כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 279 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2782
[QUOTE=gunner]
[QUOTE=קישקשתא]הצביעות לא נאה לך, אבל מילא...[/QUOTE]
לא צביעות.
חלילה וחס.
התפכחות קוראים לזה.
[/QUOTE]

גאנר, אולי כדאי שתשריין לעצמך 400 עד 700 ש"ח ותדגום את הגברת ע"פ המפרט שלה על מנת שההתפכחות שלך תהיה סופית.
לפחות תוכל להבין ולהפנים את הדברים ממקור ראשון. שלך , זאת אומרת.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2783
שרון אינה כוס התה שלי. לא בהיבט המראה, לא בהיבט השירותים המיניים שהיא מנפקנת* ולא בהיבט ההתנהלות שלה כאן בפורום.
זה לא אומר שאני צריך לרדת לחייה באופן אובססיבי.
אם יש לך המלצות חדשות בתחום האהוב עלי, אתה יותר ממוזמן לשתף אותי. קריצה
* לכל זבי החוטם שקופצים - סתם השתעשעתי במילה שמאחדת מילים כמו מספקת-מנפקת-נפקנית, יחד. יצא לי מנפקנת...
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2785
וואו וואו וואו הייתי אצל שרון:)
איזה פינוק קיבלתי ממנה:)
קודם כל ביקשתי ממנה שתי סתירות והיא נתנה לי בגלל שאני הברזתי לה
לפני כמה שבועות:) סליחה שרון:)
אבל אחר כך פיציתי על זה בגמירה בפה כמו שצריך:)
שרון יודעת לעשות מציצות!!!
אבל מישהו קילקל אותה אני לא יודע מי זה היא כבר לא עושה עם השיניים שלה פשוט בושה!
אני מבקש ממכם לא לקלקל! אותה שוב:)
תודה רבה סקסית שלי:)
מודה yelllow horny:)קריצהTongue
נ.ב
אני לא יחצן של שרון פשוט רציתי לשים את המונה הזאת כי היא קיבלה אותי עם הסמל של מכבי מאחור ולא מקדימה! אז תיקנתי אותה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2790

הייתי אצל שרון ולהלן הדיווח-

שרון מקבלת בדירת סטודיו יחסית מרווחת .
לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות ובחורה יפה לטעמי,רגליים ארוכות עם טוסיק פצצתי ביותר ואור כיפי למגע חיוך פנים יפות,חזה טבעי די חמוד בקיצור בחורה צעירה שנראת טוב!!
400 ש"ח הדיל הרגיל,והלכתי להתקלח,מגבות אדומות נקיות..
חזרתי מהמקלחת באנו למיטה ,שרון התחילה במציצה חשופה,מציצה טובה,שאלה אם רוצה להמשיך לאקט או לגמירה, עברנו לאקט הראשון,התחלנו כשהיא למעלה,אחרי כמה דקות דוגי מוכרח להגיד שהטוסיק שלה נראה טטוב בתנוחה הזאת ותנוחה כיפית :)
מקלחת קצרה ,קצת הפסקה עם כוס מים ושרונה התחילה לעשות לי מסאז'.. אבל פה לא הקטע וזה יותר להרגעה לא למי שמצפה לעיסוי אירוטי קריצה,התחלפנו עשיתי לה עיסוי קצר גם-שרון תביע את הדעה שלה על כך ..
אקט שני -המציצה הייתה כבר יותר עמוקה ועם שיניים מדי פעם,טובה יותר, עברנו לעוד אקט נוסף ניסינו כמה תנוחות,היא מעלי,מיסיונרית ואז סיום בדוגי Star
לסיכום-מי שמחפש GFE זה לא זה,עדיין הייתה תקשורת טובה ויחס טוב, אפשר לטעמי לבקש דברים נוספים.. אם היה גם אנאלי במחיר הזה היה פשוט תוספת משמעותית לדעתי בשירות ,600 ש"ח יקר מידי לטעמי אבל כל אחד עם הוצאותיו והחלטותיו,הייתי שם 40 דקות בלי לחץ, 2 אקטים+המקלחת והכל,לאחרים זה יהיה מעט מידי זמן ,לי זה מספיק בשביל סה"כ שמקבלים.
Rachel Starr probably the best fuck

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”