כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 24 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

232

[QUOTE=אוריאל]ניקי על הכוונת כבר הרבה זמן, אודה למי שיתרגם את דיווחו של וסטל[/QUOTE]
בבקשה, הנה תרגום חפשי לפוסט של ווסטל. הוא מקדים בכך שלא מדובר בחוויה שלו עצמו, אלה של חבר שלו, ממנו הוא שמע את הדברים הבאים:

התקשרתי לניקי כדי לקבל פרטים וקבענו להפגש בבוקר. שאלתי בטלפון אם היא דוברת אנגלית, והיא ענתה לי שאן כך. סגרנו על שעה וסיכמנו שתלבש שמלה סקסית למפגש.

הגעתי לדירתה בתל האביב, כאמור מאוד דיסקרטית ונעימה, והיא קבלה את פניי בצורה שגרמה לי להרגיש מאוד בנוח. תחילה ישבנו על הספה ולאחר מכן היא הראתה לי את החדר החדש שלה, עם נדנדת הזיונים ואוויזרים נוספים, אותם שהתקינה שם. אחרכך הציעה לי להתקלח, מה שאכן עשיתי ואז עברנו לחדרה על מנת להתחיל בפעילות.

כאן המקום לציין שניקי מאוד פתוחה לגבי סקס, מה שהפך את כל החוויה למאוד טובה ומגרה. היא אמרה שמבחינה הכל הולך, ולכן אני הרגשתי מאוד נוח לבקש ממנה לעשות דברים מסוימים.

הסקס איתה היה ממש טוב. הזדיינו על הנדנדה, היא השתמשה בוויברטור שלה ונתנה לי לזיין אותה בזמן שהיא זיינה את עצמה עם הוויברטור בתחת. המציצה הייתה טובה מאוד, עם גרון עמוק וכאמור בכלל זו הייתה חוויה טובה מאוד והעלות שווה לדעתי לתמורה.

שימו רק לב שמדובר לאו דווקא בכוסית צעירה, אלא בבחורה רזה מאוד ונחמדה, אשר להערכתי היא יותר בסביבות 35-40.

עד כאן

almoni20092012-12-15 20:13:42

ניקיטה - ללא גבולות

237
ערב מהמם לכולם העלתי תמונות חדשות לאתר שלי. כולל תמונות של הנדנדת סקס. אפילו האדמין היה אצלי וראה את הבייבי החדשה והשובבה Tongue בגלירה יש תמונות חדשות ומעט שובבות עם פרוט קצרצר על הנדנדה כולכם מוזמניים חיוך גדול ז[התמונות ללא פוטו שופ ] זה הלינק לאתר שלי http://www.bdsm-nikki.co.il/
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

238
[QUOTE=ניקיטה]

ערב מהמם לכולם העלתי תמונות חדשות לאתר שלי. כולל תמונות של הנדנדת סקס. אפילו האדמין היה אצלי וראה את הבייבי החדשה והשובבה Tongue בגלירה יש תמונות חדשות ומעט שובבות עם פרוט קצרצר על הנדנדה כולכם מוזמניים חיוך גדול ז[התמונות ללא פוטו שופ ] זה הלינק לאתר שלי http://www.bdsm-nikki.co.il/ [/QUOTE]

אכן אני ראיתי חיוך גדול ואני שוב חוזר ואומר... אין דברים כאלה Star
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

ניקיטה - ללא גבולות

239
שלום חברים,
יצא לי לבקר את הגברת לפני מספר ימים ולהלן התרשמותי:
1. תיאום - מאוד שירותית ונינוחה בשיחה הטלפונית. מתקשרת גם באמצעות SMS להודעות וכו'.
2. דירה ומיקום - הדירה ממוקמת במרכז ת"א ברחוב מאוד ראשי (יש חניון סמוך). הדירה משרה אווירה נעימה ולא מלחיצה. לחובבי
הסאדו יש אבזור מספק (לא יכול למסור פרטים נוספים מאחר ואני לא בקטע).
3. האירוח - בניגוד למארחות אחרות הכימיה והחיבור במקרה של ניקיטה מאוד חשובים להצלחת השסן. ישנן מארחות שבאמת זורמות
עושות את העבודה והולכות בלי הרבה דיבורים. לא במקרה דנן. ניקיטה מנהלת שיחה של מספק דקות להכיר את הלקוח ולא ישר
ניגשים למטרה שלשמה התכנסנו. רצוי להגיע אחרי מקלחת, מריח טוב, וכו'...זה כב מקנה לך אצלה מספר נקודות.
במיטה זה כבר עניין אישי וכל אחד מושך לכיוון אחר....ושוב זה תלוי עד כמה נוצרה כימיה אחרת העסק יהיה מכני מאוד ולא זורם.
לדידי, חלק מההתנהלות שלה נובעת מזה שלא מדובר "במקצוענית" אלא "בחובבנית" שלא כלכך מכירה את רזי "המקצוע"
מבחינת הטיפול בלקוח. ההתנהלות שלה במהלך כל האירוח מתאימה לאווירת סאדו ולא לחווית אירוח אירוטית....בקטע הזה מקום
לשינו גישה.
4. מראה - לדידי מדובר בבחורה בסביבות גיל ה-30. פנים נאות.
5. מחיר: לדידי, ברמת השירותיות הנוכחית המחיר גבוה מאוד יחסית לממוצע. ייתכן שהיא יותר מתחברת למפגשי סאדו בשלב זה.
במחיר שהיא גובה יש היצע של מקצועניות בתחום שיודעות את העבודה הרבה יותר טוב. אבל שוב דובר בסה"כ במארחת יחסית
חדשה בתחום שקפצה "למיים העמוקים" מהר מידי.
6. סיכום: בהחלט יש פוטנציאל במידה ותשדל להיות יותר חושנית ופחות מכנית וביקרותית כלפי הלקוח (שוב עניין של
כימיה...שקשור לחובבניות שלה בתחום).

ניקיטה - ללא גבולות

240
אני חושב שאת הסיכום שלך לגבי ניקיטה צריך להגדיר עמוד הבית לכל האנשים שרוצים ללכת אליה ודיברתי פה בפרטי עם לא מעט אנשים שחושבים כמוך ולא הצליחו להתנסח בצורה כל כך מדוייקת
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”