קישקשתא, תחסוך מעצמך את תרגום ערימת הגיבובים שמעלי.
עדיין מחכה שמישהו עם אף בגובה פרופורציוני לגוף (ולמנת המשכל שלו) יעני לי
או שכבר לא חשוב.
דגימות בחיי הנשואין
82[QUOTE=אחים שלו גברים]
[/QUOTE]
VS

קישקשתא 2012-12-01 11:30:00
קיש אהבנו

[/QUOTE]
אהבתם? - עכשיו נחשו מי מכריזה על הסיבובים... 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דגימות בחיי הנשואין
84[QUOTE=ploni]תוספות והערות לגבי רשומות קימות:
אתה בטוח שיש גם וולפסון 48 וגם וולפסון 48א?
בכל אופן תוסיף שמדובר בדירת מרתף
קרליבך - מדרגות תת קרקעיות
יצחק שדה - כניסה לאחר ירידה בגרם מדרגות בצד שמאל, יש דבר כזה 34? לדעתי יש שם רק אחד
מסגר 72 - כניסה מצד שמאל, עולים במדרגות דלת ראשונה
סלמה 175 - קומה ראשונה דלת הכי שמאלית, זמזם
הר ציון - מבנה פנימי מדרגות ברזל
בגין 94 - יש 2 כניסות, הכניסה הקרובה יותר לצומת (הפחות דיסקרטית)
ואם מישהו יכול להוסיף מידע על ידיעה הפניני, ראשית חכמה/סלמה90, חזקיהו המלך, בוגרשוב, גאולה ופרנקל אם עדיין קיימים ושני מכוני העיסוי+אקסטרות ביהודה הלוי[/QUOTE]
אתה בטוח שיש גם וולפסון 48 וגם וולפסון 48א?
בכל אופן תוסיף שמדובר בדירת מרתף
קרליבך - מדרגות תת קרקעיות
יצחק שדה - כניסה לאחר ירידה בגרם מדרגות בצד שמאל, יש דבר כזה 34? לדעתי יש שם רק אחד
מסגר 72 - כניסה מצד שמאל, עולים במדרגות דלת ראשונה
סלמה 175 - קומה ראשונה דלת הכי שמאלית, זמזם
הר ציון - מבנה פנימי מדרגות ברזל
בגין 94 - יש 2 כניסות, הכניסה הקרובה יותר לצומת (הפחות דיסקרטית)
ואם מישהו יכול להוסיף מידע על ידיעה הפניני, ראשית חכמה/סלמה90, חזקיהו המלך, בוגרשוב, גאולה ופרנקל אם עדיין קיימים ושני מכוני העיסוי+אקסטרות ביהודה הלוי[/QUOTE]
תגיד ploni, אתה אמיתי?
בשביל מה פתחת את הפוסט הזה, תגיד את האמת - בשביל לצבור 100 הודעות במהירות הגדולה ביותר, נכון?
הרי הציטוט דלעיל מוכיח שאתה לא ממש חדש בסצנה, אלא אם אתה מסוכסך עם עצמך באופן קיצוני עד כדי פיצול אישיות...
I fart in your general direction
דגימות בחיי הנשואין
86[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=ploni]תודה לכולם ותודה על הטיפים.
[/QUOTE]
...
[/QUOTE]
בהוקרה למשהי מאוד מיוחדת אענה לך בסיגנון שלה:
לא הרגשתי
לא
כן ולא
לא , די אתה חופר,
מה זה קשור
מה באמת קורה איתה?
איזה כייף להיזכר...
למרות שאני לא חושב שתשובה כמו "די אתה חופר" היתה בלקסיקון שלה.
אני זוכר ששנים לפני שהיכרתי את הפורום, קראתי כתבה שהיא כתבה וכל כך התלהבתי מכושר הביטוי והפתיחות.
הדבר היחיד שפיקפקתי בו אז, היתה האותנטיות.
והפצעתה הדרמטית בפורום היתה תשובה ברורה מאוד על כך.
אז אם יש לך עדכונים מחצי השנה האחרונה, מישהו שמאוד דואג לה ישמח לקבל אותם, לכאן או לתיבה הפרטית.
תודה!
דגימות בחיי הנשואין
87מה היתה הרגשתם לאחרי הפעם הראשונה? האם הרגשתם חרטה? האם זה גרם נזק או שבעצם טרם לחיי הנישואין?
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?
