כ טטיאנה - עיסויים/מחלבות תנובה50+- - דף 5 - סקס אדיר

טטיאנה - עיסויים/מחלבות תנובה50+-

42
חובב ציציענק: אתה מתעקש לא לעשות הגהות על מה שאתה מקליד. גם כשזה קצר, יוצאות לך טעויות, לפעמים משעשעות כמו האחרונה, "חזה מפלתי". אכן החזה שלה כמו מפל (של שומן, כמובן)...
the D צודק. הבעיות הן בפרופורציות. כמו שאמר "האיינשטיין", הכל יחסי! ביחס לבטן יש לה חזה קטנטן. לכן היא לא חושפת את הבטן, אלא רק שולפת את זוג בז'ז'יה מהחזייה אל מחוץ לחולצת הסריג שעוטפת את החביתוש צחוק.
gunner2011-03-16 21:33:26
I fart in your general direction

44

טטיאנה...

מה אומר על טטיאנה?

אז ככה, מזה כ-6-7 שנים שאני פוקד אותה פעם ב... אם אני מגיע לנתניה לעיסוקים שונים.

בפעם הראשונה שפתחה את הדלת, כמעט התגלגלתי מצחוק, הכי סטיגמטית לאשה רוסיה מבוגרת - תסרוקת "קומות" פלאטינה מוחזקת בהרבה ספרי שיער, לבוש פומפוזי, איפור מוגזם, רק חסר משקפי 29 אינצ' להשלים את התמונה המופרעת. זוכרים את התסרוקת של "מיס סלוקום" מ"משהו מטפל בף", אז יותר מוטרף. בנוסף, צדה את עיני כרס ענקית, ומעליה, מונחים זוג עטינים מפלצתיים (פעם היא היתה בדיאטה והורידה די הרבה, עדיין הייתה ענקית אבל הכרס ירדה קצת, אבל נדמה לי שחזרה לעצמה ובגדול!)

אודה ואתוודה, יש לי נטיה מסויימת לסטיות /אבנורמאליות ולכן נכנסתי אליה כי אני תמיד מנסה לשבור את השיאים שלי בדברים המוזרים שאליהם אני מתגלגל, וכזו מוזרה, עם כרס, ציצים ענקיים שכאלה, ראש ענקי, זה ללא ספק משהו להיזכר בו ולצחוק, אפילו אם זה נפילה.

אז מה קורה שם? לא הרבה:

עיסוי דמיקולו וגרוע.

כבר הרחיבו לפניי - קצת מלטפת (תזהרו שלא תשים עליכם את מכשיר העיסוי שפועל כמו "פטיש אויר" שהיא מעסה איתו כשנשבר לה ללטף והוא ממש מרסק עצמות ומעביר רעידות בכל הגוף. כנראה שככה עושים עיסוי בגולאגים בברית המועצות), קצת נוגעת.

מתהפך.

כפפה (כמעט התפקעתי מצחוק כשראיתי אותה מצטיידת בה לראשונה), ועושה לך ביד כשהיא בכלל במקום אחר בלא הוד ולא הדר.

בפעם הראשונה ניסיתי לשלוח ידיים לעטינים, ובתחילה היא קצת התחמקה, כשראתה שאני עומד על שלי (בגלל זה נכנסתי לא?) אמרה רגע, וחלצה את דדיה מתוך החזיה כך שהחזיה עדיין סגורה וממוקמת מתחת לדדיים. זה תרגיל ידוע לכאלה שהחזה שלהן ענק ונופל, וככה הן מקבלות תמיכה מהחזיה המקופלת מתחתם וזה נראה מרשים יותר (שלא יעבדו עליכם..).

קצת נגעתי לה בציצים (לא משחררת יותר מידי - לא ליקוקים וכיוצ"ב), ובסוף גומר.

בסך הכל, יחסית לרמה הגבוהה שיש כאן בפורום, זה באמת חוויה מסוג אחר.

אז נשאלת השאלה למה כן? והכיצד מזה 7 שנים פעם בשנה לערך אני שם?

כי מפעם לפעם אני אוהב חוויות אנטרופולוגיות/ביזריות/משונות/שונות/לא שגרתיות.

כי היא כל כך פומפוזית ומוזרה שזה מצחיק אותי. גם דרך הדיבור שלה, והיא תמיד מכנה אותי "חוליגן".

כי בשביל 50 שקל, אני לא מתאמץ לעשות בעצמי ביד ומעדיף משהי שתעשה עבורי. לא ככה?

גם מקלחת לפני ואחרי וזה בכלל ריענון מצוין באמצע יום העבודה. רק בשביל המקלחות הייתי מוכן לשלם לה את הסכום הזה...:-)

זהו בערך.

שימון (שיצא מהקפאה עמוקה וחזר לקרוא כאן בפורום )

46
חובב,
אין לי מושג היכן היא היתה פעילה קודם.

