כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

1
לאחר אכזבות רבות סוף סוף דיווח מעולה!אתמול בערב חיפשתי מעסה ברמת גן ונתקלתי במודעה שלא הכרתי אז התקשרתי והפקידה מכוונת אותי להרצל ברמת גן כבר התחלה טובה...משם כיוונה אותי לדירה בקומת קרקע שקרובה לכתובת כניסה דיסקרטית הדירה קטנטנה אך שקטה והמעסה היתה ישראלית בת 23 רזה עם שיער שטני גוף סקסי מאוד טוענת שעובדת עם שותפה ומתחלקות במשמרות שלהן.

נשלחתי למקלחת שנמצאת ליד הדלת כניסה(פעם ראשונה שאני רואה מקלחת במקום כזה כנראה בגלל גודל הדירה) ולאחר מכן החלנו בעיסוי.

עיסוי מעולה!!!רגוע כמעט מקצועי לא מיהרה ולא דחפה לסיים...נתנה מעצמה עיסוי בודי כמו שצריך להיות עם כל הגוף!חזה בינוני הבנתי שלשותפה שלה יש חזה גדול אז אולי אדגום גם אותה.

בכל מקרה חזרה לעיסוי!אמילי(זה שמה אם לא ציינתי) העניקה עיסוי מעולה שכלל שינויי קצב עם הידיים והגוף חירמנה אותי מאוד היא חייכנית ושירותית מאוד!

לאחר חירמונים של כחצי שעה יש מראה ממול וזה בכלל מחרמן עברנו לעבודה הידנית עד לגמירה המיוחלת...

ממליץ בחום על אמילי צעירה די חדשה בתחום שירותית ונעימה מאוד!!

מקום שקט קטנטן צריך למצוא חנייה בהרצל הדי עמוס..אבל שווה את זה!

מספר הטלפון שלה 052-8405055

http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=6873

UMA2013-03-15 20:12:48

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

6
הייתי שם היום והיה לא רע למרות שאני לא בטוח שאחזור .
מביחנת מראה מדובר על פרגייה אמיתית (בת 22 בערך) גבוהה (170 ) רזה תחת מזמין ביותר וחזה בינוני קטן תפוזי אבל חמוד מאוד .
לא יפה במיוחד ולא היה שם GFE אבל היא בהחלט חביבה ונעימה .
עיסוי חלש , רואים שהיא לא יודעת במיוחד את העבודה העיסוי האירוטי היה נחמד למרות שאין נשיקות וכל התקרבות לאזורים האסטרטגים נתקלים בהתרחקות :) אני מאמין שיש סיכוי שעם ההיכרות יהיה שיפור אבל קשה לי להאמין שהיא תלך עד הסוף .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”