וגם מעניין לדעת לאחר כמה זמן כנשואים התחלם
1. בפעם הראשונה זיינתי דודה מפתח תיקווה שעבדה בבוגרשוב 12 במרתף, 10 דקות זיון ו- 20 דקות זיוני שכל על הילדים שלה - מה הרגשתי ? שחבל על ה 200 ש"ח
2. חרטה ופחד ליווי אותי במשך כל חיי הנישואים, אני ממליץ לכל מי שחווה את הרגשות האלו ל ה ת ג ר ש !
3. לגבי נזק או תרומה - אני לא מספיק אוביקטיווי בכדי לענות נכון על השאלה. דעתי היא שבכדי לאפשר משולש או יותר (מרובע, מחומש וכו) בחיי נישואים חייב להיווצר קודם איזשהו מרווח בזוגיות. זוגיות הדוקה לא משאירה מקום לקשר מחוץ לנישואים.
4. ראה 2
5.
ושוב אין לזה קשר לזמן זה קשור לארוע משמעותי בחיי הנישואים
ו- עכשיו אחרי שעניתי לך תקשיב למה שבעיני חשוב יותר:
גברים הם עם נחות לעומת עם הנשים, חלשים מאוד נפשית וגופנית, ומעל הכל אינפנטילים. לכן הבגידה היא של הגבר עם האישה. לכן יש רגשות אשם. מה עושים עם זה ? מפנימים ! הולכים לטיפול ! משכילים ! עושים התעמלות ! ושוהים הרבה זמן בחברה של נשים אני מדבר על שבועות ושנים ולא על ביקור חפוז בבית זונות.
ככה תתחבר לחלק הנשי שבך ותוכל לתקן אפילו חלקית את הפער בינך לבין הנשים שתפגוש בחייךdayyag1 2012-12-18 19:19:09
אם הרגשתם חרטה, האם זה עבר מתישהו?
וגם מעניין לדעת לאחר כמה זמן כנשואים התחלם
1. בפעם הראשונה זיינתי דודה מפתח תיקווה שעבדה בבוגרשוב 12 במרתף, 10 דקות זיון ו- 20 דקות זיוני שכל על הילדים שלה - מה הרגשתי ? שחבל על ה 200 ש"ח
2. חרטה ופחד ליווי אותי במשך כל חיי הנישואים, אני ממליץ לכל מי שחווה את הרגשות האלו ל ה ת ג ר ש !
3. לגבי נזק או תרומה - אני לא מספיק אוביקטיווי בכדי לענות נכון על השאלה. דעתי היא שבכדי לאפשר משולש או יותר (מרובע, מחומש וכו) בחיי נישואים חייב להיווצר קודם איזשהו מרווח בזוגיות. זוגיות הדוקה לא משאירה מקום לקשר מחוץ לנישואים.
4. ראה 2
5.
ושוב אין לזה קשר לזמן זה קשור לארוע משמעותי בחיי הנישואים
ו- עכשיו אחרי שעניתי לך תקשיב למה שבעיני חשוב יותר:
גברים הם עם נחות לעומת עם הנשים, חלשים מאוד נפשית וגופנית, ומעל הכל אינפנטילים. לכן הבגידה היא של הגבר עם האישה. לכן יש רגשות אשם. מה עושים עם זה ? מפנימים ! הולכים לטיפול ! משכילים ! עושים התעמלות ! ושוהים הרבה זמן בחברה של נשים אני מדבר על שבועות ושנים ולא על ביקור חפוז בבית זונות.
ככה תתחבר לחלק הנשי שבך ותוכל לתקן אפילו חלקית את הפער בינך לבין הנשים שתפגוש בחייך
דגימות בחיי הנשואין
88dayyag - קודם כל תודה
שנית, לאורך כל הפוסט שלך לא התייחסת לביקור אצל זונה אלא לקשר עם מאהבת.
לדעתי זה 2 דברים מאוד שונים אשר משפיעים באופן מאוד שונה על חיי הנישואין ועל ההרגשה העצמית.
הפתרון שהצעת אולי תיאורטית נכון אבל לא מעשי. כך שאולי הוא חסר ערך.
השאלות שלי היו רלוונטיות לביקורים אצל זונות בלבד (מאהבת אני אפילו לא מעז לחשוב, וגם לא מרגיש שום צורך)
אני לא מחפש להשלים את החוסרים הנשיים שלי אלא את החוסרים המיניים בלבד (שבהגדרתי כגבר לא יכלים להיות מושלמים ע"י אישה אחת גם אם היא בר רפאלי) ואני לא חושב שאחד נובע מהשני.
