כ עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל? - דף 7 - סקס אדיר

עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל?

61
סקס חובבני, מעריך את מה שעשית אבל לקחת סיכון, אם באמת היה לה איזה בוריס הוא היה יכול לאשפז אותך... או שאתה מחזיק מעצמך אלי הנה..
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

65
[QUOTE=דודי1]אולי נתחיל להפציץ אותה בטלפונים ונקבע איתה במטרה לא להגיע לנסות להוציא אותה מהכלים. אני מוכן להתקשר אליה לפחות פעם אחת בכל יום ולקבוע איתה. מי עוד מוכן?[/QUOTE]

זה מה שאני עשיתי לה כמה פעמים אחרי שהייתי אצלה והיא חיפפה אותי אחרי אקט אחד...זה באמת שיגע אותה והיא איימה שהיא תתלונן ותשיג את הפון שלי מחב' הסלולר ותגיש תלונה במשטרה...אז באמת צריך לעשות סבבים צחוקצחוק

colt2012-11-14 09:37:06
God helps those who help themselves

66
התגובה האחרונה שלי לא קשורה לפה, ואני כמעט משוכנע שפתחתי איתה נושא חדש ולא קשור לפה...מוזר.
היא לא יכולה לקבל את הטלפון מחברת הסלולר, היא יכולה לא לענות, או להתלונן על הטרדה.
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

69
שלום לכולם אני חדש חדש מאוד ורוצה לספר על הפעם הרי שונה וצריך המלצה לפעם השניה שעוד לא היתה חיפשתי וחיפשתי משהו עכב חוסר מין בבית והלכתי לאיזה 3מקמות שהיו עלובים כך גם מיראת הבחורה עד שהתייאשתי אמרתי מאוחר בלילה 00:20ראיתי טלפון באתר של אורטלהתקשרתי אמרה בו היתי קצת מסטול הכול קרה מהר מאוד שהגעתי לא ראיתי איך אי מיראת אפילו מסטלה ומילחץ שלה שאני יכנס להיתקלח אמרה כסף מרוש אמרתי שעה פינוק ליגמור פעמיים אמרה אין בעיה מקלחת ,גועל נפש הכול מלוכלך מחבות אפלו לא עברו כביסה יצאתי אמרה שכב התחילה למצוץ איך שעמד עברה לעבודת יד חזקה אמרתי למה יד פה בבקשה אמרה דחף לי אצבעות לכו אמרתי טוב תמשיכי בפה אמרה תגמור אמרתי לא עברו 2דקות אמרה באתאה לה יתנחל פה?אמרתי לא אבל לא שילמתי 400בשביל שתעסי לי ביד כמה מהמיטה לקחה את הטלפון דיברה ברוסית אמרה שיש בעיות ושיבא מהר לא הבנתי מה קרה שאלתי אותה מה קרה אמרה עוף מי פה אמרתי אני רוצה בחזרה את הכסף אמרה שום דבר אמרתי חצי לפחות =200 עברו רק חמש דקות אמרה תחף הרוסי מגיע אני ערום התלבשתי מהר ואמרתי לה שאני אוהב גנגסטרים ואני מחכה לרבי שיבא ועדיף שיבאו 2 כי אני בלי הכסף לא יוצה ראתה שאני רציני ולא מפחד(ישבתי בכלא 3פעמים כשהייתי צעיר היום אני 39 מדובר על 14שנה שאני נשי ולא בעיתי לא מפחד מאנשים כולנו בשר ודם) עברה לתכנית ב הלכה לדלת של הבית שלה עים הטלפון פתחה את הדלת והתחילה לצעוק הוא מרביץ לי תזמנו משטרה פה הבנתי שאני בבעיה עים הרוסים יחולתי להמצי משהו עים היתי נעצר אבל עים אני נעצר אצל זונה כי הרבצתי לה אני בבעיה בבית השכנה מלמטה יצאה והי אמרה לה תזמיני משטרה ברחתי מי שם כמה שיותר מהר זהירות מאור טל בלונדינית שופעת מרחוב דיזנגוף

70
כשראיתי שבאמצע הסיפור שלך , שאתה ממשיך במאבק עם הזונה הזאת שתחזיר לך את הכסף ,

ולא מפחד מהרוסי שכביכול בדרך , כבר פינטזתי על סוף טוב.מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אבל הזבל האנושי הזה מוכן וחשב כנראה על הכל.

שאלוהים ייקח אותה ואת מי שהוציאה אותה מהבטן שלה.

כועסכועסכועסכועס

[QUOTE=ברבור צהוב]שלום לכולם אני חדש חדש מאוד ורוצה לספר על הפעם הרי שונה וצריך המלצה לפעם השניה שעוד לא היתה חיפשתי וחיפשתי משהו עכב חוסר מין בבית והלכתי לאיזה 3מקמות שהיו עלובים כך גם מיראת הבחורה עד שהתייאשתי אמרתי מאוחר בלילה 00:20ראיתי טלפון באתר של אורטלהתקשרתי אמרה בו היתי קצת מסטול הכול קרה מהר מאוד שהגעתי לא ראיתי איך אי מיראת אפילו מסטלה ומילחץ שלה שאני יכנס להיתקלח אמרה כסף מרוש אמרתי שעה פינוק ליגמור פעמיים אמרה אין בעיה מקלחת ,גועל נפש הכול מלוכלך מחבות אפלו לא עברו כביסה יצאתי אמרה שכב התחילה למצוץ איך שעמד עברה לעבודת יד חזקה אמרתי למה יד פה בבקשה אמרה דחף לי אצבעות לכו אמרתי טוב תמשיכי בפה אמרה תגמור אמרתי לא עברו 2דקות אמרה באתאה לה יתנחל פה?אמרתי לא אבל לא שילמתי 400בשביל שתעסי לי ביד כמה מהמיטה לקחה את הטלפון דיברה ברוסית אמרה שיש בעיות ושיבא מהר לא הבנתי מה קרה שאלתי אותה מה קרה אמרה עוף מי פה אמרתי אני רוצה בחזרה את הכסף אמרה שום דבר אמרתי חצי לפחות =200 עברו רק חמש דקות אמרה תחף הרוסי מגיע אני ערום התלבשתי מהר ואמרתי לה שאני אוהב גנגסטרים ואני מחכה לרבי שיבא ועדיף שיבאו 2 כי אני בלי הכסף לא יוצה ראתה שאני רציני ולא מפחד(ישבתי בכלא 3פעמים כשהייתי צעיר היום אני 39 מדובר על 14שנה שאני נשי ולא בעיתי לא מפחד מאנשים כולנו בשר ודם) עברה לתכנית ב הלכה לדלת של הבית שלה עים הטלפון פתחה את הדלת והתחילה לצעוק הוא מרביץ לי תזמנו משטרה פה הבנתי שאני בבעיה עים הרוסים יחולתי להמצי משהו עים היתי נעצר אבל עים אני נעצר אצל זונה כי הרבצתי לה אני בבעיה בבית השכנה מלמטה יצאה והי אמרה לה תזמיני משטרה ברחתי מי שם כמה שיותר מהר זהירות מאור טל בלונדינית שופעת מרחוב דיזנגוף [/QUOTE]

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”