מיכל מהבנגקוק ספא
23ומי אתה חבר?
יש לי מספיק דיווחים בפורום הזה כבר בשביל להבטיח לך שאני ממש לא משם אלא אם כן אני איזה ליידיבוי
Rachel Starr probably the best fuck
מיכל מהבנגקוק ספא
25ובכן תקרא את ההודעות שלי לפני כן ותבין כמה היא לקחה בדיוק בהתחלה כשרק התחילה לעבוד שם אצלי אז זה פשוט נגרר... בד"כ המקומות האלה לוקחים 100 על אקסטרה
ידוע לי שיש לה מלא לקוחות כי לפעמים ממש עמוס אצלה,לא יודע אם כולם לוקחים את הדיל הזה מה שכן אני תמיד לקחתי את הדיל המלא ולא את הטעימות ,הבחורה פשוט חולת סקס מההתרשמות שלי .
החבילה בסה"כ כוללת GFE מלא,סקס חזק עם אקטיביות גבוהה מצידה+ גמירה אחת,יכולת לבקש דברים יצירתים באמצע,מציצה רגילה בלי וליקוק ממש מחרמן של כל הסקאלה,כמה תנוחות שהיא ממש אקטיבית,נשיכות צביתות למי שאוהב ובסה"כ שירות ממש טוב בלי לחץ בזמן (עד 40 דקות עד הדקה האחרונה אפילו היו פעמים שהייתי טיפה יותר),מה שכן החור האחורי מחוץ לתחום וגמירה בפה כנ"ל..
אני לא מכיר הרבה מקומות שאתה מקבל במחיר זול יותר אלא אם כן זה תקתוקיה,אני מעדיף שירות טוב וחם מאשר סתם זיון בתקתוקיה של 15 דקות ויאללה ביי...
מה שכן אתה צודק שהמחיר אינו זול ויכול לא להתאים לכולם,מה שכן זה שווה בסידרת המחירים הזו לדעתי.
מיכל מהבנגקוק ספא
26לפי מה שאני רואה בפיסרסומים המקום הוריד את המחיר ל 150 שח....
ככה שהעסקה בטח תצא יותר זולה עכשיו...
GSPOT בתור מומחה למקום הזה
האם יש עוד בחורות בחורות שוות במשמרת?
כמה הן ?
ועד איזה שעה המקום עוד?
תודה מראש)
מיכל מהבנגקוק ספא
30בחודשיים האחרונים הייתי רק אצל מיכל שם.. זא משמרות בוקר צהריים.. ראיתי בבוקר עוד 2 בחורות בתקופה הזו לא ניסיתי ולפי הרזומה של מיכל בתקופה קצרה כזו כנראה שאין טעם גם כי הרוב שראיתי שם באים אליה... אחת בת כ 35 נמצאת שם כבר הרבה יחסית ועוד אחת צעירה קומפקטחת בערך 25 מלאונת נראת חמוד אבל מיכל תפסה אצלי שם מקום קבע.. מש.רות עאב לא ראיתי את הבנות מה שכן היה לי תקתוק שם דווקא במשמרת בוקר שהייתה מישהי שכשהתפשתה פשוט הייתה קרה ומלחיצה כבר לא היה לי חשק.. אחת עם תחת גדול ברזילאי כזה יחסית גבוהה.. קיצר לא להתקרב אם עונה לתיאור.. והייתי עם עוד כוסית ממש צברית פנים גוף נושק את ה 10 ,גם זיון לא רע אבל בלי אקטיביות כמו של מיכל ובלי gfe ..אולי עברה למשמרות ערב אולי לא בדקתי ממש.. מה שכן בערב היו בנות שלא נראו משהו כשהייתי שם לפני 3 חודש .. עדיין מחפש תכוסית הזאת היא אחת השוות במקומות האלה יש מצב עזבה לפרטי אולי.. אני כרגע רושם מהגלקסי אז יכול להיות יתפקששו כמה דברים בכתיבה מצאתי לפחות דפדפן שתומך בזהgfe