כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 40 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

391
אני אצל שחר כבר הרבה זמן מה לעשות כנראה מכור לתחת הזה... וחולה על ההליכה שלה עם איך שהתחת זז מצד לצד ,גם חבריקו מכור אליה מתרגש ופולט מהר מדי (: לדעתי היום היא נותנת השירות מספר אחד. סשן עוד לא עשיתי איתה אבל הבטחתי לעצמי שחייב פעם אחת לעשות .( בקרוב).. שחר אין עליך תמשיכי לתחזק א
התחת אין דברים כאלה

נ.ב פעם הבאה אני הולך לקרוע אותך בפגישות האחרונות הייתי יותר מדי עדיין ( התרגשות יתר מי שיראה את התחת שלך יכול להבין .. אם היה אפשר להסניף אותו מזמן הייתי עושה את זה
Big booty כמה שיותר גדול

392
[QUOTE=ראול]
הייתי השבוע אצל שחר .
מבחינת המראה קצת הופתעתי , ציפיתי לבחורה הרבה יותר "גדולה"(ולכן גם לא מיהרתי
להיפגש איתה עד היום...פחות מדבר אליי)
בפועל מראה ישראלי יפה ושחום, גוף סקסי להפליא ,חזה עגול וחצוף וישבן...(טוב על
הישבן של שחר כבר התפייטו גדולי המשוררים בפורום)
הלכתי פעם ראשונה על "סשן" , היה פצצה (נסתי בעבר עם שרון "המפורסמת" אבל
זאת היתה בדיחה עצובה ובלי פאנץ...) ,בחורה נשית,חושנית ומינית כמו שלא פגשתי זמן רב.
היתה התפלקות בסוף שנבעה מחוסר תיאום ציפיות מוקדם .....אבל יצאתי מרוקן ומסופק
פיזית ונפשית כפי שלא חשתי שנים.
לשחר , תודה רבה על האירוח , את בחורה מיוחדת ועוצמתית.
נ.ב - הכלבה שלך גם יפיפיה...קריצה

ראול

[/QUOTE]

יקירי, היה לי העונג להכיר אותך, לפנק ולהתעלל גם יחד..
אשמח לראותך שוב
נשיקות
Heart
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

393
[QUOTE=כלבן]אני אצל שחר כבר הרבה זמן מה לעשות כנראה מכור לתחת הזה... וחולה על ההליכה שלה עם איך שהתחת זז מצד לצד ,גם חבריקו מכור אליה מתרגש ופולט מהר מדי (: לדעתי היום היא נותנת השירות מספר אחד. סשן עוד לא עשיתי איתה אבל הבטחתי לעצמי שחייב פעם אחת לעשות .( בקרוב).. שחר אין עליך תמשיכי לתחזק א

התחת אין דברים כאלה

נ.ב פעם הבאה אני הולך לקרוע אותך בפגישות האחרונות הייתי יותר מדי עדיין ( התרגשות יתר מי שיראה את התחת שלך יכול להבין .. אם היה אפשר להסניף אותו מזמן הייתי עושה את זה[/QUOTE]

מתוק שלי...
גם כשהתפקוד מינימאלי (קורה), עדיין לא רע בכלל ועדיין אוהבת..
נשיקות לחבריקו קריצה

394
תמיד רציתי מישהי שאני לא אצטרך להסביר לה מה אני רוצה מה אני אוהב וזאת שחר אחרי שיחה קצרה נכנסנו למיטה לא נתתי לה להוריד את הבייבי דול השחורהפילה אותי למיטה צנחתי על הגב ואני לא קטן והתחילה לעבוד כמו מאהבת אמיתית כשניסיתי לקום תפסה אותי בגרון והדביקה אותי למזרן החלה במציצה מעולה כשביקשתי לשים כובע גנחה מעלי עדיין לא עשר דקות עברו הלבישה או.ו ועלתה עלי וכאן באה גדולתה לאחר חמש דקות אמרה לי אתה לא תגמור ככה מדהימה לא הייתי צריך להגיד כלום עברנו לתנוחה שהכוס שלה יושב לי על הפנים כשהיא עם הגב אלי ומשחקת לי בזין כל פעם כמעט עד גמירה גרמה לי לצעוק שאני רוצה לגמור אבל היא חייבת לשלוט גמרתי אחרי 45דקות חבל שזמן טוב נגמר מהר
בשבילי את מספר אחד חולה על הקעקועים שלך ועל החיוך המדליק שלך
אחלה יום ניפגש שוב בטוח
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

397
האמת אני מת על מופרעות ושחר מדהימה כן לצערי כל האקט לקח 45דקות כולל כל המשחקים שרק שחר יודעת לעשות אני שוב אומר היא פשוט מעולה היום כבר דיברתי איתה לגבי מפגש ארוך יותר כדי שאוכל לגמור פעמיים עם החברה מישל אבל קודם כל הבאה בתור נ י ק י ט ה אני חייב לעשות טבלה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

400
[QUOTE=כוסמין]לצערי כל האקט לקח 45דקות כולל כל המשחקים שרק שחר יודעת לעשות אני שוב אומר היא פשוט מעולה היום כבר דיברתי איתה לגבי מפגש ארוך יותר כדי שאוכל לגמור פעמיים עם החברה מישל [/QUOTE]

בוקר טוב..
חייבת לשאול...
אני באופן אישי לא מבינה מה הבעיה עם אקט שלוקח 45 דק'...?
אני חושבת וגם נוכחתי לראות זאת אצל רוב האנשים איתם אני נפגשת, שאקט אחד ארוך וטוב, לגמרי עדיף על שניים קצרים.
מה יותר טוב מלתת לתשוקה להמשך כמה זמן שרק אפשר, להחזיק אותה ולהנות ממנה..?
עובדה היא שהרבה גברים מתלוננים שהם גומרים מהר מידי ומצפים ממני למשוך להם את הגמירה כמה שיותר זמן.
הרי אחרי שאתם גומרים וממשיכים לאקט השני - הוא כמעט אף פעם לא משתווה בעוצמתו לאקט הראשון (אתם מותשים והרבה פחות חרמנים)
לא חושבת שאני טועה אבל אם כן תרגישו חופשי לתקן אותי.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”