כ דגימות בחיי הנשואין - דף 10 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

91
[QUOTE=gunner]
בשונה ממך, עלוב נפש מאוס, שנטפל לזונה אומללה וקורא לה בהמה באופן אובססיבי, כי איך לך חיים, אני לופת את החיים במלואם ומוצץ ויונק את כל לשדם ועסיסם.
[/QUOTE]
בוא רק נעמיד דברים על דיוקם: אתה הוא זה שקבע שצריך להפסיק לכנותה 'בכינויים משעשעים'

ושהגיע הזמן 'להתחיל לקרוא לה לפי מידתה'.
[QUOTE=gunner]

נדמה לי שהשדרוג האמיתי יהיה לקרוא לגברת הזו בשם המתאים לה מכל:

על השפה הדוחה,
על היחס ללקוחות,
על ההומור הירוד (שקורע אותה),
על חוסר היכולת לקבל ולהפנים ביקורת.
עד היום היא זכתה לכינויים משעשעים - שקרניקית, סוקה, רובוטריקית, סקודה וכו'.
הגיע הזמן לקרוא לה לפי מידתה:
בהמה.
ולא, לא צריך לגעת בשקע כשמחובר אליו התקע, כדי לדעת שאפשר להתחשמל.
או במילים אחרות, לא צריך להגיע אליך ולחזות בפלא. אפשר להסתפק בוירטואליות של הפורום.
[/QUOTE]

קישקשתא2012-12-03 17:20:00
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דגימות בחיי הנשואין

92
קישקשתא - זה לא חוזה עם נוטריון.
מותר לאדם לחזור בו מדברים שכתב ברגע של להט, גם אם באותו הרגע נדמה היה לו שהוא צודק ב100%.
אז אני אומר לך בריש גלי: טעיתי שנסחפתי עם ספינת השוטים שלכם.
אתה עוד תוקף לגופו של ענין ולרוחו של רעיון. זה לגיטימי בעיני, אבל המינון כבר נהיה סר טעם.
חברך תוקף את גופו ונשמתו של האדם ובהעדר יכולת אינטלקטואלית ומחשבה מקורית הוא נוטה באופן תדיר לכוון אל מתחת לחגורה.
גם אם הדברים שכתבתי בעבר היו נכונים בעיני לאותו הרגע ובין אם הם תקפים ובלתי משתנים - האם זו סיבה לרדת לחיי מישהו באופן בלתי פוסק ולנהל מסע צלב נקמני ואובססיבי?
אני יודע שאתה יודע את התשובה.
מדוע אתה שם במחנה עם הפסיכי מפוצל האישיות וחסר הבטחון - זה כבר עסקך, לא עסקי.

gunner2012-12-03 22:08:56
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

96
[QUOTE=dayyag1]פלוני אולי במקום למתוח ביקורת על התשובות שקיבלת, פשוט תתאר את הבעיה שאתה מנסה להתמודד איתה.

[/QUOTE]
כנראה דברי השתמעו לך בנימה הלא נכונה, לא ביקרתי אותך אלא הבעתי דעתי והעמדתי אותך על טעותך על מנת לזכות לתשובתך באופן הרלוונטי לבעיה הספציפית הנידונה בשרשור.

תקציר תולדות השרשור:
אני אדם נשוי (דיי טרי) המרגיש צורך עז להתחיל לבקר מדי פעם אצל נותנות השירות (דבר שהייתי נוהג לעשות בעבר הרחוק כרווק/סינגל), אני מניח שהסיבה לכך היא כנראה חוסרים (מיניים) מהתקופה של לפני הנישואין ומהסיבה הידועה שגבר חייב להמשיך ולחקור "עולמות חדשים" (בעיית המונוגומיה (מינית) אנד שיט).
חשוב להדגיש שהצורך שלי הוא מיני פיזי בלבד ואני לא מרגיש כל צורך ריגשי אחר. כל נסיון לפתור את זה במסגרת המגרש הביתי עלה בתוהו.

