כ קארין האתיופית [מורן מחדרה] - דף 5 - סקס אדיר

קארין האתיופית [מורן מחדרה]

46

לאחר שהזדמנתי לאזור, מפאתי חדרה התקשרתי לעלמה שאמרה לי שתוכל לקבל אותי לטיפול בעוד כחצי שעה.

הגעתי בזמן היעוד למספר 41 (אין בית , יש רק מגרש שמשמש לחניה חופשית)...
לאחר מספר דקות התקשרתי שוב ואז הינחתה אותי לעבור את הכביש והמשיכה בניווט טלפוני עד שהגעתי לדלתה.
תיאורו של גאנר את העלמה הוא מדויק ולכן לא אוסיף פרט לציון העובדה שיש לה פנים נאות והיא ילידת הארץ, בעלת 3 בליטות: 2 גדולות מאד - החזה המלא היפה ואחת - הבטן, לא נורא גדולה אבל עדיין בולטת ותומכת....
לאחר שיחה קלה על מה כן ומה לא ועוד כמה פרטים בניהם משהו אישי משותף, הבטיחה לי כי אקבל טיפול טוב ויצאה לכיוון ה"כספת", כשחזרה כבר חיכיתי לה ערום על המיטה היחידה בחדר - מיטת מסאג'ים.

העלמה החלה בליטוף הגב מהרגליים ועד הצוואר - מסאג' ממש זה לא היה, אבל בכל זאת נהניתי, לאחר זמן מה, ביקשה שאתהפך ואז החל החלק המעניין יותר שכלל נשיקות צרפתיות עמוקות, ליטוף החזה הענק שלה וגם ליקוקים הדדיים לחזה (הריחה מאד קניה נקיה כאילו אחרי מקלחת) תוך שהיא גם מטפלת ב"שמוליק הקשוח" למטה, המשיכה בעליה עלי וביצוע זיון שדיים מעולה ולאחריו מציצה טובה עם עבודת יד מצוינת - התאפקתי לא לגמור במהירות. שאלתי על תנוחת 69 ונעניתי בשלילה מוחלטת!

לאחר פרק זמן ארוך עברתי למצב עמידה תוך חיבוק וליטוף כל גופה החלק מהשדיים (היפות והכבדות) היפים והכבדים עד לישבנה העגול כאשר בדרך "ניצבה לה חומת מגן" - ידיה שלא אפשרו כניסה בין רגליה, לא מלפנים ולא מאחור, כאשר היא מטפלת ב"שמוליק הקשוח" בידה הפנויה.

לאחר פרק זמן נוסף, עברתי לישיבה על מיטת המסאג'ים כאשר היא שוב מבצעת מציצה טובה עד שסימנתי לה שאני עומד לשגר (ביקשה לא לגמור בפה) ואז פרקתי את המטען הנכבד על שדיה.

העלמה ניקתה אותי מעט ויצאה לשטיפה במקלחת, לאחריה חזרה וליוותה אותי אל הדלת שם נפרדנו בחיבוק ונשיקה...

לראות את "מלכת שבא" במערומיה וגם ללטף ולנשק אותה זו אכן חוויה נחמדה מאד, במיוחד כאשר היא משתפת פעולה!

נהניתי ואני מאמין כי גם אחזור אליה בעתיד....

עלות הפינוק כולל הכל הייתה 150 ג'ובות ואף השארתי טיפ מכובד....

ותודה לגאנר ש"האיר" את דרכי אליה... אתה תותח(ן)!

המחיקות והתיקונים לבקשת שומר השפה העברית....קריצה

mommik2012-12-20 20:47:28
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

47
מומיק, לא היית צריך להוסיף עוד 50 ש"ח בשביל המציצה?
בתור חובב אתיופיות ושמנמנות אני מכיר את מורן לא רק מחדרה.אני מאוד נהנה איתה תמיד אבל אני מפחד לחזור אליה כי לא נראה לי שהיא שומרת על היגיינה(טוענת שמקלחת לא תקינה). דבר שני, כבר מיציתי את עולם ה"בודי מסאג" ולמרות שאני ביקרתי אצלה הרבה פעמים אין אפשרות לסקס, למרות שגרמתי לה לגמור במפגשים האחרונים (אוראלי).אני מכבד את זה אבל זה קשה לי...אז בינתיים אני לא יודע אם אי פעם אחזור אליה.

48

לא נדרשה תוספת, אבל טיפ בהחלט היה ראוי וניתן בסיום הטיפול....

לגבי ההיגיינה שלה, בודאות הייתה נקיה כשהגעתי וגם התקלחה בסיום...

לא בדקתי את מצב המקלחת.....

לגבי סקס - כיבדתי את המוסכם איתה מראש וגם כשניסיתי בעדינות "לכבוש את היעד" ידנית, נתקלתי בחומת מגן בדמות ידיה....
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”