כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 5 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

41
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=Dark (K)night] בקיצור אכזבה גדולה, אני לא מתכוון לתת להם עוד צ'אנס.[/QUOTE]

עוד מילא לנו, אבל לפחות לעצמך אל תשקר

חוצמזה אח שלי, אילו הייתה גודלת אצלי שיערה על כל פעם שאכלתי פארטייה - היום כבר הייתי קוף....[/QUOTE]
טוב קודם כל מודה...מודה...מודה... Embarrassed
באמת הקדמתי לומר שלא אתן להם צ'אנס, היום הייתה לי הזדמנות ואכן ביקרתי במקום.
יכולתי ל"חסוך" את הדיווח הזה בכדי לא לצאת פארש, אבל מכיוון שהפורום הזה הוא זה שמלכתחילה עזר למציאת המקום אז מין הראוי שאדווח וחוץ מזה אין שום דבר רע בלהודות על טעות, במיוחד שנהנתי מאוד ואפרט בהמשך.
מכל הדיווחים על אמילי ועל כך שהיא לא יפה בפנים דווקא רציתי לדגום מישהי אחרת, כי לי דווקא כן חשוב היופי.
למרות שלא היו יותר מידי דיווחים על המראה של אלכס החלטתי לשכב על הגדר (כפי שנהוג לומר כאן) ולקוות לטוב. אז לשמחתי אלכס עבדה היום ותיאמתי אליה בשעות הבוקר.
אלכס:
בחורה רוסייה בסביבות ה +30, עיניים כחולות, שיער בלונד (כנראה צבוע), יחסית גבוהה, רזה מאוד אין סימן לבטן (למרות שעברה לידות), תחת קטן וחמוד, ציצים בינוניים טבעיים עם פטמות זקורות וגדולות.
באופן כללי לדעתי פשוט בחורה יפה, אחת שכן הייתי מסובב את הראש ברחוב כדי לראות.
בודי מסא'ז:
חיכתי בחוץ כחמש דקות ואז התקשרה הפקידה ואמרה שאני יכול להיכנס.
אלכס פתחה את הדלת בלבוש מינימלי, חזייה שחורה וחוטיני שחור (איזה מראה מלבב).
החדר בפנים באמת קטן כמו שדיווחו אבל ממש לא צריך יותר מזה, מוזיקת רקע ונרות. יש מיטת עיסוי עם גליל נייר כזה שמחליפים עם כל לקוח ומקלחת קטנה.
אלכס מדברת בשקט ומאוד נחמד, שאלה אם אני רוצה להתקלח ואמרתי שכבר באתי אחרי מקלחת ואם זה בסדר מבחינתה והיא אמרה שאין בעיה. העברתי 200 ש"ח התפשטתי ונשכבתי על מיטת העיסוי.
אז החלה עבודת המסא'ז על החלק האחורי (שאלה אם לשים שמן ואמרתי שכן), שלעניות דעתי היה בסדר גמור, אין לי יותר מידי ניסיון בתחום ולכן לא אוכל להגיד אם היה מקצועי או לא בכל מקרה ההרגשה היית מאוד כיפית ונעימה. נוגעת מידי פעם במקומות הנכונים שגורמים להתרגשות קלה. בחלק מסויים התיישבה עליי (היא שואלת לפני ולא עושה כלום לפני שמתאמת איתי).
הייתה לנו שיחה נחמדה תוך כדי העיסוי וגם לאחוריו, סיפרה על החיים האישיים שלה (שלא אפרט כאן, מי שיירצה לדעת שיישאל אותה). לאחר כעשרים דקות ביקשה שאסתובב והיה כל כך כיף להסתכל עליה תוך כדי שהיא מעסה אותי.
