כ דגימות בחיי הנשואין - דף 5 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

41
PLONI
מתוך השעור שלי בחיים חובה עליך להתיחס למעשך כ"עשויים להתגלות" . אין לך שליטה מלאה על החיים ועל ההתפתחיות הלא צפיות בעלילה. על תשלה את עצמך שאתה שולט על הכל.
לא לך אני אומר את זה . לעצמי אני אורמ את זה. ההוכחה נמצאת בסיפור חיי.
כלומר לא עצה אני נותן לך אלא שיתוף מתוך חיי.
YOU NEVER KNOW
its 4 in the morning the end of December

דגימות בחיי הנשואין

42
[QUOTE=אחים שלו גברים]אם אתה רוצה פרטים אישיים יותר נעבור לפרטי.
עצתי לך היא לקחת את העצות של מר נפוח בערבון מאוד מוגבל.
אין לנו אישית בעיה שתבגוד באשתך אבל אנחנו מעדיפים שלא תשקר לעצמך שזה לא בגידה ושזה משפר את חיי המין והנישואים שלך ושלא תחפש חיזוקים להחלטה שלך בפורום כי זו החלטה הינך לבין עצמך.

[/QUOTE]
אני לא עוסק בשאלה אם זה בגידה או לא (מאותה סיבה לא ברורה שדתיים לא עוסקים בשאלה האם חייזרים קיימים)
על המאזניים שאני מציב ישנם שני דברים
בצד ימין - משקל המצפון ורגשות האשם
בצד שמאל - התועלת האישית שזה יתן לחיי --ואולי-- גם לחיי הנישואין שלי

ובנתיים מה שאני מבין מהשרשור שלא אף אחד פה לא היו רגשות אשם ואף אחד פה לא הצטער לא אחרי הפעם הראשונה וגם לא לטווח הארוך.

[QUOTE=נימרוד_M]

PLONI
מתוך השעור שלי בחיים חובה עליך להתיחס למעשך כ"עשויים להתגלות" . אין לך שליטה מלאה על החיים ועל ההתפתחיות הלא צפיות בעלילה. על תשלה את עצמך שאתה שולט על הכל.
לא לך אני אומר את זה . לעצמי אני אורמ את זה. ההוכחה נמצאת בסיפור חיי.
כלומר לא עצה אני נותן לך אלא שיתוף מתוך חיי.
YOU NEVER KNOW
[/QUOTE]
כמובן שאני משקיע מחשבה למה יקרה אם זה יתגלה, אבל האנרגיה שאני משקיע במחשבה הזאת כי כפונקציה לסיכוי שזה יקרה - לא רבה.
אשמח אם תענה על שאלת השרשור - האם אחר הפעם הראשונה הרגשת חרטה, אם כן האם זה עבר מתישהו ובסך הכל האם אתה חושב שזה עשה לך/לחיי הנישואין שלך טוב?

דגימות בחיי הנשואין

43
אני מניח שזו לא בגידה, אם אתה מוכן לקבל שזה שאשתך שוכבת עם המסאגיסט שלה, גם אינו מהווה בגידה...

מצד שני, "פרצופי תחת" כל יום שני רביעי וחמישי, משפטים כמו "נמאס לי ממך", "אתה משעמם אותי ולא בא לי עליך" ומשפטים מחץ נוספים של נשואות רבות (אחרי X שנים) מהווה בעיני סוג אחר של בגידה. כמו יריקה בפנים. האם זה מצדיק את מעשינו? אני מכיר כמה נשים נשואות ששלחו את הבעלים שלהם בברכת "לך לנערת ליווי רק תרד ממני"... לא ידוע לי כמה מהן גילו שהבעל באמת הלך לנערת ליווי על פי "המלצתן"..

הקיצר, עוד כמה שנות נישואים, ואתה מצטרף לעדר המובחר והבוגדני שגולש כאן.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

דגימות בחיי הנשואין

44
2 טיפים !
- תמיד אבל תמיד! מכוסה
- אחרי הביקור, תעצור במסעדה ותאכל, הסיבות :
לא להגיע משולהב ממין
לאסוף את המחשבות ולהפתר מרגשות אשם
להתבשם בריח בישולים

וטיפ אחרון - אל תרוץ למקלחת כשאתה בא הבייתה

דגימות בחיי הנשואין

45
תודה לכולם ותודה על הטיפים.
אך עדיין אבקש שתנסו לענות על השאלה שבגללה פתחתי את השרשור (ולא "האם זה נחשב לבגידה") :

מעתיק מלמעלה בפעם השלישית ;) :
מה היתה הרגשתם לאחרי הפעם הראשונה? האם הרגשתם חרטה? האם זה גרם נזק או שבעצם טרם לחיי הנישואין?
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?
וגם מעניין לדעת לאחר כמה זמן כנשואים התחלם

תודה!

