כ דגימות בחיי הנשואין - דף 12 - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

111
ploni -
1. 60 ההודעות שלך הינן ג'יבריש. אתה מדבר על חיבור לרגשות, אבל מדהים כמה אתה לא ממש מחובר למה שכותבים לך כאן ברשומה שפתחת. אתה משווה בין המלצות על מסעדה טובה או אפילו על זונה טובה לרגשות האשם הקולקטיביים שיחושו הקוראים כאן? אתה לא רציני, נכון? למה אתה לא שואל את הקוראים כאן, רק לשם ההשוואה, מההן תחושות האשם שלהם לאחר אכילה במסעדה טובה בשעה שהם פוסעים ברחוב וחולפים ע"פ הומלס שיושב בקרן הרחוב?
2. המקלדת שלך נכנעת לך בקלות, נכון? כמה קל לכתוב 90%? אולי זה רק 29%? אולי 71% מתים על מה שאני כותב כאן? עשית סקר? הרי אין לך מושג קלוש, אבל מה אכפת לך לכתוב סתם כדי לנגח...
3. האמן לי, אל תתחייב לכך שלא תתייחס אלי יותר. לצערי, אני מהבודדים בפורום (והלוואי והיו כאן כמה נוספים, מוכשרים כמו שדים, שהיו תורמים יותר), שמביעים את דעתם בצורה ברורה וקולחת. אז נכון שאני ציני לעיתים ונכון שלא תמיד אני מגלה סבלנות יתרה לכל מיני "הוגי דעות", אבל תמיד יש על מה לדבר איתי.
נ.ב. עברית - כתבת בתגובתך ל"אבוד": השרשור הזה היה ממצא את עצמו. מזהה את הטעות, או שאני צריך לטרום שוב את טרומתי? קריצה

gunner2012-12-06 04:13:58
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

112
שוב הפקיד הנפוח מנסה להראות כמה הוא חכם ונכשלאצבע למטה

[QUOTE=gunner]

ploni -
1. 60 ההודעות שלך הינן ג'יבריש. אתה מדבר על חיבור לרגשות, אבל מדהים כמה אתה לא ממש מחובר למה שכותבים לך כאן ברשומה שפתחת. אתה משווה בין המלצות על מסעדה טובה או אפילו על זונה טובה לרגשות האשם הקולקטיביים שיחושו הקוראים כאן? אתה לא רציני, נכון? למה אתה לא שואל את הקוראים כאן, רק לשם ההשוואה, מההן תחושות האשם שלהם לאחר אכילה במסעדה טובה בשעה שהם פוסעים ברחוב וחולפים ע"פ הומלס שיושב בקרן הרחוב?
2. המקלדת שלך נכנעת לך בקלות, נכון? כמה קל לכתוב 90%? אולי זה רק 29%? אולי 71% מתים על מה שאני כותב כאן? עשית סקר? הרי אין לך מושג קלוש, אבל מה אכפת לך לכתוב סתם כדי לנגח...
3. האמן לי, אל תתחייב לכך שלא תתייחס אלי יותר. לצערי, אני מהבודדים בפורום (והלוואי והיו כאן כמה נוספים, מוכשרים כמו שדים, שהיו תורמים יותר), שמביעים את דעתם בצורה ברורה וקולחת. אז נכון שאני ציני לעיתים ונכון שלא תמיד אני מגלה סבלנות יתרה לכל מיני "הוגי דעות", אבל תמיד יש על מה לדבר איתי.
נ.ב. עברית - כתבת בתגובתך ל"אבוד": השרשור הזה היה ממצא את עצמו. מזהה את הטעות, או שאני צריך לטרום שוב את טרומתי? קריצה

[/QUOTE]

דגימות בחיי הנשואין

113
מכל מלמדי השכלתי.
מי שמעוניין להשכיל ומי שחשוב לו כיצד הוא נראה (והרי אופן הכתיבה שלנו הינו סוג של חלון ראווה עצמי), שמח ללמוד.
מי שהינו עלוב נפש וחסר כל בטחון עצמי, רואה במי שמתקן אותו, אויב מר שמחפש אותו בפינות.
מי שאני תופס כבעל שיעור קומה, זוכה לקבל ממני תיקונים בהודעה פרטית. אם הוא מחליט לתקן אח"כ, זה כבר עניינו.
לעיתים אני נתקל בשגיאות שבעיני אינן רק פליטת מקלדת או קולמוס, אלא רווחות אצל רבים מאיתנו, ובשל כך אני מנסה להעיר באופן פומבי ללא כל כוונה לפגוע.
ישנם כאן כאלו שהינם מקרה אבוד, שמבחינתם הערה או הארה נתפסת כהתקפה אישית. עליהם אני לא מבזבז את זמני.
דרך אגב, מישהו כאן חושב שהתואר פקיד הינו תואר גנאי?

דגימות בחיי הנשואין

115
[QUOTE=מוסלי]ערבוביה תקשיב טוב,

עוד שקר אחד שיצא מפיך לכיווני - אני חושף את כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככל שאני יודע עליך. את הכל.

מציע לך להתקפל כל עוד זה אפשרי.[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דגימות בחיי הנשואין

120
[QUOTE=מוסלי]גאנר אתה צודק. פקיד זהו תואר/תפקיד פאר בצה"ל [/QUOTE]
ראש אמ"ן - פקיד, לא? פקיד בכיר, אבל פקיד...
קצין חי"ר וצנחנים ראשי - פקיד, לא?
להמשיך ככה עם אלפי הפקידים המוכרים והפחות מוכרים? הרעיון מובן, לא, מוסלי?
אז נכון שהם לא רצים כל היום עם סכין בין השיניים ומסתערים על הגבעות, אבל להגדיר את תפקידם/תפקודם כראוי לגנאי? Shocked
צא מהחשיבה המופשטת של חיילים קרביים שסיימו שירותם בדרגת סמ"ר ומתייחסים בבוז לחבר'ה שמכל מיני סיבות מצאו עצמם משרתים בקריה. זה לא ראוי ולא מכבד.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”