כ רשימת דירות שלב מתקדם - דף 6 - סקס אדיר

רשימת דירות שלב מתקדם

51
חברים, קריאה נרגשת לעזרתכם:

בשבוע שעבר פירסמתי 11 תחליפים לרשת גבעון ברשימה מסודרת.

הרשימה כמובן הועלמה בידי מישהו מהמנהלים (אל דאגה קיש, לדיווחיך המופלאים זה לא היה קורה)

בא איזה צדיק, ploni אם אינני טועה ובאותו פוסט גנוז פירסם רשימה של מקומות/ספאים בראשל"צ.
הענין הוא שלפחות אחד מן המקומות, אצ"ל או הרצל אם אינני טועה אינני מכיר כלל ומאוד אשמח אם אותו צדיק יחזור על הרשימה.

רשימת דירות שלב מתקדם

53
[QUOTE=מוסלי]חברים, קריאה נרגשת לעזרתכם:

בשבוע שעבר פירסמתי 11 תחליפים לרשת גבעון ברשימה מסודרת.

הרשימה כמובן הועלמה בידי מישהו מהמנהלים (אל דאגה קיש, לדיווחיך המופלאים זה לא היה קורה)

בא איזה צדיק, ploni אם אינני טועה ובאותו פוסט גנוז פירסם רשימה של מקומות/ספאים בראשל"צ.

הענין הוא שלפחות אחד מן המקומות, אצ"ל או הרצל אם אינני טועה אינני מכיר כלל ומאוד אשמח אם אותו צדיק יחזור על הרשימה.

[/QUOTE]

מוסלי, ללא קשר לגבעון , אם תוכל להעביר לי את הרשימה שוב למייל ורצוי בפורמט כפי שמופיע בתחילת הפוסט אעלה אותה לפרסום.

רשימת דירות שלב מתקדם

56
רימינג - זה הקישור:

וגם זה לינק שלהם:

(עם מספר טלפון אחר 052-6528808)

מוסלי - תניח לי! לא בהכל אני אשם ולא הכל קשור אליי! מה שאתה עושה זה הטפלות לקקטוס חסר ישע! בכי

רימינג מעשי כבר הסביר את זה פעם: צחוק
[QUOTE=]
טה"כ תתפלא, יש כמה דברים שקישקשתא אינו אחרי להם בפורום הזה.
[/QUOTE]

administrator2013-08-14 11:37:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

רשימת דירות שלב מתקדם

60
[QUOTE=eliaho]אני חושב שיש טעות ברשימה: חלוצים 25 = 250 שקל ? ממתי ?
בפעמים האחרונות שלי שם זה היה 120/130
[/QUOTE]

יש דיווח של החבר PLONI מנובמבר השנה. משהו היה לאחר מכן ויכול לאשר או לאשש?

[QUOTE=ploni]חלוצים 25 - הייתי לפני כשבועיים, שומעים את רעש הצחוקים והתקתוק כבר בכניסה לבניין.
ואכן כשנכנסתי התרשמותי אוששה - רעש הזימזום השתיק את ההמולה (הרגשתי כמו פארטי פופר) ביקשתי לראות את כל הבחורות, אחת אחת הגיעו לחדרי כאילו הגיעו ממסע מפרך ומי החוצפן שהעז להקים אותם מהכיסא באמצע סיפור בדיחה.
מילא תקתוק ויחס - כולם מבוגרות, מילא מובגרות - לא מושקעות ונטולות שמץ של אטרקציה.
והכי מצחיק שהתעריף הוא 250, למכון שאפילו הדרום המובהק היה מתבייש בו.[/QUOTE]

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”