כ מחפש משהו חדש - סקס אדיר

מחפש משהו חדש

2
נטליה ולנה
התמונות אמיתיות http:// איזה מזדיין אחד שיושב את עצמו לתורכי /notices/view_notice/491
לאחר תקופת יובש, החלטנו, שמוליק ואני לצאת לציד חדש.
הדירה במקום שקט בק. ים
שתי milf -יות נראות טוב. לא נטיתי לאף כוון ספציפי - אחת קומפקטית בלונדינית, השניה גבוהה עם חזה גדול.
שאלתי מי מהן רוצה אותי? וזה עבד על הגבוהה - נטליה.
200 ש"ח החליפו ידיים, ונכנסנו לחדר עם ספה ומיטת עיסוי - קצת מבלבל ולזה זה נועד.
על הקיר תעודות המעידות על כישורי עיסוי.
התחלנו בחיבוקים ונשיקות בעמידה. אני מת על התחלות כאלו, זה מכניס אותך לאוירה, שובר את הזרות,
ומאפשר לבחון את העדינות והנקודות הרגישות אצל הצד השני. בקיצור אחרי "ריכוך" של כמה דקות שדוקא גרם לשמוליק להתקשות,
הציעה לעבור למציצות על הספה. באלה איך אני מעדיף, ולאחר שאמרתי "בלי" התיישבה מולי על כרית והחלה בליקוק רטוב וענוג
על החלקים הזקורים. אחר כך לקחה את כל השמוליק עמוק עמוק תוך ביצוע תנועות לשון ושפתיים מדהימות תוך שהיא מחליקה אותו פנימה והחוצה בהנאה רבה. אחרי זמן שנראה כמעט אינסופי, הציעה לעבור לסקס. הלבישה חליפה, וביקשתי שפשוט תשב מעלי בעודי יושב על הספה. החלקתי פנימה באלגנטיות, ומצאתי את עצמי מול זוג שדיים גדולות ומהממות. אני לא חסיד של חזה גדול, אבל כאן הגודל לא בא על חשבון האיכות. הן פשוט זקורות, מעוצבות להפלי ועם פטמות כהות וגדולות - פשו תאווה לעיניים, וגם לידיים.
נתתי לה לרכב עלי קצת, ואז עברנו לתנוחת דוגי. אני אוהב לעשות זאת לאט לאט, ולהגביר את הקצב בהדרגה. נטליה היא אישה לא קטנה, זה אומר שצריך "לעבוד קשה" בתנוחה זו, וזה מה שעשיתי, תוך שנראה שהיא בהחלט נהנית מהאקט. אחרי שהזעתי קצת, העברתי אותה למצב גבוה יותר על מיטת המסז. היא שכבה על הגב, ואני זיינתי אותה בעמידה, עומד בין הרגליים הנהדרות שלה, וצופה ברטט הנפלא של השדיים הנהדרות, הרוטטות בקצב הפמפום. פשוט תענוג צרוף !
אני לא מאלו שגומרים מהר, אז לקינוח, חזרנו לספה, וקיבלתי לפתן אוראלי, שלא היה מבייש שום שחקנית פורנו.
בשלב זה נשברתי והמטען של שמוליק פשוט התפוצץ החוזה בקילוחים חמים, זוכה לליקוק רטוב נוסף משפתיה החושניות של נטשה.
אוי, כמה נעים להיזכר! אני עוד אחזור ואולי אנסה גם את לנה...
תן כבוד כל עוד לא הוכח אחרת.

מחפש משהו חדש

5
היי

חייב לסייג את התגובה החיובית שהייתה לנטלי.

הבחורה קרה, לא נחמדה בעליל, אין מיטהכמו שצריך ולכן מרגיש תיקתוקיה.

לזכותה יאמר שהיא כן נראית לא רע יחסית לגילה (קצת מעל 40) אבל יחס די דוחה.

לא מומלץ (לפחות היא - אולי השותפה שלה יותר אבל לא היא)

מחפש משהו חדש

7
חברים,

לאחר מספר ימים שאני מנסה לתאם איתן, אתמול סופסופ הצלחתי להכנס.
במקום היתה רק נטליה/נטלי.

לגבי המיקום - המדובר בדירה בבלוק - דיסקרטיות בינוני מינוס.

לגבי המראה - מדובר בבחורה מהיפות ביותר שעובדות בתחום בצפון. גוף פיצוץ - לא רזה מידי. שדיים ענקיות מזכירה מאוד את רינת למי שמכיר. הפנים יפיפיות - לקח לי זמן להכיל כמה שהבחורה כוסית ויפה. באמת.

אמהמה...
ניגשים לעיניינים ואני שם לב שהבחורה בוהה בנקודה בקיר. עושה כל מה שאני מבקש ממנה (נמנעה מנשיקות) אבל מסתכלת על כל העיניין בחוסר עיניין משווע. כששאלתי אותה אם הכל בסדר, הודתה בפני שהיא "מתנתקת" מהסיטואציה ומחכה שהיא תגמר.
מזה הרגע עבר לי כל החשק - עד כדי שחשבתי לקום וללכת. בסוף העליתי אותה על מיטת המסאג' הצמדתי לה את הרגלים וגמרתי.
לא יודע אם אחזור - מי שמחפש בחורה יפיפיה - זה המקום. מי שרוצה (כאילו) קצת יחס - שיתרחק מהמקום.
לסיכום - מראה 12
דיסקרטיות - 7
GFE - 3-
מחיר 200 ש"ח

מקווה שעזרתי
ינתי

מחפש משהו חדש

10
ושוב ביקרתי את החברה היום. בביקור הקודם עוד היתה לה דיפלומה של מסאג'יסטית על הקיר היום היא כבר החליפה אותה בתמונות נוף, כנראה שהבינה מה רוצים ממנה. חחח...
ושוב אני חוזר על התיאור מהדגימה הקודמת - הבחורה כוסית ויפיפיה ברמות שאין כאלה בצפון (ואני חוזר בי - יותר גם מרינת).
גם רמת שיתוף הפעולה שלה משתפרת אם כי אם היא היתה יכולה לראות ערוץ 9 או לסרוג צעיף בזמן שאני מזיין אותה - היא היתה עושה זאת.
עוד לא גמרתי להתלבש וכבר אני שומע אותה קובעת "בעוד 5 דקות" עם הקליינט הבא - מה שגרם לי לעוף משם במהירות האור.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”