כ עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה - דף 15 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה

141
לא הייתי אומר שתמירו שקרן, כי לכל אחד הטעם וההנאה שלו ולכן אולי היא לא מצאה חן בעיניו ולאחרים היא טיפול שחבל"ז. אך מפריע לי שהאדון מוכר לנו סיפורים. אני מכיר אותה כבר מעל 4 שנים והייתי איתה בסיטואציות מטורפות וכתוב עליה שהיא בולעת הכל זה מרמז עם מי יש לנו עסק. והאמינו לי אני יודע מי היא . אז בבקשה חברים נא לדייק בדיווחים ולא להטעות את אלו שיגיעו וידרשו ממנה דברים שלמעשה היא לא עושה.

143
טוב, קראתי כאן את כל הדיווחים ודי התחרמנתי מכל מה שהולך כאן. התקשרתי לגברת, שאלתי אותה עד איזה שעה את עובדת היום? שאלה אותי מי זה, אמרתי לה את השם שלי וציינתי שהיא לא מכירה אותי, שאלה אותי איך הגעתי, אמרתי לה שדרך הפורום. ניסיתי לתאם שעה להיום, אמרה לי שהיא עמוסה ושאני אתקשר בסביבות 9 בערב לראות למרות שהיא לא יכולה להבטיח כלום, התקשרתי, לא יכלה. קבענו למחר בבוקר על הבוקר. סך הכל נשמעה מאוד נחמדה במיוחד כשאמרתי לה שהגעתי אליה דרך הפורום אך גם קודם לכן.
בכל מקרה המשך דיווח מחר...
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

144
המשך דיווח - מריאנה.

אז אחרי תיאומים שונים קבעתי איתה להיום בצהריים ובגדול אין לי הרבה מה להוסיף על הטיפול עצמו יותר ממה שנכתב כאן מלבד כמה השגות:
דבר ראשון - מדובר באישה פשוט יפה. אין דרך אחרת להגיד את זה ואני לא מבין את הדיווחים הקודמים בקשר לאיך שהיא נראית. לא מלכת יופי בלונדינית אבל בהחלט אישה יפה לכל דבר ועניין, גובה- בערך 165 רזה וחטובה עם תחת קטן ומקסים וחזה סיליקוני עומד ויפה ומרגיש ממש ממש טוב.
ממש ממש נעימה גם לפני בשיחות טלפון וגם בעת המפגש עצמו ,במהלך הטיפול דיברנו ביננו די הרבה ולא הרגשתי לרגע שהיא חופרת או משהו. פשוט שיחה נעימה בין מטפלת למטופל.
עיסוי מקצועי ומהנה ואחרי ששאלה איך אני אוהב את הטיפול שלי (אמרתי - חזק) וידאה מדי פעם שלא חזק לי מדי ושאני נהנה בסך הכל.
אין חדירה והיא מבהירה את זה בנעימות.
לשון חקרנית מטיילת לה על פני כל הגוף שלי ומתחלפת מדי פעם עם ההרגשה המדהימה של החזה המהמם שלה על הגב, התחת, והירכיים שלי.
רימינג נעים ועדין ומקצועי שמהעביר לי צמרמורות בכל הגוף
לא רצתה להתנשק איתי ולא רצתה שאני ארד לה ולא התעקשתי יותר מדי למרות שבאמת ממש ממש רציתי
מציצה נהדרת - אחת הטובות ובשילוב הרימינג הנההדר שלה בכלל הרגשתי בשמיים. בסופו של דבר גמרתי בעוצמה כשאני בתנוחת העוף הקפוא והיא עם אצבע משומנת היטב בתחת שלי , יד שניה עולה ויורדת במקצועיות ועם המום רגש על שמוליק והפה שלה עושה לי פוליש ואקס לביצים.
אישה מקסימה ומטפלת בחסד. מותק של בנאדם ואחת כזאת שהייתי שמח להביא להורים לארוחת שישי אם רק היינו נפגשים במקום אחר .

בקיצור מומלצת בחום ואחת החוויות היותר טובות שהיו לי בתחום ובכלל

ציון כללי - 9.5
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

147
חברים שלי
הייתי אמש אצל מריאה.היא מלכה...אין פינוק כזה בארץ...

מקלחת אותי,מוצצת באמבטיה,מעסה כמו אלופה,מלקקת את כל הגוף,מוצצת תוך כדי העיסוי

פשוט אליפות...לא ממהרת הכל בכיף.ובסוף אחרי הגמירה בפה......שוב מקלחת אותך

וכל זה שעה ועולה רק 250 שח

תהנו!!!חיוך

150
גם אני אשמח לטלפון בפרטי.

אני מכיר את מריה עוד מהימים שהיא עבדה במסג'ריה ברח' חשמונאים. היא היתה מאוד לא מרוצה שמה - הבנות הסתובבו לבושות רק במגבת, מה שבעיניה היה מאוד לא מכובד. אני אז (אני מניח שאני לא היחידי) עודדתי אותה לצאת לעצמאות, ואכן אחרי כמה חודשים היא התחילה לקבל בדירתה בפואבלו. אז אני הבאתי לה תמונה ארוטית הודית, שהיא תלתה על הקיר בחדר העבודה. מעניין אם היא עוד תלויה שם? מישהו יכול לדווח?

בכל מקרה, עברו ימים, ודרכנו נפרדו, וגם איבדתי את הטלפון שלה. אני שמח לראות שהיא עוד פעילה, ואשמח לחדש את הקשר. אז טלפון בפרטי יתקבל השמחה.

תודה

הוגארת

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”