אתה דיברת שהרגשת חרטה, האם זה היה אחרי הביקור עם הזונה? (חרטה ריגשית לא כספית) או שזה היה אחרי שהיית עם מאהבת?
אשמח אם תתאים את תשובותיך בייחס לביקור אצל זונות בלבד.
ploni 2012-12-03 16:45:37
שנית, לאורך כל הפוסט שלך לא התייחסת לביקור אצל זונה אלא לקשר עם מאהבת.
לדעתי זה 2 דברים מאוד שונים אשר משפיעים באופן מאוד שונה על חיי הנישואין ועל ההרגשה העצמית.
הפתרון שהצעת אולי תיאורטית נכון אבל לא מעשי. כך שאולי הוא חסר ערך.
השאלות שלי היו רלוונטיות לביקורים אצל זונות בלבד (מאהבת אני אפילו לא מעז לחשוב, וגם לא מרגיש שום צורך)
אני לא מחפש להשלים את החוסרים הנשיים שלי אלא את החוסרים המיניים בלבד (שבהגדרתי כגבר לא יכלים להיות מושלמים ע"י אישה אחת גם אם היא בר רפאלי) ואני לא חושב שאחד נובע מהשני.
אתה דיברת שהרגשת חרטה, האם זה היה אחרי הביקור עם הזונה? (חרטה ריגשית לא כספית) או שזה היה אחרי שהיית עם מאהבת?
אשמח אם תתאים את תשובותיך בייחס לביקור אצל זונות בלבד.
דגימות בחיי הנשואין
89שלום דייג חכם
עלית בסיפא של דבריך על הנקודה החשובה והמהותית ביותר, לכל הפחות לותיקים שבינינו.
תהליכי הבנייה העצמית שתארת יעילים וחיוניים. הם לא מייתרים לגמרי את צריכת המין בתשלום, אך מעמידים אותה במקום משני ושולי.
נעים לקרוא תובנות חכמות בתוך ערמות trash talk שבו אנו מוצפים לאחרונה.
דגימות בחיי הנשואין
90לפלוני,
קשה מאד לענות לך כפי שאמרו כבר "חכמינו" מעלה, מאחר וזה קשור לאישיות שלך ולדרך ההתנהלות שלך בחיים (כמו כשעשית מעשה "רע" בעבר - איך הגבת לזה?).
אני נשוי כבר כמה שנים טובות + 3.
גם אני כמוך הייתי בעניינים לפני היכרותי עם אשתי, אבל ההחלטה שלי לחזור לזה היתה בגלל בעיות מסוימות שלא ניכנס אליהן (אני חושב שחזרתי לזה כבר בשנה ה-1).
כשעושים דבר שהוא לא נורמטיבי, רוב הסיכויים שתרגיש חרטה/בושה או בכללי הרגשה לא טובה.
גם במקרה זה (בהנחה שאתה אוהב את אשתך) אתה תרגיש את מצפונך - כי ברגע שאתה כבר חושב על זה אז בטוח שזה מה שיהיה (כי אם היית עושה מעשה רע מבלי להרגיש רע עם עצמך כבר היית עושה זאת בלי כל הפוסט הזה...).
אבל, וזה אבל גדול - לומדים לחיות עם זה, מידי פעם המצפון תוקף שוב, אבל זה משתנה כי זה תלוי בהמון פרמטרים (לי אישית אני מתרץ זאת בגלל שאני 2 אנשים - מזל תאומים - אז יותר קל לשכוח
).

וכן אתה יכול לתעל את הדבר הרע ולעשות איתו טוב - למשל, במקום להציק לאשתך שתעשה מה שאתה אוהב במיטה, אתה יכול להתרכז בה, ואת הפנטזיות שלך שהיא לא מוכנה לשמוע תעשה עם הבחורות שכן מוכנות - אני למשל הרווחתי מזה.
אבל למען האמת היום קצת יותר קשה לי ללכת.. אצלי המחשבות הן תמיד לפני.. והיום יש לי עוד תוספות להתלבטויות (לאו דווקא ילדים..) - אבל תמיד אחרי המעשה זה כבר הרבה יותר קל להתמודד (רק לא לשכוח להעלים ראיות לגמרי!!!!)...
בסופו של דבר, לא תדע אם לא תעשה זאת. ואם כבר החלטת שכן, אני ממליץ לך ללכת בתקופת יובש וככה השכנוע העצמי שזה בסדר אולי יעבוד.
מקווה שעזרתי לך,
נפתלי
אין כמו תחת עסיסי!!!