כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 8 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

72
על אלכס שמעתי גם פה ובעיקר מאמילי (המדהימה!)

לא יודע אם זה הפירגון של אמילי שגרם לי להחליט לבדוק, מה שבטוח כל התיאורים נכונים.

אלכס נותנת מסאג' מפנק עד מאוד, בודי מסאג' שמרגישים בו כל חלק וחלק, למרות שהגעתי מאוחר היא הייתה מלאת חיוניות וחיוכים (בהתחלה היא חשבה לבקש ממני תעודת זהות בגלל שנראתי לה צעיר...אבל הפתעתי אותה בגילי המופלג)
מעבר למסאג' הייתה לי חוויה מטריפה ועכשיו אני בדילמה: גם אמילי וגם אלכס פשוט מטריפות (כל אחת בדרכה) כל אחת שונה מהשניה וטובה באופן אחר.

לדעתי כותרת הפסוט צריכה להשתנות ל"מציאות מעולות ברמת גן!"

73
[QUOTE=Odigoman]
אמרה 200ש״ח ל-40 דקות בודי בערום מלא
אמרתי שהיתה המלצה בפורום על שרות מעבר לזה
:(
[/QUOTE]

למה ציפית?

אף אחד לא ניסה את הברזיאלית שם (הבחורה השלישית שעובדת במקום)?
מוחא כפייה
יאללה מי מרים את הכפפה ושוכב על הגדר למען הפורום?

wow2012-12-25 22:46:51

75
טוב אז אני הייתי אתמול עם ליסה הברזילאית והיה מדהים קבענו לשעה 22:00 והגעתי מוקדם מוקדם יותר, 21:30 נכנסתי ויצאתי ב22:10 היה אחלה עיסוי,
יש לליסה גוף מדהים, חזה מושלם,העיסוי היה בעירום מלא, אני יכול לומר דבר אחד אני יחזור שוב במהרה :)

79
אוקיי אז שמה של הברזילאית "ליסה" הפקידה טוענת 25 אני חושב יותר לכיוון 30 שיער שחור ארוך פנים יפות מאוד(!!) חזה גדול וחטובה מאוד בגוף.נמצאת כמה שנים בארץ עברית שוטפת עם מבטא חמוד ובאמת שלא יכולתי לסרב לה.200 שקל הועברו לה ונשלחתי למקלחת.ליסה עמעמה את האורות ושמה מוזיקה מרגיעה והורתה לי לשכב על הבטן.החלה בעיסוי די מקצועי לכתפיים ולגב תוך כדי שיחה נתגלתה גברת נחמדה מאוד ונוצרה כימיה מעולה איתה.ליסה המשיכה בעיסוי גוף אל גוף עם שמן מאוד מגרה וחושני יודעת לעבור עם ידיה לאורך כל הגוף תוך כדי שהחזה שלה מלטף אותך (נעים מאוד מאוד).ליסה ביקשה שאתהפך עם חיוך גדול (יש לה חיוך משגע) והחלה לרדת לאיזור המעניין...עיסוי חושני מאוד מענג מאוד שכל הזמן הידיים שלה והגוף שלה עובדים בסינכרון מושלם!לאחר מספר דקות לא יכולתי להתאפק יותר...
38 דקות מהרגע שנכנסתי-ליסה כמו שאר הבנות במקום הזה נותנת את מלוא הזמן זה פלוס גדול מאוד.
בחורה ממוצא ברזילאי יפה מאוד נותנת עיסוי די מקצועי אבל חושני מאוד עם מבטא מקסים והרבה חיוכים...
לא יודע מאיפה בחרו את הצוות למקום הזה אבל הרמה גבוהה מאוד...מסכים עם אלו מעליי שטענו שצריך לשנות את שם הפוסט ל"מציאות מעולות ברמת גן".

80
היתי אצל אלכס.
הבחורה נראת טוב בלונדינית רזה וגבוהה, קיבלה אותי
בחזיה שחורה וחוטיני אדום.
כמו שצינו לפני הדיסקרטיות של המקום לא משהו וגם
החדרון לא משהו. בעיקר חייב אורור דחוף.
השרות כולל מסג' בודי מסג' 40 דקות 200 ש"ח. לשאלתי
בדבר אקסטרות אז היא מכונה למציצה ללא גמירה בפה
בתוספת 100 ש"ח. מבחינתי מציצה ללא גמירה בפה זה
מתכון לנפילה.
סה"כ מסג' סביר לא מיקצועי הרפיה נחמדה לא משהו מיוחד,
הדבר המיוחד שהופך את זה למציאה זאת באמת הבחורה
שגם נראת טוב וגם אשת שיחה נחמדה.
יתכן ואחזור.

neil2012-12-30 10:42:30
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”