כ חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות - סקס אדיר

חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות

1

חזקיהו המלך 26 - אחד המוסדות הותיקים בדרום תל אביב

הגיעה בלונדינית, כנראה רוסיה, עם שיער קצר בשם ליאן (או משהו דומה)

ציצים גדולים ויפים

גוף שמור, לא רזה וממש לא מלאה

גובה על גבול ה 170 ס"מ

לפרטים אמרה 120 ש"ח מציצה סקס והכל

ביקשתי גמירה בפה - ביקשה עוד 50 ש"ח

קיבלה

נכנסנו לחדר, להפתעתי מקלחת בחדר (הייתי לפני שנתיים בערך - לא הייתה מקלחת בחדר)

הייתה חייכנית

התחילה לשחק לי בחבריקו ולהמרח עלי ועל חבריקו עם הציצים הענקיים שלה (טוב .. בעצם.. גדולים ולא ענקיים..)

מצצה חזק מאד עד שביקשתי קצת יותר בעדינות...

מצצה ומצצה ומצצה...

עד שקצת נמאס לה והתחילה לעשות לי ביד..

הבנתי שיהיה לי קשה לגמור (כמו שתמיד קשה לי..) אז ביקשתי ממנה לשכב על הגב ולאונן מולי בזמן שאני משחק עם עצמי

בשמן שהיא משחקת עם עצמה ואני מולה... ראיתי שהיא די שומרת על עצמה שחלילה חבריקו לא ייתקרב למקדש שלה ....

בקיצור.. היה מחרמן

עד שעמדתי לגמור

ואז התקרבתי אליה עם הסימן המוסכם...

הכניסה את כולו לפה ו... לקחה את כל מה שהשפרצתי בכבוד רב... ולא הפסיקה עד שאני הפסקתי אותה (חשבתי שאני כבר משתגע...)

לסיכום

170 ש"ח

גוף לא רע עם ציצים גדולים

יודעת למצוץ

קשובה ללקוח

משתדלת לרצות את הלקוח

נותנת לגמור בפה כמו גדולה

לא הייתה דפיקה בדלת! גם אחרי 30 דקות

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

2
היי חבר'ה ,ביקרתי שם אכן אתמול ...בהחלט דירה לא רעה בכלל וליאן הייתה שם
לי היא לקחה 180 שקל כולל גמירה בפה .
כמו שנאמר כאן , אכן קשובה ללקוח...זורמת לשיחה ומדברת בנימוס.
הזיון איתה היה דיי נחמד , התחילה במציצה של 5 דקות ואחרי זה הורדתי אותה לדוגי של 5 דקות
שוב חזרנו למציצה ואז תנוחה מסיונרית ואז גמירה בפה . סה"כ קרוב ל20 דקות של הנאה די נחמדה .

מומלץ

4
הי, ביקרתי בחזקיהו המלך (לא זוכר מספר, קומה שניה, בצד הדרומי קרוב להר ציון) לפני כחודשיים שלושה.
היה יום שישי, השעה 4 אחה"צ, אחת הבנות סיימה כנראה משמרת, שיער בהיר מעט מעבר לכתפיים כבת 38-45 נראתה לי.
פנים יפות, גובה 165-170, מלאה ובעלת חזה בינוני.
מאוד מצאה חן בעיני, אך לא מצאתי אותה יותר למרות שביקרתי כ 4 - 5 פעמים מאז.
באחד הביקורים אמרו שהיא כבר מסיימת ואמרו לי לחכות בחדר. לאחר כמה דקות הגיעה מישהי אחרת (או שלא תיארתי טוב או שלא הבינו אותי) ענתה לשאלתי ששמה ז'ניה.
ז'ניה התחילה להמרח עם השדיים הגדולים שלה ואח"כ עברה למציצה, לאחר כשתי דקות רצתה לעלות עלי אך העדפתי לגמור באוראלי.
לאחר מה שנראה לי כדקה הפסיקה את המציצה, אמרה שאי אפשר המשיכה לעשות לי ביד עד שגמרתי.
בשביל ז'ניה לא אחזור לעולם.
אם מישהו יודע או בעל ניחוש טוב מי היתה הראשונה שראיתי ויודע או יש לו מושג איך למצוא אותה אנא שתף בפרטים.
ותודתי מראש...

