לעצמי שרק אני אגמור פעמיים וזהו לא רוצה יותר כלום!!!!
אחרי שהתקלחתי היא ניגשה אלי הורידה לי את המגבת האדומה (יאללה מישהו חייב לקנות לה מגבת אחרת!!) לוולברים אחרתיוכם לקנות לה סתם אני צוחק:)
והיא התחילה לאט לאט להתקדם במציצה שלה עם שיניים אני מאוד אוהב את זה:).
אחר כך העברנו את זה לזיון קל בעמידה ליד הספה אחר כך הורדתי אותה לרכיבת קוואבוי הפוכה אחר כך דוגי סטייל במיטה אחר כך מיסיונרית!! וגם גמרתי בעוצמה רבה מאוד פשוט מדהים!!!.
אחרי זה היא עשתה לי מסג׳ קטן גדול!! בכל הגוף שלי המסג׳ נכון סתמי אבל זה כיף:).
אחרי זה התכוננתי נפשית לגמירה שניה שאני. בחיים שלי עוד לא גמרתי עם בחורה גמירה שניה היא לקחה לי הרבה זמן אבל זה היה שווה לחכות!!!.
היא התחילה בירידה אני לשבתי שזה עומד להיות יותר פשוט אבל זה לא היה ופה אני רוצה להודות לסבלנות של שרון!! ואיזה אדם פשוט מדהימה היא פינקה אותי ולא ויתרה שוב מצצה שוב זיון שוב מצצה שוב זיון!!! זוב מצצה פשוט מדהים!
אחרי שאני כמעט נשבתי זרקתי מילה על פורנו או משהו כזה שאני בא הביתה מדליק את המחשב שם סרט פורנו ומשפיל היא אמרה שאין לה בעיות שאני אראה סרט פורנו והיא הלכה למחשב אני הייתי בהלם לא חשבתי שהיא תיקח אותי ברצינות נכנסה לאתר אז אני אמרתי חכי תני לי להיכנס! נכנסתי ראיתי קצת. ופשוט גרמתי שרון עכשיו אין בעיות:) לגמור בפעם שניה אני מודה לך מאוד מאוד מאוד מאוד!!! החלום שלי התגשם!!!
זהו התקלחתי וזהו הלכתי!!
ףתסלחו לי אבל פשוט הייתי חייב לשתף אותכם בחוויה שאני עברתי!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2755
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=רימינג מעשי] עליך להפוך למספיק כנה עם
עצמך שתוכל לבקר אחרים תחת שם הניק האישי שלך במקום להעלות נפיחות מקלדת
פטטיות מאחורי זה של שרון.

[/QUOTE]

רימינג , המניות שלך בצניחה חופשית ! אני מבינה שאתה לא נותן לי שום קרדיט, נכון?

[/QUOTE]

שרון, היכן , ועל מה, שהיית צריכה לקבל קרדיט קיבלת. על הלבלריזציה לא ולא. חבל לטחון זאת שוב.

נ.ב - תיק המניות שלי דווקא לא יורד.צחוק

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2756

Sleepyאח שלהם,

הדיווחים שלך אומנם נלהבים אבל לא ממש מעוררי חשק, כמו כן הם נשמעים אוטנטיים לגמרי ולכן אתה צריך להיתאמץ הרבה יותר כדי לזכות בסיכת הלבלרקריצה
הרשה לנו לעזור לך כאשר מלבלרים אין דבר כזה מסאג׳ סתמי, אין שום קושי לגמור פעם שניה ולא כל שכן תוך כדי רק מהנוכחות שלך בהמה מגעילה31 גומרת כמה וכמה פעמיםצחוקמבולבל

ליבלור רציני צריך להיות מלווה בתמונות שאין שום קשר בינן לבין מושא הלבלרות כאשר מידי פעם אתה שם תמונה אמיתית שלה כדי לתת רושם אוטנטיDead

והכי חשוב ליבלור נכתב כתסריט לפני המפגש ואין כל קשר בינו לבין המפגש.אצבע למטה

מקווים שסייענו לך ברכך להיות פרח לבלרות.....

[QUOTE=yellow-horny]הקדמה קצרה ערב טוב אנשים: לא אכפת לי שעכשיו תקראו לי לבלר3 או חמישי של שרון או יחצן שלה אבל היא פשוט מדהימה זהו אתמול זה היה פשוט מדהים!!! גם בגלל היחס שלה אליה גם בגלל היכולת שלה לעשות כמעט הכל מה שאני ביקשתי ממנה וגם משפחדתי לבקש ממנה היא עשתה את הכל!

יום שבת פותח אתה פורום מתכוון לכתוב לשרון הם אפשר לפגוש אותך למחר היא אמרה לי שכן ואז פתאום אני רואה הודעה אחרת ממנה תראה את לוואל איזה סרטון הוא העלה לפוסט שלי אני נכנס ואני פשוט לא מאמין למה שאני רואה זה חרמן אותי ברמות אחרי זה קבענו ופשוט חיכיתי לפגישה:)

