כ דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון.. - דף 2 - סקס אדיר

דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון..

11
[QUOTE=אבנר32] קשה לי להאמין שלבנות שם יש תעודה (לא הרגיש מקצועי) אבל לולה ומאיה מטעות כאילו הן מעסות מקצועיות ואולי הן כאלה לכו תדעו
[/QUOTE]

אבנר, למסאז' מקצועי הולכים למקום מקצועי או לפחות לאותה מעסה ביד2 שמציינת זאת בפרטיה במודעה (עם סיומת של 'ללא מין' ואחריה 3 סימני קריאה )
למקומות כמו גבעון, מנדלי, אלנבי 26 הולכים בשביל לפרוק. אין אפס.
לא מאמין לי? שאל בעצמך אצל את המעסות. הן יגידו לך.

13
מוסלי אכן לעתים אני מרגיע את שריריי ב"הולמס פלייס" אבל לפעמים מעוניינים לקבל משניהם בכמעט אותו המחיר.
מנדלי ואלנבי 26 אינני מכיר, המסגר גבעון גלריה בראשל"צ והיה עוד ספא על רמה ברמת גן שברח לי שמו שהיה דומה בנהליו לנוהלים של וורד וכמדומני נסגר אלו המקומות אותם אני נוהג לפקוד, בעיקרון אני לא מחפש סקס אבל לפרוק מדי פעם למה לא

15
מיסטר ניכבד, לקחת את המקומות הכי מושקעים ומובילים בארץ והכנסת אותם להחרמה, ניראה לי חוסר אינטגרטי, בוא תכניס עוד כמה מקומות טובים שעובדים ב250 ,יש נוספים, וב270 ,תלך למקומות בינוניים ומטה ותהנה לך, אני אמשיך ליפקוד את כל המקומות שהזכרת בכייף, בהכירי את המקומות הנ"ל, לא ניראה לי שמישהו מיתרגש מהקישקוש הזה, מקומות כאלה שמוכיחים את עצמם במשך שנים עמוסי לקוחות מרוצים ואיזה 20 לוקוחות שכותבים בפורום ומיתלהמים לא ישנו את התמונה, מיסטר יקירי, יוצא שאתה מפסיד פעמיים, גם לא פוקד מקומות טובים וגם עוזר לפירסום מקומות אלו, כי כידוע לך אין פירסום שלילי, פירסום הוא פירסום, אים כבד לך המחיר אתה לא חייב, יש לך את טופז בראשלצ ב 160 שח,עיסקה טובה, לך תהנה.
המפרק

16
באני היקר
מילותיו של מיסטר בסלע. הוא לא מפסיד. אתם מפסידים ואת רובנו.
במקום לקבל אותנו פעמיים בשבוע ב150 בחרתם לנגוס עוד ועוד.
אז אנחנו עכשיו נשב על הגדר ( משחק מילים קטן) ונרא מי ישבר (חרוז).
וראבאק גם לי כבר קשה החרם אך במקומכם יקומו בתוך חודשים ספורים מקומות חדשים עם מחירים הוגנים.
דרך אגב זה שקוף שאתה נציג הספא וזה שקוף שזה כואב לכם!

17
[QUOTE=bani1]

בוא תכניס עוד כמה מקומות טובים שעובדים ב250 ,יש נוספים, וב270 ,תלך למקומות בינוניים ומטה ותהנה לך, אני אמשיך ליפקוד את כל המקומות שהזכרת בכייף,[/QUOTE]

ליצן, במקומות ה'נוספים' שעובדים ב250-270 נותנים סקס מלא! אז אל תתבלבל.

ואילו אצלכם בגבעון מה נותנים ב270 שלא נותנים בכל המסאז'יות שמסביב?!

ויש הרבה כאלה מסביב, אז אל תתבלבל גם פה.

18
צריך לפתוח אוהל מחאה, ליד הספא בגבעון, וגם ליד הספא מנדלי והשאר, כדי להוריד את המחיר.

הבנות שעובדות שם נראות מעולה.

אחת קולומביאנית, שיחר שחור, קטנה ,רזה, כמו כל קולומביאנית.

אחת הונגריה בלונדינית שזופה ורזה .

סך הכל הייתה המתנה של 25 דק' שבהם נכנסו לשם אנשים, בערך ,כל 5 דק ,מצלצל הפעמון .

בסביבות 20:00 בערב הייתי שם.

הפקידה ישבה איתי על סיגריה , ונכנסה גם הבלונדינית אחרי דקה. ישבנו דיברנו, הבנתי ממנה שהיא תפוסה , היא אמרה לי פרטים אבל אמרה לי שצריך להמתין.

היא באמת כיבתה חצי סגריה, ויצאה במהירות החוצה, ואמרה שהיא חייבת לעוף.

תוך 5 דק' היא חוזרת מסתכלת עליי והפקידה שואלת בשמה : "היא פנויה רוצה" ?

היא מוצצת מעולה, היא עושה גרון עמוק מצוין.

בודי מעולה בערך 10 דק' .

מסאג' 10 דק' .

גוף רזה, כוס רטוב ולח ,היא חרמנית טבעית. נראה לי נימפומנית.

69 בערך 15 דק' . היו צעקות - היא אמרה שאסור שישמעו יפתחו את הדלת.
היו נגיעות של פרוסטטה תוך כדי.

שאלתי על סקס, אמרה שהיא לא יכולה כי יפטרו אותה.
ניסיתי לשכנע ויש מצב שהייתי מצליח אם הייתי עקשן.

2 מקלחות שלי, אחת שלה.

ניהול זמן 40 דק' .

220 עלה התענוג .
רוב האנשים מכבדים את החגים

אבל כל האנשים מכבדים את האקדח

רוברט דה נירו הענק
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”