5
חיזקיהו המלך בית שני מימין לכיוון מזרח מהמפגש עם שדרות הר ציון.
הכניסה לבית מצד ימין, דלת נעולה ברגע שמתקרבים פועל זמזם ואפשר לעלות לקומה שנייה. בקומה השנייה שוב דלת ופעמון וככה נכנסים להרמון
בקיצור כמו כספת
בדרך כלל יש במשמרת 2 - 3 בחורות רוסיות בבושקות שמנות וממש לא מענינות - אבל כדאי לבקר שם כי מדי פעם יש שם הפתעות. כל מיני נשים באמצע החיים שהחליטות לנסות להזדיין בשביל כסף.
השבוע:
אווה : שמנמנה, בת כ 40, חזה יפה, שיער חלק צבוע אדום - מאוד סבלנית, פעילה וציתנית עד כנועה.
ישראלית : גוף יפה, שחומה, שיער מתולתל, מדברת בלי הפסקה, בזיון די פאסיבית, טוענת שהיא חדשה בתחום של זיונים בתשלום, לא קניתי את ההסבר

המחיר הוא 120 ש"ח כנראה ל 30 דקות, אף פעם לא קרה שדפקו בדלת באמצע, מצד שני אני שם בשביל זיון חפוז עדיף בעמידה ואם אפשר אפילו לא להוריד בגדים. בטח לא מקלחת (פשוט מתנקה טוב במגבונים לפני ואחרי)

תהנו
DAN

6
לפני כחודש ביקרתי במקום - חזקיהו המלך 26.
בטלפון כיוונה אותי בחורה בלי שום מבטא (כלומר צברית).
כשהגעתי מחוץ לדלת צדדית של המבנה, היא פתחה לי את הדלת בעזרת אינטרקום, בדיוק יצא ממנה הלקוח האחרון, דבר שבדיוק קרה לי כשיצאתי (גם אז חלפתי על פני לקוח שבדיוק הגיע).
כפי שדייג1 דיווח, עולים במדרגות קומה אחת ומגיעים למקום.
בפנים יש רוסיות מבוגרות, נראות בסביבות 40 עד 50.
ניגשה אליי אחת, היתה עם מבטא רוסי, ביקשתי לראות אחרת, ניגשה אליי הישראלית שלפי התיאור של דייג1 זו בדיוק הבחורה השנייה שהוא זיין. הציגה את עצמה בשם טלי ואמרה לי שהיא דיברה איתי בטלפון ומאד רצתה שאקח אותה.
היא דיי גבוהה, רזה, עור כהה, תלתלים. כפי שדייג1 סיפר, היא באמת מדברת המון (שלדעתי זה טוב, אבל בטח יש מתנגדים).
המחיר הוא באמת 120ש"ח.
עשיתי מקלחת קצרה, והתחלתי לתקתק אותה, שיתפה פעולה לגמרי, היתה שירותית, החמיאה תוך כדי שאני מפמפם אותה.
נגמר הזמן בלי שגמרתי. כיבו לנו את המזגן (זה היה בתחילת ספטמבר כשעוד היה חם לאללה), היא הציעה שאכנס לעוד מספר, זרמתי איתה, נתתי לה עוד 120ש"ח, הדליקו לנו את המזגן והמשכתי לקרוע לה את הצורה, בסוף לפני שהציעה לי כניסה שלישית גמרתי. נתתי לה טיפ והמשכנו לדבר ולדבר, כיבו לנו את המזגן. לבחורה יש לב זהב ונראה לי שנדלקה עליי, כי רצתה את המספר שלי, והציעה שנשב לצהריים. הבטחתי לה שאחזור, אבל לא כל כך בא לי.
אחרי כמעט שעה וחצי שאני שם התחילו לדפוק לנו בדלת, היא יצאה ואמרה להם שאני מתלבש. המשכנו לדבר ולדבר, יצאנו בסוף מהחדר, והיא הצביעה על רוסיה שלא ראיתי אותה קודם ואמרה לי זאתי כיבתה לנו כל הזמן את המזגן. דווקא הרוסיה הזו נראתה לי יותר, אבל נראה לי שטלי תיעלב אם אני כבר אגיע לשם ולא אלך אליה.
לסיכום:
יופי של הבחורות: 4.5
שירות: 9 - קבלתי אקסטרה יחס, אחרי הזיון דברנו ודברנו והיא אפילו ליוותה אותי החוצה, עד שה"מפקחת" ניג'סה לה שתחזור.
זיון: 6 - לטלי היה הרבה רצון שאהנה, הסכימה לכל תנוחה שרציתי, אבל חשבתי שאני מזיין בתולה. לא הרגשתי איתה מספיק "זנותיות".

