כ דגימות בחיי הנשואין - דף 7 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

61
אחים שלו אובססיביים - אמרתי לך כבר, מה שתגיד... (אתה כמו פינצ'ר מפונצ'ר - כל הזמן נובח כדי למשוך תשומת לב).
את שלי אמרתי, ומצידי אתה יכול גם למות מקנאה.
ploni - אתה טועה. העיסוק ב"האם הליכה לזונה הוא בגידה או לא" הוא סופר רלוונטי. גם עבורך. אחרת לא היית דש בנושא הזה.
גם אם אתה חושב שהוא לא רלוונטי עבורך, מרגע שפתחת נושא כאן, הוא כבר לא בבעלותך והדיון יכול להתפזר לכל מיני כיוונים, גם בניגוד לדעת "המנחה".
דרך אגב, יש לך שגיאת כתיב נוספת 5 הודעות מעל זו: צריך לכתוב "ימצה את עצמו" ולא "ימצא את עצמו". לפחות בכל הנוגע להקשר.
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

62
לגבי מר נפוח - פיכס אבל עבורו נכתוב קצת בשגיאים
כי אנחנו יודעים שהוא קורה כל הודעה ומתעצבן מחדש כל פעם
ההודעות שלו הינם הוחכה לזה.צחוק
(הוא כמובן יטען שזה מוסיף פלפל לחיי הנישואים שלו אבל כולנו יודעים את האמת שה מוסיף אלכוהול לצריכת הנוזלים שלו והרבה צחוק)

פלוני,
אם אתה לא מחשיב זאת כבגידה אז מדוע אתה כה חושש מההרגשה שאחרי?
אם זאת לא בגידה אלה סתם מעשה שיגרתי אז היה טוב אחלה היה רע נו שויין עוד אירוע רע בחיים שאתה שם מאחוריך.
בעצם מה מציק לך?
ולמה אתה לא שואל את השאלה היותר חשובה
שנה אחרי איך הרגשת היא רלוונטית יותר?

דגימות בחיי הנשואין

63
בגידה או לא בגידה זה יותר לפרוטוקול בלבד.
השאלה איך זה ישפיע עלי.
אדם יכול לעשות מעשה רע מבלי להרגיש רע עם עצמו ולהיפך.
אדם יכול לעשות מעשה רע אך להפיק ממנו תועלת שתהיה שווה את עצם עשייתו.
השאלה הרלוונטית היא איך ארגיש, טוב או רע - ואם רע, האם זאת תהיה רק הרגשה זמנית.

וזאת בעצם השאלה היחידה הנשאלת ואני מנסה לקבל איזשהו קירוב (קירוב בלבד!) מכך שאלמד מה התרחש אצל קודמי למעשה.

ploni2012-11-30 11:32:43

דגימות בחיי הנשואין

68
[QUOTE=ploni]
השאלה האם זה שווה את זה.
ובשביל להבין האם זה שווה את זה צריך להבין עד כמה ארגיש רע - כנראה שמהשרשור הזה זה כבר לא יצא :)[/QUOTE]
אני חושב שהשאלה האמיתית היא האם אתה צריך את זה ולא האם זה שווה את זה.
האם זה שווה את זה זו שאלה משנית ביחס לעיקר, כי אם אתה מרגיש את הצורך, סימן שאתה בחסר. החסר הזה יעלם רק אם תעשה משהו אקטיבי על הסקאלה הרחבה או הצרה - תלוי בעיני המתבונן: החל בפתרון הבעיות בבית וכלה במציאת פתרונות חלופיים מחוצה לו.
השד הכחול שחושב שהוא קנה חזקה על החכמה מאכיל אותך באינספור תשובות לא אינטיליגנטיות כמיטב המסורת הארוכה שלו כאן.
משום מה, אתה מתפתה לנהל איתו דו שיח.
פלא שאתה לא בא על סיפוקך?
אין הפרייה בדיאלוג עם החרטטן דלשמאטה הזה.
הוא עמוס בקלישאות וסיסמאות למכביר ועסוק בעיקר בלאונן את עצמו לדעת באופן אובססיבי.
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

69
אמר מי שכבר נזרק פעם מהפורום לאחר שבתסכולו מירר לבחורה עובדת את החיים.
קח את מר נפוח בערבון מוגבל ובפרופורציה הנכונה.

ופלוני יש לנו חדשות בשבילך אתה כבר לא מרגיש טוב עם עצמך, מה תעשה מכאן זה כבר עיניינך.

[QUOTE=gunner]
[QUOTE=ploni]
השאלה האם זה שווה את זה.
ובשביל להבין האם זה שווה את זה צריך להבין עד כמה ארגיש רע - כנראה שמהשרשור הזה זה כבר לא יצא :)[/QUOTE]
אני חושב שהשאלה האמיתית היא האם אתה צריך את זה ולא האם זה שווה את זה.
האם זה שווה את זה זו שאלה משנית ביחס לעיקר, כי אם אתה מרגיש את הצורך, סימן שאתה בחסר. החסר הזה יעלם רק אם תעשה משהו אקטיבי על הסקאלה הרחבה או הצרה - תלוי בעיני המתבונן: החל בפתרון הבעיות בבית וכלה במציאת פתרונות חלופיים מחוצה לו.
השד הכחול שחושב שהוא קנה חזקה על החכמה מאכיל אותך באינספור תשובות לא אינטיליגנטיות כמיטב המסורת הארוכה שלו כאן.
משום מה, אתה מתפתה לנהל איתו דו שיח.
פלא שאתה לא בא על סיפוקך?
אין הפרייה בדיאלוג עם החרטטן דלשמאטה הזה.
הוא עמוס בקלישאות וסיסמאות למכביר ועסוק בעיקר בלאונן את עצמו לדעת באופן אובססיבי.
[/QUOTE]

דגימות בחיי הנשואין

70
זה שאני צריך את זה זה ברור אחרת לא הייתי עושה את כל המאמצים האלה סביב הנושא.
מקור הצורך הוא לא שהסקס בבית לא מספק או שאני לא אוהב את אישתי, מקור הצורך, אני משער הוא בגלל חוסרים מהחיים של לפני הנישואים וגם מהעובדה שאני אדם שאוהב סקס (כמו כל גבר - יותר מכל אישה ממוצעת). זה שצורך נובע מחוסר זה ידוע.
על מאזני ה"האם זה שווה את זה" קיימים בצד אחד הצורך שלי בזה שהוא ברור, ובצד השני העלות (מצפון/הרגשה רעה וכו) - שהיא כרגע לא ברורה.

אני שמעתי את הדעות של שניכם ולכל דעה ישנם סייגים לטובתה ולרעתה, מה שאני מחפש היא דעת הרוב ולא רק דעה אינדיבידואלית אחת או שתיים.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”