שאלתי אם אפשר לגעת בה והיא אמרה כן, קצת. התחלתי ללטף אותה בכל הגוף ודי התרחקתי מאיזור הכוס כי לא רציתי להרתיע אותה, חיכיתי לרגע הנכון.
ואז הגיע הרגע המיוחל ההרפייה, הייתה עבודה ידיים די טובה (שוב, לטעמי) ואז כשהתקדמו העניינים ראיתי על הפנים שלה שהיא ממש נכנסת לזה (זיוף או לא זה היה נראה טוב) ואז שלחתי אצבעות לעבר הכוס שלה והתחלתי לשפשף בעדינות (בסוף הרחתי את האצבעות ולא היה שום סימן לריח לא טוב, להיפך!). ואז היה נראה שהיא ממש נכנסת לזה והחלטתי שאני שואל אותה לגבי אקסטרות (כן כן, לא לא) אז היא הסתכלה עליי בחיוך ואמרה שזה כבר אקסטרות, היא התכוונה כמובן לשיפשוף הכוס שלה.
סבבה ממשיכים, התחלתי לשפשף את הכוס בקצב יותר מהר ביד אחת וביד השנייה לשתי את החזה שלה ובהתאם היא החלה להגביר את הקצב והמראה המחרמן שלה שהיא נהנית ממש עשה לי את זה ואז כמובן הגיעה הגמירה המיוחלת.
ניקתה אותי בעדינות ושאלה אם נהנתי ואמרתי שכמובן ושבטח אקפוץ לבקר שוב. שאלה אם אני רוצה להתקלח אז שאלתי אם יש זמן ואז היא אמרה שהיא לא יודעת כי היא לא שמה לב לזמן, (אמת או לא זה כיף לשמוע את זה). החלטתי שאני נכנס להתקלח למרות שלא הלכתי לעבודה לאחר מכן, היה זרם טוב, מים חמים ומגבת נקייה ויבשה.
תוך כדי שאני מתלבש דיברנו עוד קצת, שאלתי לגבי הקעקוע שעל הכתף שלה (מקורי ביותר מי שרוצה שישאל אותה) ועל החיים שלה ושלי. ואז נפרדנו לשלום Handshake
מילה וחצי על המיקום:
אכן מקום הומה אדם בין כל החנויות של רחוב הרצל, אבל מצד שני זה יכול להוות יתרון שאפשר להיבלע בתוך ההמון.
לגבי חניה, נסעתי בתחילת רחוב הרצל ובערך במספר 30 הייתה חניה בכחול לבן, הפעלתי פנגו ויצאתי בזול.
גם לפי מה שראיתי יש לפחות 2 חניונים קרובים אבל לא ביררתי מחירים.
לסיכום:
לגבי הפגישה הראשונה שהבריזו לי, אני לא רוצה לתרץ להם או משהו אבל צריך להבין שזה לא מקצוע פשוט ושלפעמים קורים דברים בלתי צפויים (גם אני מתחיל להבין את זה עכשיו), פשוט הייתי מאוד נסער ועצבני עליהם כשכתבתי את הדיווח. מה שכן, הייתי מצפה מהם לפחות לענות לי ולהגיד שהם נאלצים לבטל ולא להשאיר אותי להתייבש.
בכל מקרה, למרות הכל אני כן שמח שנתתי למקום עוד צאנ'ס בהחלט יצאתי לקוח מרוצה בסופו של דבר.
בשום רגע לא הייתה הרגשה של תיקתוק, להיפך. אני עדיין לא זוכר בדיוק כמה זמן הייתי שם אבל לדעתי יותר מ 40 דקות.
מקווה שנהניתם, עד הפעם הבאה...
A man's gotta do what a man's gotta do

