כ דגימות בחיי הנשואין - דף 3 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

21
אני מכיר את השרשור הזה, ומדובר במקרה אחד (דיי קיצוני) שבנוסף עוסק בשאלות אם זה בגידה והאם זה מוסרי, אלו לא השאלות שנשאלות בשרשור הזה כלל וכלל.
אני לא מנסה להבין מה קרה אצל אדם ספציפי אלא להבין מה קורה לרוב, וכמובן גם בטווח הארוך.
לכן אני פונה לבעלי הנסיון שכבר עברו את זה בשאלה מה כל אחד מהם הרגיש בטווח הקצר והארוך ואיך זה השפיע על חיי הנישואין.

או ליתר פשטות - האם אתם מצטערים שבכלל נכנסתם לזה

דגימות בחיי הנשואין

22
בגידה זה מה שזוגתך חושבת על המעשה ולא מה שהחברה בפורום חושבים עליו.
אנחנו יכולים להעיד על עצמינו זה שכל עוד חשבנו שלנישואים שלנו יש סיכוי התאפקנו ברגע שההחלטה על גירושים הוחלטה כבר לא הייתה לנו בעיה.
מה שניסינו בכל זאת להגיד לך זה שההחלטה היא שלך ושלך בלבד.

דגימות בחיי הנשואין

23
ploni - רק שתדע: מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה.
או במילים אחרות, אתה יכול לנסות לקבוע את המינון, את העלות, את האיכות ואת התדירות.
לדעתי, גיוון של צרכיך המיניים במגע עם גוף אחר, נשיות אחרת, ראש אחר, דמיון אחר - אם אתה זקוק להם, אל תחסוך מעצמך.
שמור על בריאותך, שמור על ראש פתוח.
למד רעיונות חדשים והבא אותם לביתך, לבת זוגך.
אל תתיש עצמך ותביא עצמך למצב בו לא תוכל לספק אותה בשל עייפות יתר.
אל תרושש עצמך בגלל צרכנות מינית מופרזת.
למד על עצמך והגשם פנטזיות שאולי אינך יכול או מתבייש לבקש מזוגתך.
אל תהיה אומלל בגלל חסכים מיניים.
שמור את בת זוגך בעדיפות ראשונה תמיד.
קבע לעצמך כלל שאינך נכנס למעורבות רגשית בשום פנים ואופן. כאן טמון זרע הפורענות של הבגידה שקודמי מדברים עליהם.
כל השאר קשור לפוריטניות ולמוסרנות קפוצת ישבן.
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

24
שוב אתם סוטים מהנושא (גאנר מרים לך להנחתה לגבי כפל הלשון של "סוטים")
אני לא יודע אם רשמתם את שני הפוסטים האחרונים לפני או אחרי שההודעה הקודמת שלי אושרה (הפוסט שאחרי הפוסט של הקישור של קישקשתא) כי אצלי זה עדיין מראה עליה "בהמתנה לאישור המהנל" (התלות באישורים אמורה להפסיק מתישהו?)

אז ככה, ראשית מה ~לא~ הנושאים של השרשור:
1. האם ללכת לזונה זה בגידה?
2. האם ללכת לזונה זה מוסרי?
3. האם עדיף זונה על מאהבת?
4. האם ברגע שמנסים פעם אחת לא יכולים להפסיק?

כל ה4 השאלות הנ"ל קשורות לשרשור אחר אך לא לפה. השרשור הזה עוסק בשאלה אחת:
מה היתה הרגשתם לאחרי הפעם הראשונה? האם הרגשתם חרטה? האם זה גרם נזק או שבעצם טרם לחיי הנישואין?
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?

בנתיים גאנר היחיד שענה על השאלה שלשמה התכנסנו, החל מתשובתו השרשור התפזר (והוא לקח חלק בפיזור)

ploni2012-11-25 14:38:46

דגימות בחיי הנשואין

25
[QUOTE=ploni]

אני לא יודע אם רשמתם את שני הפוסטים האחרונים לפני או אחרי שההודעה הקודמת שלי אושרה (הפוסט שאחרי הפוסט של הקישור של קישקשתא) כי אצלי זה עדיין מראה עליה "בהמתנה לאישור המהנל" (התלות באישורים אמורה להפסיק מתישהו?)

