כ לא נעים לדבר על זה אבל הימנעות ממחלות - דף 2 - סקס אדיר

לא נעים לדבר על זה אבל הימנעות ממחלות

11
תשובה מפורטת וטובה אבל אני לא מסכים לגבי זה שאתה יכול לדעת מי חולה! אי אפשר לקבוע מי נשא מי חולה ומי בריא.... זה יכול לשרוץ שנים בגוף ולכן לצערי עדיף לשים לה קונדום גם במציצה.... השאלה מה הסיכון בלרדת לה בלי קונדום אבל גם בלי לקבל שום גמירה או נוזל בפה.... אם עצם הנגיעה של החור בזין יכול לעשות באלגן..

12
[QUOTE=redone] , ככל הנראה, רוב האנשים שנדבקים במחלה ההיא, לא עובדים.

[/QUOTE]

אז מאיפה הם נדבקים??

מי שנמצא בקטגוריה של נותןמקבל שירותי מין בתשלום, הוא סטטיסטית נמצא בקבוצת סיכון גבוהה יותר,

נותני שירותי מין במיוחד בכביש בדרום ת"א, ובכבישים בכלל (קרי זונות רחוב) הן בפוטנציאל הכי גבוה, כי הן מקיימות הרבה יותר יחסי מין, עקב המחיר הזול משמעותית מהבחורות שבדירות דיסקרטיות, ובד"כ אין להן מה להפסיד, והן עושות הכל עם כל עובר ושב, ללא הבדלי דת גזע ומין,

(והאמן לי שהייתי תקופה לא קטנה מוציא מכל זונה במכון זיון בלי קונדום, רק בכדי להראות לעצמי שאני מסוגל , לך תבין שריטה של משוגע... וכשהייתי כבר מסכם איתה את זה, אז הייתי בסוף חותך ואומר לה לא מתאים, ומתחמק עם איזה תירוץ, ולא מזיין בסוף)

ולא סתם באטרף דייטינג יש את כל הפרסומות להזהר מHIV, ולשים קונדום, ולא לעשות שטויות, כי זה מקום שממנו מפיצים לא מעט מחלות, כבר יש שם קוקסינלית, שהסכימה להזדיין איתי בלי קונדום , ויש לה תמונות של זין שנכנס לה בתחת בלי קונדום, והיא רשמה לי הודעה שהיא מסכימה להזדיין איתי בלי קונדום, ולא פגשתי אותה אפילו לא פעם אחת.

13
היי,

תענו רגע ברצינות כי זה באמת מעניין אותי וחשוב לי לדעת...
בפעם הראשונה שהלכתם לטראנסית לא פחדתם מהידבקות במחלות?
איך בכלל אפשר להיות בטוח לעשות דברים בלי קונדום מבלי לדעת כלום?
ואל תגידו תעשה עם זה קונדום אם אתה מפחד כי אני יודע שיש פה המון כאלו ששכבו ומצצו בלי קונדום
אני לא אומר שיש לטראנסיות מחלות כי לכולם זה יכול להיות אבל אני פשוט שואל איך בכלל אפשר לדעת שאתה נהנה מבלי לדאוג לתוצאות שיבואו אחר כך

15
רוב הקוקסיות מוצצות עם גומי ...תבינו לבד את הסיבה וההשלכות.
אני מדבר איתכם ברמה של סטוצים ולא רק בתשלום.

בתור מי שביקר אצל רוב הקוקסיות בארץ אני אומר לכם בודאות שרובן נזהרות יש כמה שלא נזהרות אבל קל לקלוט את זה. יש כמה כאלה די מפורסמות- על כן אל תקחו סיכונים.

בגדול החשובים יותר הם

1. שלא יגמרו לך בפה

2. לזיין עם קונדום בלבד. לא להתפתות להוריד בשום מקרה!!!

3. להקפיד על קונדום איכותיעבה - אם דורקס כחול יכול להקרע כל קונדום יכול קחו בחשבון!!

17
צעיר לנצח, מה הקשר? טראנסיות שמפרסמות את עצמן מספקות שירותים עושות זאת כמו כל בחורה שיכולה להיות גם זונה וגם בחורה שסתם נותנת
קיצר לפי מה שאני מבין אין סיכוי להנות בלי קונדום ואין סיכוי להנות עם קונדום
יש כאלו שהביאו לכם אישור מרופא שהן נקיות? אני זוכר שהיו כמה שפרסמו בעבר ואמרו שהן מציגות אישור ללקוח עוד לפני הכל

18
אני לא מבין גדול בכל מה שקשור למחלות וכאלה אבל ראיתי תוכנית לא ממזמן על כל מה שקשור לחיידקים וטפילים ולפי מה שראיתי שם והבנתי אנחנו תמיד מוקפים במחלות בין אם נרצה או לא מכל עבר אז אתן מפחדים מגוף שפולט כולה קצת זרע או ממציצה חשופה כי יש עדויות על אנשים שלא היה להם מה לאכול ואכלו ושתו את הצרכים שהגוף שלהם הוציא וגם שאתם מצחצחים שיניים את לא יודעים כמה חיידקים יש שם אז אל תיבהלו ותיכנסו לפניקה משמועות שאתם שומעים HIV עובר רק במזרקים לא בסקס ולא בזרע או דרך מגע אחר עם מחזור הדם

19
[QUOTE=Alonboy] אז אל תיבהלו ותיכנסו לפניקה משמועות שאתם שומעים HIV עובר רק במזרקים לא בסקס ולא בזרע או דרך מגע אחר עם מחזור הדם[/QUOTE]
חדשות מעולות מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

20
לגבי אטרף, זה אתר שעיקרו השגת זיונים ולכן צריך להיזהר גם כשהולכים למישהי שהיא לא מארחת, אלא כסטוץ. שם לא תכיר את אהבת חייך, תלך תנסה להתחיל איתן במקומות שהן יוצאות אליהם אם כבר.
לגבי מחלות - הדעות חלוקות בנוגע לנוזל זרע, ולכן מי שחושש שילך על משקל אם יש ספק אין ספק, יעני אל תמצצו בלי ובטח שאל תקבלו בפה.
ומעבר לHIV יש הרבה מחלות אחרות גרועות לא פחות, אתם מתרכזים בHIV ושוכחים שיש הרבה מחלות נוספות, שלא צריך הרבה בשביל לחטוף אותן.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”