אני כאמור מכיר אותה מזה כ-7 שנים, התגלגלתי במקרה לנתניה, מצאתי את המקומון והשאר הוא היסטוריה.

לדעתי היא התחילה בכוונות טובות - לעשות טיפולים קוסמטיים (למדה את התחום) וכד', ואז גילתה, שאין יותר מידי דרישה לטיפולים שכאלה וכל גבר שמתקשר שואל "יש הרפיה...?" ככה היא התגלגלה לעניין, כמו רבות וטובות שהתחילו כמוה.

האשה לא סקסית, לא מינית, לא חושנית, קרירה, די עאמה, נראית כמו לווייתן (לדעתי פעם האחרונה שהזדיינה היתה לפני 20 שנה), אבל שוב, בשל כל הסיבות האלה, ובשל העובדה שזה כזה ביזארי, אני יוצא משם מחוייך.

להשלמת התמונה אציין שהיא כבר סבתא, ולדעתי עברה מזמן את גיל ה-50 והיא יותר מתקרבת ל-60.

מצחיק אותי שהיא עושה לי ביד ויש אנשים בבית (לעיתים בתה, לעיתים בעלה), והיא מנסה להסות אותי שלא אוציא קולות על מנת שהם לא יבינו שמעבר לדלת האמא/אשה מביאה ביד ללקוחותיה. גם זה הזוי ועוד סיבה ללכת אליה...:-)

שימון, שאוהב הזיות.

48
שלום חברים.... דגימה טריה מהיום בבוקר של הגברת. (פעם שניה)
אז ככה,
בדגימה הראשונה היא ממש חקרה אותי מאיפה יש לי את המספר שלה? מאיזה מקומון? איך הגעת? בן כמה? וכו'...
אחרי הרבה סיפורי מעשיות הסכימה לקבל אותי,
הפעם למדתי לקח,
ישר פניתי אליה בשמה הפרטי, היי טטיאנה, שוחחנו בשבוע שעבר ולא ממש הסתדר לי להגיע, אפשר להגיע עכשיו?
והופ.. הדרך פתוחה... :):)
הגעתי אליה בהתראה של רבע שעה...
כשהגעתי היא בדיוק עסקה בלהתאפר מול המראה... הייתי לחוץ בזמן, אז ישר הראתה לי את הדרך לחדר הקטן שיש לה שם.. לדעתי אף אחד לא ממש היה בבית...
איך כשנכנסים לחדש ישר אומרת "חמישים"!!!! באיזה מבטא של מאפיונרית.. :):) חחח
לא ממש היה לי חשק למסג' שלה, בפעם הקודמת די לא נהנתי ממנו, אז ביקשתי מסג בקטנה רק בשביל הפרוטוקול ללא שום חומרים, וקשקושים.... המטרה היתה לצאת משם אחרי הרפיה.
התחילה במסג חלש ברגלים שאני על הגב, אחרי כמה דקות מסג' כשאני על הבטן
ואז כמובן... מבקשת להסתובב... ושוב הכפפה שמוכנה מראש עם השמן..
עבודת יד פריקה וזה הכל...

מה שכן חזה ענק ולבן.. :) הייתי ממליץ לה מעט להשתזף...
מה שמבאס, שהיא מאפשרת לגעת בשבלול כמובן דרך הבגדים, אבל היא לא מאפשרת אחיזה נוחה...
בנוסף, כשהוציאה את החזה, לא מאפשרת ללקק אותו, למרות שהוא דורש יניקה אבל אומרת "רק לגעת.. אבל בעדינות.."
וכל רגע, לא ללחוץ, יותר חלש, יותר חלש.. לא חזק.... חפרה לי במוח...
לסיכום: כשהמצב בטטה והכיס ריק... גם עגבניה נחשבת לסטייק".
מחיר משתלם לפורקן מהיר וזול.

נראה שהבחורה נואשת לעבודה... אמרה לי תחזור שוב... תבוא מחר.. אני אחכה לך...
שאלתי אותה אם אפשר להמליץ לחברים... אמרה שכן.. בשמחה... תעביר..
אבל רק לאנשים טובים...
אז כמובן שאם יש אנשים שמעוניינים, רק באישורו של חברינו הנכבד ח"כ אשמח להעביר את המספר.

49
חזרתי אליה שוב הכניסה אותי לחדר שלה שמה סדין על המיטה התחילה כרגיל במסג לרגליים
עברה לגב עושה מסג חזק מדי פעם עשתה גם באיזור הישבן וליטפה את שמוליק אחר כך אמרה להסתובב

המשיכה קצת במסג שלפה את כפפת הגומי שלה והתחילה בהרפיה נתנה לי ללוש את החזה שלה עד שגמרתי המחיר נשאר 50 שקל לחצי שעה טלפון בפרטי

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”