היא קיבלה אותי בדיוק בשעה היעודה שילמתי סכום מאוד כבד לכמה שמן שאני ארצה! יוצר משעה כי רציתי להתפנק רק איתה אמרתי לעצמי שרק אני אגמור פעמיים וזהו לא רוצה יותר כלום!!!!
אחרי שהתקלחתי היא ניגשה אלי הורידה לי את המגבת האדומה (יאללה מישהו חייב לקנות לה מגבת אחרת!!) לוולברים אחרתיוכם לקנות לה סתם אני צוחק:)
והיא התחילה לאט לאט להתקדם במציצה שלה עם שיניים אני מאוד אוהב את זה:).
אחר כך העברנו את זה לזיון קל בעמידה ליד הספה אחר כך הורדתי אותה לרכיבת קוואבוי הפוכה אחר כך דוגי סטייל במיטה אחר כך מיסיונרית!! וגם גמרתי בעוצמה רבה מאוד פשוט מדהים!!!.
אחרי זה היא עשתה לי מסג׳ קטן גדול!! בכל הגוף שלי המסג׳ נכון סתמי אבל זה כיף:).
אחרי זה התכוננתי נפשית לגמירה שניה שאני. בחיים שלי עוד לא גמרתי עם בחורה גמירה שניה היא לקחה לי הרבה זמן אבל זה היה שווה לחכות!!!.
היא התחילה בירידה אני לשבתי שזה עומד להיות יותר פשוט אבל זה לא היה ופה אני רוצה להודות לסבלנות של שרון!! ואיזה אדם פשוט מדהימה היא פינקה אותי ולא ויתרה שוב מצצה שוב זיון שוב מצצה שוב זיון!!! זוב מצצה פשוט מדהים!
אחרי שאני כמעט נשבתי זרקתי מילה על פורנו או משהו כזה שאני בא הביתה מדליק את המחשב שם סרט פורנו ומשפיל היא אמרה שאין לה בעיות שאני אראה סרט פורנו והיא הלכה למחשב אני הייתי בהלם לא חשבתי שהיא תיקח אותי ברצינות נכנסה לאתר אז אני אמרתי חכי תני לי להיכנס! נכנסתי ראיתי קצת. ופשוט גרמתי שרון עכשיו אין בעיות:) לגמור בפעם שניה אני מודה לך מאוד מאוד מאוד מאוד!!! החלום שלי התגשם!!!
זהו התקלחתי וזהו הלכתי!!
ףתסלחו לי אבל פשוט הייתי חייב לשתף אותכם בחוויה שאני עברתי!!!
[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-11-05 22:26:10

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2758
שלום לכולם,

הייתי אצל שרון בבוקר, אני חייב לציין שאני מאוד נהניתי.
יחס טוב שיחה נעימה, ושירות כפי שהובטח.

לא ברור לי איזו חויות אלו שכותבים פה עברו איתה אבל אני מניח שלכולם יש ימים טובים יותר וטובים פחות.

שוב אני אומר שאיתי היה לה יום טוב ולי היה יום טוב מאוד.

כל מי שחושבת שהדרך לליבו של גבר היא דרך הבטן נכשלה בגיאוגראפיה!!!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2759
סופרלטיב אם אנחנו צריכים להסביר לך אז אתה כנראה לא חכם כפי שתה חושב.

[QUOTE=סופר לה טיב]

[QUOTE=אחים שלו גברים]צודקת את בהמה מגעילה[/QUOTE]

אשל"ג,

שרון שלחה אותך/כם אל המראה ("מאונן מאהבה טול קורה מבין עיניך , עכשיו צא ולמד מי כאן הבהמה (רמז: אתה יכול להביט במראה") .

אחרי המבט במראה והסכמה שהיא צודקת, ממש לא כל כך ברור שהמסקנה המתבקשת היא שדווקא היא הבהמה המגעילה, שהרי לא היא מי שראית/ם במראה...קריצה

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2760
יום אחד בא אלי למשרד לקוח שלי וביקש לבדוק אישה אשר שכרה אצלו דירה. היא טענה שהגיעה מלונדון אך הלקוח שלי חשש שזאת לא האמת ויש לה מה להסתיר.
ביצעתי את החקירה הפרטית וגיליתי שאכן יש בסיס לחששות של הלקוח שלי.
החלטתי להיפגש עם החשודה כדי לתשאל אותה ולבדוק ממצאי החקירה. כאשר היא פתחה לי את הדלת הצגתי את עצמי כבלש פרטי, הסברתי שבעל הדירה ביקש ממני לבדוק אותה ושאני רוצה לשוחח איתה. הדיירת הייתה מאוד חמודה והזמינה אותי להיכנס.
התיישבנו בסלון ושאלתי אותה האם זה נכון שהיא מלונדון וקוראים לה שרון. קיבלתי תשובה חיובית ואז אמרתי לה שזה שקר, היא מרוסיה ושמה אלכסנדרה! היא רצתה להכחיש אך הייתי מוכן לזה והוצאתי תמונות שלה אשר צולמו במוסקבה. הדיירת המשיכה בהכחשות וטענה שזאת לא היא אלא מישהי אחרת שדומה לה. לא רציתי להביך אותה אבל העקשנות שלה לא השאירה לי ברירה ואני הוצאתי מהתיק תמונות הערום שלה. הייתי בטוח שזה ישבור אותה ויכריח לספר את האמת. אבל כאן חיכתה לי הפתעה שלא הייתי מוכן לה: האישה הסתכלה על התמונות עם חיוך ופתאום התחילה להתפשט.
"תסתכל על הציצים האלה, אתה רואה שהם לא דומים לציצים בתמונות?" שאלה אותי.
ניסיתי לא להסתכל לכיוונה אבל היא לא וויתרה, לקחה את ידי והצמידה לחזה שלה.
"האם אתה לא מרגיש שזה ציצים אחרים?"
הסברתי לה שאני איש נשוי ואין לי שום רצון להשתתף בהצגה הזאת. אבל האישה הייתה נחושה מאוד. היא התיישבה לי על הברכיים והצמידה את "הציצים" שלה אל הפנים שלי. וכאן אני נכנעתי. התנפלתי עליה ומהר מאוד שנינו נשארנו בלי בגדים. אין טעם לפרט מה היה האלה, אציין רק שהזין שלי ביקר בכל אחד משלושת החורים שלה וזה היה מעולה!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”