כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 100 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

991
גבינט, טוב לשמוע שאפשר לקנות בזול יותר, תודה!!

אני מתאר לעצמי ש-56 מ"מ זה הקוטר המקסימלי? אין לי מושג אבל הקונדומים האלה טובים.

אגב, עד עכשיו שהייתי קונה אותם ב-711 , ובהנחה שאתה מחסל בממוצע קופסת קונדומים ביום לפחות, אז רק זה 100$ בחודש....

וזה לפני שהכנסנו חישוב של מיים מינרליים, סיגריות אם אתם מעשנים וכ'ו
thailand 2010

993
meninblack -כן תודה רבה והבנתי לא אמרי שזה לא יספיק לי פשוט בהתחלה הייתי בהלם ואחרי שהתחלתי לחקור טיפה הבנתי באמת הסכום לא יספיק,תודה בכל מקרה.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

994
עברתי על התמונות, חדר כושר בפאטייה, לקחנו בחורה ברחוב, הכנסנו אותה לחדר כושר של TONY ושכבנו שם עד שהמדריך עלה עלינו התחיל לצעוק ולקרוא למשטרה:) ברחנו משם , אבל התגובה הראשונה שהייתה לי, 1 MIN" חחחח הוא בא כמה שניות לפני שגמרתי....

996
באופן רגיל אולי התמונה הייתה עושה לי משהו, אבל יכול להיות שתהבגרתי והתמונה הזו עושה לי רע על הלב.
הרי ברור שהבחורה פה מושפלת, סובלת, לא נהנית והרי היא לא יכולה להגיד מילה כי היא צריכה כסף.
לא יודע, אני רואה את התמונה והלב שלי כואב, אבל אולי זה רק אני...

998
זה מזכיר לי שאלה לגביי חדרי הכושר...
כשאני מגיע לתאילנד פאטאיה יש שמה הרבה חדרי כושר? או שרק במקומות מסויימים.... והאם אפשר לקבל קצת מידע לגביי הנושא?
קצת חושש להשמין ברמה מוגזמת שהשהות שלי שמה כחודש ורק אוכל ומזיין כל יום...
נ.ב זה הפרצוף האמיתי של שחר סגל? ואללה דווקא נראה יותר טוב מאשר שציפיתי קריצה

מאמן ריקודים2012-11-05 19:51:54
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”