דגימות בחיי הנשואין

46
ploni - תגיד את האמת, זה לא מפריע לך בעיניים שאתה כותב טרם ולא תרם?
קיבלת רמז ענק בדמותה של טרומה וזה לא עבד.
מנגד, אתה מוכוון משימה עד כדי אובססיביות עם השאלה ה"מרכזית" שאתה ממוקד בה.
צ'מע - זה לא משנה מה חושב "אחים שלא גברים", "דובון אכפתלי" או מר פלמוני.
משנה מה יחשוב על זה ploni, נכון?
אז אם אתה לא רוצה ללמוד שחייה, אל תכנס לבריכה.
אם אתה כן רוצה ללמוד שחייה - אז ישנה דרך אחת שלא הייתי ממליץ לך עליה: הדרך שאתה בוחר בה, ללמוד בהתכתבות.
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

47
לא מפריע לך שכל דבר מפריע לך?Wacko

ולשאלתך, אני לא אקפוץ לנהר ש90 אחוז לפני טבעו בו, אני כן אקפוץ אם רק 20 אחוז טבעו כי אז זה יהיה סיכון מחושב.
לכן כל רצוני הוא לברר מה אחוז הטובעים על מנת לעשות שיעורי בית לפני הקפיצה.

דגימות בחיי הנשואין

48
PLONI - אני קצת מבולבל

מקריאה של השרשור הזה, ע"פ השתתפותך בו (תוך הפגנת בקיאות בחומר).

ובייחוד אחרי קריאה של ההודעה הזאת:
[QUOTE=ploni] 92 סגור. ב94 הייתי לפני שבועיים והיתה שם מארחת פרטית (עיסוי++) גבוה בלונדינית רזה מבוגרת 50+ רזה קטן מציאה לאוהבי המבוגרות הרזות והגבוהות. הייתי שוב ביום שישי האחרון - אין קול ואין עונה
לא ברור מה קורה שם [/QUOTE]

הייתי בטוח שכבר 'קפצת לנהר'... מבולבל

קישקשתא2012-11-29 10:13:57
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דגימות בחיי הנשואין

49
קיש - ראה את ההודעה הראשונה של השרור , בה מצוין בפירוש שעשיתי כבר שיעורי בית ואפילו עשיתי סבבי דירות לבחון את מצב השוק.
כשהולכים לסכן משהו לא בודקים רק את רמת הסיכון אלא גם את רמת הרווח, וכמו שהבנת את זה כבר בדקתי.
השרשור הזה נועד לבדוק את רמת הסיכון (ע"י שאלה אחת פשוטה שאתה תרם הועלת לענות עליה :) )

דגימות בחיי הנשואין

50
[QUOTE=ploni]
לא מפריע לך שכל דבר מפריע לך?Wacko
ולשאלתך, אני לא אקפוץ לנהר ש90 אחוז לפני טבעו בו, אני כן אקפוץ אם רק 20 אחוז טבעו כי אז זה יהיה סיכון מחושב.
לכן כל רצוני הוא לברר מה אחוז הטובעים על מנת לעשות שיעורי בית לפני הקפיצה.
[/QUOTE]
לשאלתך, לא כל דבר מפריע לי.
אבל כשאני נתקל באנשים לא אינטיליגנטים בעליל (ליכודניקים למשל) - אז כן, זה קצת מפריע לי.
איך בדיוק תבין מהו % הטובעים בנהר? לפי מספר האנשים שעונים לך בפוסט? אתה רציני? אולי בליכוד עושים ככה סקרים.
אין לי סבלנות אליכם!
זו אחת הסיבות שלא בחרתי במקצוע ההוראה כקריירה. אין לי את תעצומות הנפש להתמודד עם בלבלות מבולבלות שכמוך.
בראשית הפוסט התייחסתי אליך במלוא הכבוד הראוי.
מרגע שהבנתי שמדובר כאן בגלגולו של סופרלץ חדש, עברתי לMODE זלזול.
אז מצידי אתה יכול לטרום טרומות למי שאתה רוצה.
אולי תטרום את גופתך למדע כבר עכשיו?
מקסימום "הליכוד ביתנו" יפסידו מצביע... במילא יש בורים רבים כמוך שיחזיקו אותם בשלטון (היידה שרה... מוחא כפייה).
כל מצביעי הליכוד כאן (כן, אתם המפגרים שרוצים להרוס את החזון הציוני - אליכם אני מדבר), אתם יכולים למצוא צלי...

gunner2012-11-29 16:35:09
I fart in your general direction

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”