42
מכיוון שדארק נייט כבר רשם דיווח עליה,
ומכיוון שקיבלתי המון פניות בפרטי ואמנם עניתי לכולם אבל כנראה שיש לזה ביקוש,
ומכיוון שאם אני לא מדווח אני פוגע קודם כל במקום עצמו, שנכון לעכשיו אני מאוד מעריך אותו כי הוא גובה מחיר מאוד הוגן,

אני מצרף כאן את הדיווח שלי אודות אלכס-

אלכס- בת 37, אומרת והאמת שלא נראית- כי יש לה גוף פצצה ולא הייתי נותן לה יותר מ-30-31.
בלונדינית עם עיניים כחולות, גבוהה, ממוצא רוסי. רזה
לפי התיאור בטח אתה מדמיין דוגמנית על- אבל הפנים שלה קצת לא יפות מכדי שתהיה דוגמנית ממש.
אבל שלא יובן לא נכון- היא בחורה מאוד יפה.
חזה קטן.

הבחורה חדשה בתחום ועובדת רק מספר ימים- גם יתרון וגם חיסרון- יתרון כי היא עוד "תמימה" בנושאים מסויימים ולא למדה את כל הקומבינות. וחסרון כי היא עוד לא ממש בעניינים. כנראה צריכה כסף מהיר לכן פנתה לתחום.
מסאז' סתמי מאוד. הפריה טובה (עשיתי 2). היא ישבה עליי גם עם הפנים אליי וגם הפוך.
בסך הכך היא מאוד מאוד מהנה. גם עם אמילי שם מאוד נהנתי.

אבל... כנראה שלא אחזור למקום כנראה כי המקום שם לא ממש מקצועי.

1. חדר חנוק- קטן- ריח חזק של שמן- אין אוויר.
2. ממש לא דיסקרטי- כמעט באמצע הרחוב. באמצע המסאז' בא בעל המקום כי הוא שכח את השעון שלו שם- היא פתחה לו והביאה לו. לא ראינו אחד את השני ומזל שכך אבל מה לעזעזאל הוא חושב שהוא עושה??
בנוסף, המשמרת שלה הסתיימה אחרי- הבחורה השנייה כבר חיכתה מעבר לדלת ואיך יצאתי ראיתי אותה מול הפנים שלי.
3. ומעל הכל- הרוסיה שמתאמת איתך- סיוט לא נורמלי. פעם שניה שאני במקום- בפעם הקודמת חיכיתי שעה. הפעם רק חצי שעה.

אם הצלחת להתגבר על כל זה- גם אלכס וגם אמילי מומלצות.

אולי בעצם כן אחזור. מוחא כפייה

45
חיכיתי עד שיכנסו המזומנים מהמשכורת וקבעתי עם הפקידה של אלכס.אחרי הדיווחים עליה והפרגון מאמילי תיאמתי עם הפקידה ל חמש אחר הצהריים.הייתי צריך להמתין בחוץ כרבע שעה ואז קיבלתי את ההוראה להכנס.
אלכס גבוהה יחסית כ 177 בלונדינית רזה ויפה בת 30 פלוס אבל נראית ומרגישה צעירה יותר...
לאחר מקלחת מהירה נשכבתי על הגב היא התפשטה לגמרי ונגלה גוף חטוב מאוד ומגרה אבל חזה מעט קטן.
החלה בעיסוי בודי חצי מקצועי כל הזמן מפלרטטת ונוגעת לא נוגעת מריחה מעולה ויודעת את העבודה מצויין...שיערה ארוך וכיף בזמן שהיא מעסה את הגוף להריח אותה ולהרגיש את שיערה הארוך על הגוף זה מדגדג...
למרות גובהה אלכס גמישה מאוד ונתנה בודי הפוך עם גבה והישבן אליי מחזה יפה מאוד מאוד מאוד!!
לבסוף התיישבה עם הפנים אליי בתנועת רכיבה והחלה לעסות אותו בתנועות עולות ויורדות ...
היה תענוג צרוף לאוהבי המילפיות היפות רזה נעימה סקסית ואין לי עוד מילים כי יחשבו שהתאהבתי...
היא ואמילי מתחלקות עם בחורה ברזילאית במשמרות 200 שקל ל 40 דקות ואת הטלפון תמצאו בראשית הפוסט.
מומלצת מאוד!!!!

48

כל כך מעצבן שזה פשוט מטריף

התקשרתי ואמרה לבוא עוד 30 דקות. הגעתי אחרי 30 דקות. התקשרתי - אין תשובה, בסדר. מחכה 5 דקות מתקשר שוב - הפלאפון תפוס. מתקשר שנייה אחרי הפלאפון לא תפוס אבל לא עונים. ככה למשך חצי שעה היא מסננת אותי שאני מחכה למטה.
לא נתקלתי בכזה גועל נפש איי פעם.

50
ישראל, נתקלתי באותה התופעה שם גם אני וגם עוד אנשים שסיפרו על כך בפוסט הזה. לא חושב שזה אישי.
הבעיה היא שגם כאשר אתה כבר יודע את הכתובת המדוייקת אתה הרי לא תבוא ותדפוק עליה מטעמים אתיים שכן את מה ששנוא עליך אל תעשה לעמיתיך.

מה שכן, המוכר הקווקזי מהמכולת הסמוכה כבר קלט, קלט מה פתחו לו מתחת לאף

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”