גאנר יקירי,
אני שמח שנהנית אבל הרזה לי לתקן את העובדות:
לפי הכתובת (הרצל 20 חדרה) הבחורה שביקרת אצלה אינה קארין האתיופית!!
מדובר על בחורה שעבדה בדירה בנתניה בשם אורטל והיא אכן שחורה אבל לא אתיופית (לפי מה שהיא טוענת)
הייתי אצלה הרבה פעמים גם בנתניה וגם בחדרה פעמיים והיא גם שווה מאוד אבל קצת חסרת סובלנות ממה שאני זוכר.
מה שכן צדקת לגבי שאולי חשבת שזאת קארין בגלל שהיא עבדה בתחילה בחדרה ברחוב הגיבורים נדמה לי. שם אני פגשתי אותה לראשונה ואז במקרה מצאתי אותה בראשון.
אז שלא תתבלבלו- מדובר במישהי אחרת!!
קארין האתיופית [מורן מחדרה]
33גאנר- אני מנצל מעומק לבי, טעיתי כי אני מכיר את הדירה והלא חשבתי שמשהו השתנה שם.
היום טלפנתי למקום ובאמת יש שם אתיופית בשם מורן עם חזה גדול בנוסף לדניאל הברזילאית שאני מכיר. אני לא הייתי במקום אבל לפי התיאור בטלפון כנראה שזאת היא. בכל מקרה אני לא כך זוכר אותה כחוייה מיוחדת במיוחד, למרות שאני חובב אתיופיות.
שוב סליחה ושבת שלום.
היום טלפנתי למקום ובאמת יש שם אתיופית בשם מורן עם חזה גדול בנוסף לדניאל הברזילאית שאני מכיר. אני לא הייתי במקום אבל לפי התיאור בטלפון כנראה שזאת היא. בכל מקרה אני לא כך זוכר אותה כחוייה מיוחדת במיוחד, למרות שאני חובב אתיופיות.
שוב סליחה ושבת שלום.
34הייתי באזור חדרה, קפצתי לשם לראשונה
אהבתי שהיא אומרת לי חכה ליד ספסל, רואה עץ, תעבור, רואה כספומט? קח ימינה..בחיי איזה חשדנות
באסה של הלייף כשפתחה את הדלת ג'ניפר. שטוחה ונראית ממש בת השכן, דקיקה על גבול האנורקסית לטעמי
והאתיופית בשיוק נכנסה ללקוח, אז אפילו לא ראיתי אותה. קמת ועזבתי.
לבנתיים רק סמדר עושה לי את זה,
35קארין לשעבר, מורן דהיום מקבלת באיזור הרברט סמואל 41 בחדרה.
הדיווח הקודם שלי מלמעלה ממחיש היטב את החווייה השנייה שהיתה לי איתה השבוע, כך שאין טעם לחזור על כולו שוב.
הגעגוע לראות את החזה ובכלל כל הגוף המדהים (בעיני) שלה, ובעיקר לראות את בוכנת פיה השחור עולה ויורדת על הצנרת הלבנבנה שלי, אך איזה מראה מרהיב ומטריף חושים.
לדעתי היא מומלצת.
I fart in your general direction
38150 ש"ח.
הזמן הוא זמן הגמירה האישית.
לא היה שום לחץ.
יחד עם זאת, חייב לציין שהגעתי קצת אחרי "הפתיחה" והכל היה עדיין רגוע שם.
I fart in your general direction
39סלט,
נראה לי עשית סלט...
מה גאנר קיבל? וממי?
בטח לא ממני, והאם אתה רומז שאני לא נותן משהו שיש לי???
40אני לא יודע איך מנקדים, אז נראה לי שיש פה בלבול בין kabel (מה שאבוד התכוון)
קישקשתא 2012-12-13 16:41:51
לבין kibel (מה שסלט התכוון).
[QUOTE=avud]גאנר קבל 
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.