כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 41 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

402
לשחר היקרה והמתוקה
ברשותך
ראשית את אכן צודקת במה שכתבת
אבל ישנם גברים שאת הגמירה הראשונה הם גומרים די מהר [ברבע השעה הראשונה] ואח"כ הם צריכים מנוחה
ועד לאקט השני שזה ההנאה הגדולה קצת לוקח זמן
לפעמים מצליחים לגמור ב- 40 דקות ולפעמים לא מצליחים
ישנם שמצליחים לגמור גם שלישית ב- 40 דקות

כל אחד זה משהו אחר

לאלו שגומרים גם את הפעם השניה מהר אז אין להם 40 דקות
רק באם יתנו להם להמשיך עד סוף ה- 40 דקות

הכל תלוי בסיכום בינך לבין הלקוח והכימיה שביניכם

405
אני חייב לאמר שמה שקרה לי עם שחר זו הרגשה מטורפת של 45דקות אני לא האמנתי שזה נגמר זה היה מטורף אין הרבה נשים שיכולות להבין אותנו תוך כדי סקס מה בדיוק אנחנו צריכים והיא כן היא הבינה איך אני אגמור מבלי להגיד לה ולך שחר אני אומר איתך הייתי חרמן באותה רמה גם אחרי שגמרתי בפעם הראשונה ואין ספק שאת יודעת בדיוק מה את עושה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

406
אם מדובר במסגרת של שעה, אני מעדיף גמירה אחת ארוכה, ושחר יודעת לקחת את זה לשם מצויין במסגרת הזמן הזו.
לדעתי גבר שיודע שגומר מהר, צריך לתאם ציפיות מראש.
אני בטוח ששחר תדע לפתוח איתו ב 150% , תגרום לו לגמור בעשר דקות, תהיינה לו עשר דקות עד רבע שעה לנוח ולקשקש עם שחר,
ואז עוד ארבעים דקות של מספר נוסף.

אבל היא צריכה לדעת על כך מראש.

זו דעתי

407
בגדול אני יכולה להגיד שהעדפה שלי היא לא לתכנן ממש את הזמנים אלא באמת לזרום בהתאם לכימיה והתשוקה שיש באותו רגע ולעבוד עם זה, גם אם זה אומר שתהיה גמירה תוך 5 דק' או רק אחרי שעה. בעיניי זה לא ממש משנה כל עוד זה מהנה וזורם באופן טבעי.

אבל אם מישהו מעדיף פחות לסמוך על זה או עליי, עליו רק להגיד בתחילת המפגש למה הוא מצפה ומה הוא רוצה באופן כללי שיקרה ואני כבר אדאג לקחת אותו לשם.

ולנושא אחר...
יודעת שממש קשה לאחרונה להשיג אותי, אני עסוקה באיזה פרוייקט חדש שלא מאפשר לי לענות לטלפונים במשך כל היום כמעט. אז אם ניסיתם לתפוס אותי ולא הולך - הכי הכי קל להשיג אותי בתקופה הזו דרך סמסים.
אני מבטיחה לחזור בטווח של שעתיים מרגע קבלת ההודעה.
אם עברו יותר משעתיים מהרגע שראיתי את הודעתכם אני כבר לא מתקשרת/שולחת הודעה חזרה כי יודעת שרבים מכם אנשים נשואים ונמנעת מליצור מצבים מביכים כך שאתם יכולים להיות רגועים בעניין.

מבטיחה שאוטוטו אני אחזיר את הפקידה שתענה לטלפונים כך שהכל יהיה פשוט יותר - יש לי מישהי חדשה על הכוונת שאולי גם תוכל להצטרף למפגשים משותפים..
עדכון בקרוב קריצה

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

409
הי חברים..
טוב אז בסוף הפקידה החדשה מתחילה ממחר בבוקר ותענה לשיחות כל יום מ 10:00
מצטערת לאכזב זו לא תהיה הבחורה שבניתי עליה שגם תוכל להצטרף למפגשים אבל לפחות מעכשיו יהיה קל יותר לתאם איתי.
בינתיים שתהיה המשך שבת נפלאה לכולם.

*היום אני זמינה להפגש בכל שעה עד שעות הלילה לליווי או אירוח

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

410
שבוע שעבר הייתי אצל שחר כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות איתה סאשן הפעם הלכנו על זה קבענו בשעות הבוקר כרגיל יושבים מדברים על הא ודא שחר נכנסת להתקלח אני יושב מחכה קניתי לשחר בגד שאני רוצה שתלבש ( שחר נכון אהבו את זה?) היא באה לכיוון שלי אני מצווה עליה ללכת ולחזור שוב חוזרת אלי אני אומר לה למצוץ אין מה להגיד אלופת המציצות , מזיין לה את הפה תוך כדי חונק אותה סוגר לה את האף שחר מריירת מה שעושה את המציצה ליותר טובה,מצווה עליה להיות על ארבע על הספה ומתחיל להכניס לה אצבעות לתחת תוך כדי כמה סטירות לחי קצת לאפס את החמודה מלקקת לי את הרגלים וממשיכים לחדר , בדרך לחדר הולבש קולר חנק שחר על ארבע ועושים טיול ידוע שכלב עושה טיול עם בעליו אסור לו לעבור אותו או להיות בקו של הבעלים או מאחוריו שחר למדה את השיעור הזה בעזרת חגורה אחח אין כמו להצליף על התחת הזה . ומשם לחדר שוב מציצות טובות זיון בתחת שכבר הורחב לגמרי ע״י 5 אצבעות זיון בדוגי שאני רוכב עליה וחבל כרוך על הצוואר .. אני לא חזק בסשנים אבל אין מה להגיד אמנם לא לכול כיס אבל באמת שווה את
זה . שחר הקבועה שלי ותמשיך להיות הקבועה נותנת שירות בן אלף וחוץ מזה יש לה תחת בן זונה . אין עלייך שחר שיהיה בהצלחה בפרויקט החדש
Big booty כמה שיותר גדול

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”