כ שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ? - דף 5 - סקס אדיר

שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ?

45
[QUOTE=קישקשתא]mommik - אין לך דז'ה וו? קריצה צחוק[/QUOTE]

יש ויש, אבל....

אני מהענף הזה פרשתי לאור הבנתי שבארץ אין מה לחפש....

לא מכיר את הספציפית, פעם התקשרתי לקבל פרטים, אבל השיחה הטלפונית הדליקה לי "צבע אדום" אז נמנעתי....

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

שובל על מנתניה קוקסינלית - מישהו ניסה טרנסית ?

48
אני רק רוצה לומר ואני לא תמיד ניכנסת לכאן ששורה תחתונה מי שרוצה לדעת באמת מי אני ומה אני נותנת וכמה אני בסדר מוזמן למציאות בכייף ולמי שנותנת שירות לא טוב מפסידה לקוח ולמי שתיתן שירות טוב תרוויח לקוח ולי לא ניראה שכדאי לי לתת שירות לא טוב אני אוהבת קבועים מאודד הכי כיף ונוח וזה מניסיוןן רב יש לי לקוחות עד היום כבר כמה שנים ואני מבינה היום כמה זה טוב שנתתי להם שירות מעולהה כי צילצולים ומיפגשים אם לקוחות חדשים לא תמיד מובטח וביגלל זה אני תמיד מישתדלת לתת את השירות הכי טוב בישביל לשמר לעצמי לימים שאין פגישות אם לקוחות חדשים והכי כייף לענות ולישמוע לקוח קבוע שאת יודעת בטוח שמגיע ולא עוד זיין שכל ששואל מיליון שאלות וגם לא בטוח מגיע אם כול המפרסמות שיש .... אז בהצלחה לכם קליינטים ובהצלחה יותר נכון המשך הצלחה לי כמו תמיד (ועוד משהו דחוףףףף לכול מי שניכנס למענה קולי שלי ושמע את מה שמישהי אמרה זה טעות זאת קוקסינלית שפרצה לי למענה הקולי ואמרה שטויות עליי היא חשבה שזה יעזור לה ואולי לא הייה לי עבודה חחח כמו שיש כמה שניכנסות לפה בכינוי קליינט ומלכלכות עליי אז אנשים אין כמו מראה עניים ומיפגש אמיתי ולא שמועותתת .... יום טוב שובל מנתניה 050-7993994

UMA2012-12-15 02:07:00
שובל קוקסינלית אמיתית
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”