אז ככה, ראשית מה ~לא~ הנושאים של השרשור: אתה מבולבל. אלו הם בדיוק הנושאים המרכזיים של השרשור שפתחת. אתה פשוט לא יודע זאת עדיין.
1. האם ללכת לזונה זה בגידה?
2. האם ללכת לזונה זה מוסרי?
3. האם עדיף זונה על מאהבת?
4. האם ברגע שמנסים פעם אחת לא יכולים להפסיק? "מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה" קריצה

מה היתה הרגשתם לאחרי הפעם הראשונה? האם הרגשתם חרטה? האם זה גרם נזק או שבעצם טרם לחיי הנישואין?
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו? תכל'ס, מה זה משנה מה היתה החוויה הפרטית של כל אחד מאיתנו? לא רק שאנחנו אנשים שונים, אתה אפילו לא יודע מי אנחנו. מה אתה מנסה לשאוב, לא לגמרי ברור.
חוץ מזה, מה אתה אומר על המילה טרומה? מילה יפה, לא? כל הזכויות הן שלך... צחוק

בנתיים גאנר היחיד שענה על השאלה שלשמה התכנסנו, החל מתשובתו השרשור התפזר (והוא לקח חלק בפיזור) זו נזיפה?Shocked

[/QUOTE]
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

26
[QUOTE=gunner]
[QUOTE=ploni]

אז ככה, ראשית מה ~לא~ הנושאים של השרשור: אתה מבולבל. אלו הם בדיוק הנושאים המרכזיים של השרשור שפתחת. אתה פשוט לא יודע זאת עדיין.
איך אני לא יודע שאלו השאלות אם אלו שאלות שאני כבר יודע את התשובות להן? אלו לא השאלות ומה כן השאלה הזכרתי לפחות 3 פעמים (והיא לא משתמעת לשום כיוון אחר)
להלן התשובות לשאלות שאני כבר יודע את התשובה להן:
1. האם ללכת לזונה זה בגידה? לא - כל עוד לא מעורב רגשות. (וכן - אם אישה תלך לנער ליווי זה בגידה, בכיף נתווכח על זה)
2. האם ללכת לזונה זה מוסרי? כן - מאחל לכל בחורה להרוויח כמוהן. וזה גם הציל המון מעוני ומסמים. כן למיסוד הזנות!
3. האם עדיף זונה על מאהבת? שאלה רטורית
4. האם ברגע שמנסים פעם אחת לא יכולים להפסיק? "מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה" קריצה
אינדיבידואלי אבל כעיקרון כן לא כי לא יכולים אלא כי לא רוצים

אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו? תכל'ס, מה זה משנה מה היתה החוויה הפרטית של כל אחד מאיתנו? לא רק שאנחנו אנשים שונים, אתה אפילו לא יודע מי אנחנו. מה אתה מנסה לשאוב, לא לגמרי ברור.
זה משנה, זה כמו שתגיד מה זה משנה אם אלא שעושים סקרים ישאלו אחד אחד מה הוא מצביע ליכוד או עבודה?
כמובן שכששואלים אחד זה לא נותן כלום אבל שהרבה עונים יוצא מין ממוצע מייצג

חוץ מזה, מה אתה אומר על המילה טרומה? מילה יפה, לא? כל הזכויות הן שלך... צחוק
טרומה?

בנתיים גאנר היחיד שענה על השאלה שלשמה התכנסנו, החל מתשובתו השרשור התפזר (והוא לקח חלק בפיזור) זו נזיפה?Shocked
כן, נזיפה לשאר חברי הפורום :)

[/QUOTE]
[/QUOTE]

ploni2012-11-25 23:29:59

דגימות בחיי הנשואין

29
את השאלות שאני יודע את התשובה עליהן לא שאלתי.
השאלה היחידה ששאלתי היא (קופי פייסט מלמעלה):

אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?

אתה מוזמן לענות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”