7
אתמול החרמנות גהתה ובא לי פינוק זול וכולל הכל
הגעתי למקום היתה שם ליזה עם חזה גדול מוצצת בלי אבל בלי גמירה בפה
עברתי לליאנה ביקשה 170 שח להכל כלול אבל ללא אנאלי
אחלה פינוק,ליקוק ביצים מטריף , ליקוק תחת הביצים ,ומציצה ללא גומי היה לי קשה לגמור שמנו גומי בדוגי לקראת הסוף ביקשתי ממנה להוריד את הגומי ושתמצוץ גמרתי לה בפה
אחלה עיסקה לימים של לחץ בכיס ולחץ בביצים
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

8
ביקרתי לאחרונה בחיזקיהו, וניגשה אלי בחורה ישראלית, שחומת עור ובלונד מחומצן בשיער שאמרה שקוראים לה שרון.
למרות סמני אזהרה מוקדמים החלטתי לנסות אותה, הנה התיאור

מראה: : מלאה (עוד יותר מלאה ללא בגדים)
חזה: קטן , בינוני אמיתי
שיתוף פעולה: גרוע, כל המניירות הרגילות, יש לך גדול, כואב לי, אל תוציא אותו, אל תפסיק, אני לא רוצה להסתובב כי כואב ככה, לא רוצה להרים רגליים כי לא נוח לי, אל תיגע בחזה כי הוא רגיש, אתה גומר עוד מעט מאמי?...
מחיר : 120 , לא יקר אבל לא שווה את הכסף

בקיצור נפילה אמיתית, אל תתפתו.

9
RC מזיין את מאשה מחזקיהו המלך 26 .

מוצ״ש נוסע עם חבר חרמן ברחבי ת״א
החבר אומר בוא נקפוץ לאיזה תיקתוקיה אני מזמין אותך . להזמנה כזו אפשר לסרב ?
השעה הייתה כבר 19:00 יחסית כבר מאוחר ורוב הפצצות כבר ממזמן בבית בשעה כזו.
בישר לי החבר שיש לו רק 240 ש״ח
חשבתי לתומי איך שנינו נכנסים עם הסכום הזה.
לי בארנק היה רק אשראי, ומצב חשבון הבנק לא משהו אז לא כדאי למשוך יותר .
נזכרתי בתיקתוקיית חזקיהו המלך 26
שהמחיר שם הוא 120 ש״ח ניכנסתי יחד איתו , ניגשה רוסיה די מבוגרת עם שיער בלונדיני (שכחתי את שמה)
ומסרה פרטים.
ונכנסה אליאנה שעבדה בעברה בלוינסקי 134 (עדיין נראת טוב לגילה)
שאלנו אם יש עוד בחורה היא אמרה שעסוקה . החבר נכנס עם אליאנה.
אמרתי לו שהפעם אני חוסך לו את הכסף ואמתין לו במכונית שיסיים שירד .
(כי יצאתי מנקודת הנחה שגם השלישית לא משהו).
ואז אחרי 25 דקות חזר למכונית עם הידיים על הראש. שאלתי אותו מה קרה ?
אמר לי שהשלישית היא ״כוסית״ והוא מצטער על זה שלא המתין לה ...
תוך 5 שניות כבר המתנתי ליד הדלת .
עם ה- 120 ש״ח ביד.
עליתי ואכן מישהי שניראת טוב +++
מאשה :
גיל: אין מצב שעברה את ה-35 (ופה גם הגזמתי) אני מאמין שבגיל ה-20 המאוחרות
שיער שחור ארוך מלא (ספק תוספות שיער ספק פאה)
פנים נעימות חתוליות כאלה . עיניים ירוקות.
שפתיים מסולקנות (בטעם טוב) .
חזה גם הוא מסולקן עומד מידה c+ לפי העין. (הייתי בספק אם הוא אמיתי או לא בסוף שאלתי אותה אמרה סיליקון, כי הוא הרגיש לי כמו אמיתי)
וסה״כ גופה רזה רגיל, ציפורניה הן בידיים והן ברגליים צבועות לק שחור שחירמן אותי יותר.
מזכירה לי מאוד מאוד את לנה הפרטית מסלמה.
מאשה מסרה פרטים:
פינוק מלא 120 ש״ח . מסרתי לה את הכסף.
שאלה אם אני רוצה מקלחת , עניתי בשלילה , ונשכבתי על המיטה.
מאשה ביקשה ממני לשטוף ידיי עם סבון (הבחורה עושה רושם שאסתטית מאוד)
תחילה הופתעה למה חתיך כמוני מגיע למקומות כאלה ואמרה לי שהיא לא רגילה לראות אנשים כמוני פה .
בקיצור מאשה החלה להיתפשט,
מציצה מקונדמת קצרה , (שכחתי את הקונדומים הדקים שלי בבית) אז עצרתי אותה .
עלתה עליי והחלה לדהור .
אחחחחח , איזה כוסית היא !!!!
לא להאמין , בגלל הקונדום העבה שלה לא הרגשתי בכלל חיכוך ,
התהפכנו לדוגי ואז למנסיונרית.
הפקידה החלה לדפוק בדלת שניגמר הזמן אבל מה לעשות שעוד לא גמרתי, מאשה הורידה את הקונדום והחלה לשפשף ,
תוך דקה גמרתי מרוב שהיא כוסית. אין מילה אחרת לתאר אותה .
תוך כדי שאנחנו מתלבשים פתחתי איתה שיחה, סה״כ עושה רושם שהיא מותק של בחורה , חזרתי אליה פעמיים מוצ״ש לפני ואחרי ...
נהנתי מאוד.
הערה: כניראה שאם מוסיפים עוד 30 ש״ח ומשלימים ל150 אז המציצה לא מקונדמת.
לא שאלתי על אקסטרות כי לא היה לי יותר כסף.
בשיחה עם מאשה היא אמרה שהיא עובדת תקופות ולא תמיד.
סה״כ בחורה מושכת מאוד בעניי, שאני לא מבין למה היא עובדת שם על שקלים,
היא בשקט גם יכולה לדרוש 200 ש״ח לחצי שעה, או per גמירה,
כמה נקודות נוספות ששכחתי לציין :
1. אני לא יודע על אקסטרות של מאשה מכיוון שפעמיים הייתי אצלה ופעמיים יצא כך שכל הכסף שהיה בארנק הוא 120 ₪
אני יודע שהיא מתנשקת עם תוספות של כסף וגם מוצצת חשוף, את זה תגיעו למשא ומתן איתה.
2. הטלפון של חזקיהו המלך הוא 054-347-2254 ככה לפני שאתם מגיעים תרימו טלפון (בימנו זה לא כזה מסובך) ותוודאו שהיא שם.
דרך אגב מחר אני בטוח שהיא 100% שם , את זה וידאתי במוצ"ש האחרון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שעקב פרסומי בפורום מחר היא תאכל הרבה מאוד זין חחחח
3. חבר שלי נכנס פעמיים עם אליאנה או לינה לא סגור על השם שלה,(זאת שעבדה בלוינסקי 134)
וציין שיש לה מנגנון צר, והיא אף פעם לא תיקתקה אותו,
לדבריו היא גם מעניקה בעלות של 150 ₪ מציצה חשופה וסקס.
4 . וזו הנקודה הכי חשובה : זמן איכות עם העלמה,
שימו לב כמו בכל התיקתוקיות בעל התיקתוקיה רוצה להרוויח כמה שיותר בכמה שפחות זמן כך גם הבחורה העובדת, לכן איפה שלא תלכו בדרום ת"א זהו הנוהל :
או גמירה או חצי שעה מה שבא קודם, לא משנה מהו המחיר ששילמת,
גמרת על ה- 5 דקות הראשונות אין מה לעשות תתאמן יותר בבית ,
איך אומרים " קשה באימונים קל בקרב"
בעלייה 47 אני יודע למשל שאם טרם הספקת לנצל את מלוא החצי שעה ומה לעשות שיש לפעמים גמירה מהירה (מעניין שלי זה אף פעם לא קורה)אז תוכל לשלם עוד 50 ₪ לעוד מספר שלך, תאמינו לי שהפקידה עומדת עם סטופר על ה- 25 דקות
כדי שלבחורה יהיה עוד 5 דקות להתנתק מהלקוח בצורה אלגנטית משלה, ולהספיק להתקלח, שחלילה וחס לא תפסיד את זמנה,
אכן עבודה קשה לפתוח בימינו רגליים.