ההתלבטות שלי היא קשה כי בתור אדם רגיש בעל מצפון החשש שלי שלאחר ביצוע המעשה ארגיש רע מאוד עד כדי חרטה - וכמובן אז זה יהיה מאוחר מדי.
הסיבה לפתיחת השרשור היא לשמוע מה הרגישו בעלי הנסיון (עם זונות, לא מאהבות) הנשואים וע"י קח לקבל איזשהו אומדן אודות "החיים שאחרי"
השאלות הנשאלות הן כמובן כיצד הרגשת לאחר הפעם האחרונה (עם זונה כאדם נשוי), אם הרגשת רע האם זה עבר מתישהו?,
האם אתה מרגיש שזה תרם לחיי הנישואין ולחייך האישיים עם עצמך? או שהזיק. האם אתה מרגיש שאתה שולט בזה?

והבוטום ליין - אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לא היית חוזר על המעשה?

תודה על שיתוף הפעולה!

ploni2012-12-04 13:05:00

דגימות בחיי הנשואין

98
[QUOTE=gunner]
ploni - רק שתדע: מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה.

או במילים אחרות, אתה יכול לנסות לקבוע את המינון, את העלות, את האיכות ואת התדירות.

לדעתי, גיוון של צרכיך המיניים במגע עם גוף אחר, נשיות אחרת, ראש אחר, דמיון אחר - אם אתה זקוק להם, אל תחסוך מעצמך.

שמור על בריאותך, שמור על ראש פתוח.

למד רעיונות חדשים והבא אותם לביתך, לבת זוגך.

אל תתיש עצמך ותביא עצמך למצב בו לא תוכל לספק אותה בשל עייפות יתר.

אל תרושש עצמך בגלל צרכנות מינית מופרזת.

למד על עצמך והגשם פנטזיות שאולי אינך יכול או מתבייש לבקש מזוגתך.

אל תהיה אומלל בגלל חסכים מיניים.

שמור את בת זוגך בעדיפות ראשונה תמיד.

קבע לעצמך כלל שאינך נכנס למעורבות רגשית בשום פנים ואופן. כאן טמון זרע הפורענות של הבגידה שקודמי מדברים עליהם.

כל השאר קשור לפוריטניות ולמוסרנות קפוצת ישבן.

[/QUOTE] התגובה שלי התיחסה לציטוט הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ouch

דגימות בחיי הנשואין

99
מר נפוח התחרטת פרסם הודעת התנצלות בפוסט הרלוונטי של הגברת וערוך את הודעתך, אבל כולם יודעים שהתהפכת עלינו ביום שביקרנו אותך על ההתנשאות האובססיבית שלך לתיקוני שפה, האגו השברירי שלך פשוט לא עמד בזה, משהו בך נשבר.
מאז אתה מלא רוח ושקרים מנסה להצדיק את עצמך.
אתה אדם קטן וקטנוני, פקיד עלוב בעבודה מדכאת שכלוא במערכת נישואים שרק מתסכלת אותו כשהמפלט היחיד ממנה הוא אלכוהול, עשה לעצמך ולנו טובה ותפסיק לשקר ותבין שאתה אדם מגעיל.

דגימות בחיי הנשואין

100
גבר, אין להחזיר גלגל אחורה. מה שאתה שוכח זה שזיון עם זונה זה לא דבר שאנשים מחוסרי אפשרויות עושים.
לקחת זמן במשך היממה, לנסוע לבית זונות, לשלם אתנן - כל זה יכול לעשות מי שיש לו עודף ולא חוסר, חופש בחירה ולא סד אילוצים.

תעמוד מול המראה ותסתכל, מה שאתה רואה זה סך כל הבחירות שאתה או אני או כל אחד אחר עשה ויעשה.
על איזה חלק בדיוק אתה מתחרט ? שהתחתנת ? או שבגדת באישתך ?

התשובה שלי לשאלה שלך היא: שרוב הזמן ההרגשה היא נוראית ממש גרועה.

אבל אין לכך שום קשר למצב הנישואים, זה קשור לאיך אני מוכן לקבל את עצמי ומעשי

DAN

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”