טוב אז אחרי תקופה לא קלה החלטתי להתפנק קצת...שמתי פעמיי לקרליבך ..נכנסתי לחדר וחיכתי לתצוגת "האופנה".
החלטתי שאני בודק היטב את כל הבנות לפני שאני נכנס. להלן הרשמים ממה שזכור לי פחות או יותר:
אווה- בחורה מלאה קצת,לבנה נראית חביבה וקופצנית פנים ככה ככה...
מאיה-גוף יפה אבל נראית קצת מבוגרת לטעמי..
נכנסה עוד ישראלית קטנה נראית מרוקאית פנים ככה ככה חזה נחמד קצת שחומה...
עוד אחת בעלת גוף מדהים(אבל מדהים) שטנית ששכחתי את שמה פנים גם מדהימות נראית לי רוסיה. עוד רגע הייתי נכנס איתה אבל הקור שהיא משדרת הקפיא לי את הביצים והבולבול שידר למוח שכדאי להמתין...
התייאשתי מהישיבה בחדר ועברתי לבר ו...חיכיתי....וחיכיתי...וחיכיתי...
פתאום אני שומע דלת נפתחת..עוד לא הספקתי להסב את מבטתי ולגלות התעניינות במי יצא מהחדר,נגלה לעיניי מחזה מדהים...הגב שלה...הישבן..השיער...הרגליים שלא נגמרות...ממש דוגמנית.
היא הסתובבה וצעדה לכיוון החדר הזולה שבו הם נטענות לקראת הלקוח הבא..
היא חלפה לידי...זרקה לי משפט באנגלית "היי חתיך" והמשיכה ....
אני מתחיל להתבלבל ואז יוצא איש האבטחה "הגורילה" הרוסית שניה לבר ואז אמרתי לו שיקרא לדבר הזה שנכנס מייד!
הוא נענע בראשו לאות הסכמה ...
ושוב אני מחכה ומחכה ואז היא מתקדמת לעברי..מניחה את את הידיים שלה על הצוואר שלי ואני מתחיל במטח שאלות (אפשר ככה ואפשר ככה ואפשר ככה?) והיא מצחקקת אומרת לי רק NO NO NO אמרתי לה טוב יאללה לחדר!
נכנסתי איתה לחדר. האמת אם לא הייתי עייף הייתי מפרט לכם מה בדיוק היה אבל..
אוכל להגיד שהבחורה חושנית ברמות גבוהות ביותר.לא אני מתכוון לכל מילה שאני אומר.
היא מדברת רק אנגלית,לא הפסיקה להרעיף עליי מחמאות ואני עליה והיא כל הזמן מצחקקת בצורה כזאת שבא לך לאכול אותה.
גם שסיימנו ויצאתי מהחדר והתכוונתי לצאת היא פתאום יוצאת ..עוצרת אותי ומחבקת אותי שוב בצורה חושנית...ומתחילה לשאול שאלות אישיות כמו מה אני עוסק ואיך קוראים לי ..למען האמת די מיהרתי אבל היא פשוט לא נתנה לי ללכת ורק נמרחת עליי ומנשקת אותי קלות בשפתיים. אגב היו קצת נשיקות בסקס עצמו אבל לא ממש נשיקות לוהטות..
בסוף היא אומרת שיצאתי מנייאק כי היא לא גמרה
איזו מצחיקולה זאת.

עד עכשיו אתם חושבים הכל מושלם נכון? זהו שלא הכל מושלם...
1. אחרי 10 דק זיון היא אומרת בעדינות שיאללה נגמר הזמן ואחרי זה היא אומרת שאם אני לא מתכוון לגמור היא קמה והולכת..וכל שניה אומרת FUCK YOU ופתאום שוב מצחקקת..
2. שגמרנו התכוונתי להתקלח והיא "אה אתה רוצה להתקלח? טוב תעשה את זה מהר מהר כי הזמן נגמר...
3. מציצה עם קונדום בלבד (טוב אחרי מה שקרה לי אולי זה לטובה!)
4. מאוד מכנית בסקס!
אחזור? אולי...מי שרוצה סקס מכני עם תקתקנית אבל עם יפיופה צחקקנית-שיהנה...