כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 280 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2791
הייתי עוד פעם אצל שרון כי כל הבנות שניסיתי לקבוע איתם לא יכלו! אז צלצלתי לשרון היא ענתה אמרה כן אחרי כמה דקות צלצלה שוב שאלה איפה אני אמרתי לה שאני בדרך כמה דקות אני אצלה ואז היא מפילה עלי את התיק הזה: היא אמרה לי שהיא קבעה עם מישהו יותר מאוחר אז אני צריך להזדרז אם אני רוצה להגיע אליה! כמה דקות אני אצלה!...
אני מגיע אליה לבית שלה! הבית הכי נקי שיש:) הכי מסודר...

נכנסתי אליה הבייתה אומר שלום והריטואל הקבוע! מה קורה מספר לה על על עלילותיי בתל אביב:) (כמעט עפתי בדרך אליה ואני לא צוחק איתך עם הרוח הזאת!)....
אחרי המקלחת ועוד הצצה לכיוון התחת שלה הבטן והמוכר! הזין התחיל לעמוד כמו שצריך! .
אחרי כמה דקות של מציצה טובה עם שיניים! אני אומר לה להפסיק היא כמובן שמה גומי ומתחילים שהיא עלי איזה 3-5 דקות.
אחרי זה דוגי 7 דקות! אחרי זה דקה וחצי של מיסיונרית החלטתי שאני רוצה גמור לה בפה! אז אחרי מאמץ אדיר גמרתי
בדיוק בזמן שאני הקצבתי לעצמי! פשוט מדהים! (כמו הגול של סולשאייר בדקה ה-90 מול באיירן מינכן) היה מדהים גמירה כזאתי טובה:)..
אחרי זה הלכתי פינוק ל40 דקות כמו שרציתי... איתה!

תודה רבה שרונה המורה:)

yellow-horny2012-12-20 20:19:24

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2793
[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=yellow-horny]
(כמו הגול של סולשאייר בדקה ה-90 מול באיירן מינכן)
[/QUOTE]
ילו קטעים איתך חבל על הזמן צחוק

[/QUOTE]

אתה לא יודע מה זה עושה לי איזה צמרמורות זה עושה לי.

אני חושב שזה היה המשחק הכי הראשון שאני ראיתי בליגת האלופות וגם המשחר הראשון שאני ראיתי את יונייטד הגדולה:) וואו איזה זכרונות!!!!

אם רק הייתי יכול לחזור לרגע הזה הייתי נותן את החיים שלי:)
UMA2012-12-22 13:32:36

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2794
[QUOTE=Gspot]

הייתי אצל שרון ולהלן הדיווח-

שרון מקבלת בדירת סטודיו יחסית מרווחת .
לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות  ובחורה יפה לטעמי,רגליים ארוכות עם טוסיק פצצתי ביותר  ואור כיפי למגע חיוך  פנים  יפות,חזה טבעי די חמוד בקיצור בחורה צעירה שנראת טוב!!
400 ש"ח הדיל הרגיל,והלכתי להתקלח,מגבות אדומות נקיות..
חזרתי מהמקלחת באנו למיטה ,שרון התחילה במציצה חשופה,מציצה טובה,שאלה אם רוצה להמשיך לאקט או לגמירה, עברנו לאקט הראשון,התחלנו כשהיא למעלה,אחרי כמה דקות דוגי מוכרח להגיד שהטוסיק שלה נראה טטוב בתנוחה הזאת ותנוחה כיפית :)
מקלחת קצרה ,קצת הפסקה עם כוס מים ושרונה התחילה לעשות לי מסאז'..  אבל פה לא הקטע וזה יותר להרגעה לא למי שמצפה לעיסוי אירוטי קריצה,התחלפנו עשיתי לה עיסוי קצר גם-שרון תביע את הדעה שלה על כך ..
אקט שני -המציצה הייתה כבר יותר עמוקה ועם שיניים מדי פעם,טובה יותר, עברנו לעוד אקט נוסף ניסינו כמה תנוחות,היא מעלי,מיסיונרית ואז סיום בדוגי  Star 
לסיכום-מי שמחפש GFE זה לא זה,עדיין הייתה תקשורת טובה ויחס טוב, אפשר לטעמי לבקש דברים נוספים.. אם היה גם אנאלי במחיר הזה היה פשוט תוספת משמעותית לדעתי בשירות  ,600 ש"ח יקר מידי לטעמי אבל כל אחד עם הוצאותיו והחלטותיו,הייתי שם 40 דקות בלי לחץ, 2 אקטים+המקלחת והכל,לאחרים זה  יהיה מעט מידי זמן ,לי זה מספיק בשביל סה"כ שמקבלים.

[/QUOTE]

לכל יחצני שרון למיניהם- כך נראה דיווח הגיוני טוב וממצה .
המדווח נצמד לעובדות ונותן תמונה ברורה ואמיתית של המפגש שלו עם שרון.
ניתן רק לקוות שימשיך כך...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2799

לפני מספר ימים ביקרתי את שרון , ארבע שנים אחרי הפגישה הראשונה.

שרון יפה, חטובה ושזופה כתמיד. שיער פזור בחופשיות, חיוך מאוזן לאוזן, כולה חביבות ומצב רוח טוב.

אני באתי אליה באופן ספונטני, ללא תסריטים ואביזרים. רציתי לחבק ולרחרח את שרון, לקבל מציצה איכותית וזיון.

את כל זאת קבלתי ביד (ופה, וכוס) נדיבה.

שרון לא התאפקה ויזמה משחק תפקידים, שבו אני האסיר במקלחת הגוחן להרים את הסבון, ואז שרון מנצלת את הסיטואציה בעזרת אביזריה.

קינחתי בקוביית שוקולד וקפה שחור, חיבוק אחרון ופרידה.

תודה לך שרון על המפגש המענג, ולהתראות.

לומברוזו2012-12-26 11:28:21

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2800
קבעתי עם שרון

הייתי סקרן מה פירסום וכל הדיונים שעוררה בפורום

אמרה כתובת וחנייה סמוכה, תתקשר מחנייה ואגיד מספר דירה
אמרתי שאני אני בדרך! בנסיעה בת״א -לשריין את המקום
מגיע תוך 15 דקות גג לחנייה - מתקשר ולא עונה ! מייבשת על הקו
עד שמגיע לתא קולי שמבקש להתקשר בעוד שעה

בקיצור -שרות גרוע -נפילה -אכזבה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”