כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 9 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

84
שלום לכולם, האמת ניסיתי היום לקבוע עם ליסה הברזילאית, אבל אני מבין שאנשים קובעים איתה עוד מראש :), אני אלך השבוע בשעות הערב, אבל אשמח שאנשים יותר ישתפו עליה כי כולה יש פה דיווח אחד אולי שניים עליה כאשר מפעמיים שרציתי לקבוע איתה הבנתי שהיא ממש היתה תפוסה, אז יאלה שתפו יותר עליה כדאי שאפשר יהיה להבין מי היא, ומה קורה במסאז עצמו. אנשים פה חוסכים במילים לגביה.

86
[QUOTE=מיסטר]
ואגב,הצעת יעול לבעלי המקום:את המיטת טיפולים תרחיקו מעט מהקיר-

זה עושה את הרגשת הצפיפות יותר חמורה,וזה גם מפריע ומגביל את תנועת המטפלת...[/QUOTE]

אני בספק אם בעל המקום קורא את ההודעות שלנו בפורום.

יותר רלוונטי אולי להעביר את המסר דרך המעסות עצמן

wow2013-01-01 23:53:03

87
[QUOTE=אמלץ] לגבי שאלתך על ליסה, אז היא מוכנה ללכת עד הסוף אם יתאים לה, ובסכום שתסכמו.
את זה אני אומר מבדיקה אישית.
[/QUOTE]

אעלק 'בדיקה אישית'!

לא פחות מ-400 בטוטל ל40 דקות, בחדר חנוק בתוספת דפיקות אקראיות על הדלת תוך כדי.

ההימור שלי נכון?

88
אתמול בערב הייתי אצל ליסה הברזילאית, כמה נקודות מעניינות לגביה:
מבחינת מראה - יש מאוד מושכת, יש לה את זה. אני לא מהנסחפים בנוגע לתיאור באופן כללי. לבחורה הזאת יש חזה מפנק
עטור בקעקוע, בטן קלה.. תחת ברזילאי היא מושכת, אבל לא צעירה מאוד, בת 30 לערך, יש לה ילד בן 5 היא גרושה.
מבחינת שירות היא ליגת אלופות - נותנת הכל במסג', אחת הטובות שידעתי מאז ומעולם. מאוד מאוד טובה במסג'!!!!!!!
הוספתי 50 למציצה, וטיפה התאכזבתי, כי היו לי יותר טובות. היא קצת אגרסיבית (לא הטעם שלי) וטיפה עם השיניים..
אבל היא שמה אותו בין השדיים והשפרצתי לה על הצוואר. היא צוחקת ומתוקה ולא מתקתקת בכלל. האם אחזור? יש מצב טוב
היא אחלה ומומלצת לכולם. פשוט תשמרו עליה, מבחינת שירות ומתיקות היא בעשירון העליון של ההמלצות שלי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”