בע"ה היום ברצלונה תפסיד למלגה ,
ואתלטיקו מדריד תפסיד ל ראיו ואיקאנו.

ו RMA תהיה מקום ראשון

המשך שבוע טוב.
RC2014-01-26 20:51:00
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

10
היא הוזכרה כמה פעמים בעבר אבל ללא ההתייחסות ממשית. בעלת מראה רוסי - קפקזי. נמוכה, שיער שחור ודי שמנה.חזה גדול, טבעי ורך. תתאים למי שאוהב מלאות עד שמנות לייט. הגיעה עם מגבת לאחר מקלחת. כאשר הגעתי והציגה את עצמה, ביקשתי להכנס. אמרה שעסוקה ותגיע בעוד 10 דקות. כלומר - נכנסת עם מישהו אחר ונותנת לו 10 דקות... הגיעה אחרי 20 דקות, כולל המקלחת של אחרי. קצר מאד אבל לא שונה מהמקובל באזור. גם אני הייתי אצלה 20 דקות ברוטו אבל לי זה הספיק: מציצה עם, טובה וללא שיניים אבל לא מאד עמוקה(אני לא אוהב בלי) + דוגי. נחמדה ושירותית ומנסה שתצא מרוצה. נשיקות כלולות. לא ביקשתי תוספות אז לא יודע מה בתפריט. בסך הכל מעל הממוצע של דרום תל אביב ובהחלט שווה את העלות של 120 שח.
האם אחזור? אם אהיה באזור בהחלט אפשרי. לא אגיע במיוחד.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”