כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 3 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

21
מוזר, כשמחפשים מספר דרך גוגל והמספר מופיע ביד 2, גוגל גם מפנה לשם

וכלום, נאדה - אין שום תוצאות דרך גוגל לגבי המספר הזה. מבולבל
קישקשתא2012-11-25 21:36:45
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

23
לא תכננתי לדגום אותה בזמן הקרוב אבל הדיווח של סופר לה טיב גרם לי לשנות את דעתי.

הדיווחים שלי תמיד כוללים יתרונות וחסרונות אז אני מתנצל מראש אם אני הורס שמחות בקטע של החסרונות.

שורה תחתונה: מומלצת. אני בטוח שיהיו הרבה חברים שיהיו מרוצים ממנה.

יתרונות:
אופי מקסים, גוף רזה ויפה, צעירה, זורמת לגמרי וממש לא מקובעת (כמובן שיש קווים אדומים שמבהירה שהיא לא עושה).
מחפשת איך להוציא אותך מרוצה וכמעט כל מה שביקשתי קיבלתי.
מחיר משתלם. 200 ₪ ל40 דקות.
לא מתקתקת אבל אין מה לעשות שם יותר מדי.
אני הייתי הרבה יותר מ40 דקות (2 הרפיות) וכבר התקשרו אליה להעיר לה.

חסרונות:
למי שהמראה משנה- הגוף יפה אבל הפנים לא ממש.
מקום לא דיסקרטי כמעט בכל שעות היום.
תיאום בעייתי (קבעתי לשעה x אבל כשהגעתי והתקשרתי לפקידה היא אמרה לי שיש עיכוב של רבע שעה. אחרי רבע שעה התקשרתי והיא אמרה שכבר מישהו בשם שלי נכנס... wtf???? חיכיתי עוד 40 דקות). לא נורא הוצאתי את הטלפון של " אמילי " ונתאם דרכה מעכשיו.
ומעל הכל- הגיינה. התרשמתי שאין כל כך שם. אולי אני טועה אבל זאת התחושה שלי.

שורה תחתונה: שווה בהחלט ויש תמורה למחיר.
האם אחזור? כנראה שלא אבל זה לא אומר שאנשים אחרים לא יצאו ממנה מרוצים פלוס פלוס.

24
[QUOTE=blacko]

מה המחיר? כמה זמן? ועניין החנייה באמת מפריע??
אגב מזה GFE?... סליחה על הבורות..
[/QUOTE]

GFE = Girl Friend Experience
הכוונה לסקס עם בחורה שעושה אותו כאילו (עם דגש על הכאילו) היא חברה שלך...
אני לא משלם לנשים בשביל הסקס, אני משלם להן שילכו אחרי שאני גומר.

26
[QUOTE=מחפש מציאות]הפקידה אומרת שהיום עובדת שם מישהי בשם אלכס מישהו יודע או היה איתה?זה מאשר את הדיווח של ״סופר לה טיב״ לגבי כך שזה כמה בנות שמתחלקות במשמרות אשמח לדעת אם מישהו יודכ במי מדובר[/QUOTE]

ישנם 3 בחורות.

1. אמילי (שזה כמובן לא שמה האמיתי למי שחשב שכן).
2. בחורה נוספת שלפי אמילי נראית לא רע- מראה אסייתי. צעירה.
3. בחורה שמנה ומבוגרת יחסית, באזור ה-40 (כנראה רוסיה) שלא נראית משהו.

מצטער שלא יכולתי לפרט יותר...

27
טוב אז ככה, הגעתי לגיחה קצרה לארץ ואחרי כל מה שקראתי החלטתי לגוון וללכת לפי ההמלצות על אמילי.
קבעתי עם הפקידה לשעה שש בכדי להיפגש עם אמילי. קודם כל חשוב לציין שאין פלא שרק בחורה אחת עובדת במשמרת, פשוט אין יותר מדי מקום מעבר לבן אדם אחד, הדירה ממש קטנה.
דפקתי בדלת ופתחה לי אותה אמילי, בחורה פרסיה שהיתה לבושה בחוטיני ממש דק וחזיה שמסתירה חזה קטן ויפה. התקלחתי ועליתי על המיטה כאשר יש מראה מול המיטה, ככה שניתן לראות תחת שווה במיוחד כמו של אמילי.
המסאז מתחיל בצורה מאוד חלשה כאשר ניתן להבחין שלבחורה אין מושג ממש במסאז והיא מדברת הרבה, למרות שהיא שאלה אם לדבר או לשתוק, אני רציתי שנדבר ושנשבור את הקרח. אחרי כ 10 דקות היא ביקשה שאשכב על הגב, והייתי בטוח שזה עוד אחד מהמקומות שאומרים שאתה תהיה 40 דקות אבל אתה יוצא מהדירה אחרי כמה דקות. במקרה של אמילי זה לא היה כך. היא הורידה את החזיה והתחילה לגעת בביצים ובזין ובאיזה שלב ממש ביקשה שאתפוס לה את התחת, באותו הזמן היא כבר לאט לאט מפסיקה לדבר ומתחילה להיות חושנית. אחרי מספר דקות היא הורידה את החוטיני ועלתה עליי, תפסתי לה ממש חזק את התחת וליקקתי את החזה שלה, דבר שהיא ממש אוהבת, בנוסף ישנם רגעים שהיא נותנת תחושה שאוטוטו מתנשקים שזה מחרמן בטירוף. אחרי כמה דקות היא התחילה ממש לדהור עליי בתחושה שאנחנו מזדיינים ואז הבאתי גמירה רצינית. הייתי בטוח לאחר הגמירה שאני סיימתי ובטח תגיד שיהיה ערב נעים אבל ממש לא היה כך, היא קמה מהמיטה ובאופן מדהים היא התחילה לשפשף אותו שוב אולי כ 10 דקות כאשר משנה תנוחות עם הישבן שלה ומתחילה להשמיע קולות עד שהגיעה הגמירה השניה.
אני חייב לומר שעד היום המסאז הכי טוב, מחרמן, ושבא לך לגמור היה אצל יובל מרמת גן, אבל אמילי בהחלט נכנסה לרשימה אצלי לגבי מסאזים, היא אומנם חלשה במסאז אבל מה שהיא נותנת בתור שירות זה מדהים, היא מתה לראות אותך גומר כמה שיותר אצלה.

29
כבר חשבתי שזה הולך להיות הדיווח הראשון שלי, אבל לצערי המפגש לא התקיים Ouch
מה כן היה:
התקשרתי ביום רביעי השבוע לתאם פגישה, ענתה לי הפקידה ותיאמנו לשעה 17:00 לאמילי.
שאלתי האם להתקשר לפני ונאמר לי להתקשר 10 דקות לפני.
הגעתי למקום בערך ב 16:40 וחיכיתי 10 דקות לפני שהתחלתי להתקשר ומאז ועד 17:15 או שהטלפון צילצל ולא עונים או שהיה תפוס.
בכל מקרה בשעה הזו כבר החלטתי לוותר ונסעתי משם.
דבר מצחיק שהתברר לי בדיעבד, כשדיברתי עם הפקידה היה נדמה לי שהיא הפנתה אותי לאצ"ל 64 ברמת גן, רק אח"כ הבנתי שחיכיתי במקום הלא נכון, אבל זה לא משנה את העובדה שלא ענו לי.
בקיצור אכזבה גדולה, אני לא מתכוון לתת להם עוד צ'אנס.
A man's gotta do what a man's gotta do

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”