כ מיכל - מנחם בגין 92/יצחק שדה 36 - דף 3 - סקס אדיר

מיכל - מנחם בגין 92/יצחק שדה 36

21
[QUOTE=מפלס דרך] כוכב, סתם שאלה בבקשה בת כמה היא צריכה להיות? ואיך החזה שלה?
תודה רבה אח יקר
[/QUOTE]
'מפלס דרך' רשום לך - בהודעה הפותחת את השרשור: מבולבל
[QUOTE=סגן]
חזה: קטן.

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

24
ביום שישי האחרון ביקרתי ביצחק שדה 36 בתל אביב נכנסתי עם מיכל בחורה שניראתה דיי ביישנית כאילו היא ממש חדשה במקצוע וקיבלתי ממנה פרטים עד 40 דקות מציצה בלי מחיר 250 ש"ח וכו'.
לאחר שהעברתי אלייה את הכסף ביקשה שאתקלח ונכנסתי למקלחת שחזרתי התפשטה גוף יפייפה פנים נאות ניראית ילדה כזו

החלה במציצה סתמית וחלשה של כ 20 שניות ושמה חליפה על שמוליק שביקשתי ממנה להמשיך ל"שמח" את שמוליק ענתה שהיא לא אוהבת ואני אזיין אותה בהתחלה חשבתי לעצמי אולי הבחורה חדשה בתחום וקצת קשה לה אך מתברר שהיא עשתה הכל כדי שלא אגמור כל שנייה מפסיקה באמצע ואומרת שלא אוהבת מה שאני עושה ולא טוב לה ולא כיף לה בקיצור שירות הכי גרוע שנתקלתי בו היא גם יצאה מהחדר לפני הזמן ברחה באמצע ביקשתי לדבר עם האחראית היא שלחה אלי שומר רוסי שענה לי בפעם הבאה אל תבחר בבחורה הזאת בקיצור שירות גרוע ולא מומלץ לא הייתי רוצה ששאר החברים כאן יפלו

25
תסלחו לי חברים אבל השרשור הזה מעצבן לאללה
מה אתם דפוקים?
אחד הגיע והזהיר!
והשאר כמו עדר תיישים חסרי מוח הולכים נופלים לאותו בור חרא שידוע איפה הוא וענד מתלוננים וזועקים חמס
מגיע לכם !!! אין פשוט מילה אחרת
מגיע לכם שנשרף לכם הכסף על כלום
באותו סכום הייתם יכולים לקבל 2 מספרים בהר ציון 38 ב׳ אצל ניקול או אנג׳ליקה ולצאת מבסוטים
וחוצמזה בחיים אבל בחיים לא משלמים מראש על 2 אקטים כי מי יודע איך תרגישו ואולי לא יסתדר...
ולקבל כסף בחזרה מזונה זה יותר קשה מלעבור נדב רפואית של ביטוח לאומי...חסר סיכוי!
לילה טוב לפראיירים ולחכמים
ארנב
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

26
ארנב יקר!
האמת שאני חדש כאן בפורום ולא ראיתי את הדיון הזה על מיכל לפני שהגעתי למקום.

שפירסמתי את ההודעה פתחתי נושא חדש וכניראה שצירפו אותו לאחד קיים דבר שאתה לא ידעת קודם וחשבת לעצמך כל הדיון הזה ואנשים עדיין מגיעים אלייה כך שלהגיד לאנשים שכותבים כאן על נפילה מגיע לכם זה ממש לא במקום כי זה מגיע ממקום שהם לא רוצים שתיפול גם ויש כאלה בינהם שלא ראו את הדיון הזה בכל מקרה לא מאחל לך נפילות אבל צריך לשמור על פרופורציות גם בתגובות כי כולם כאן היו רוצים לדעת בעתיד גם על נפילות וגם על מציאות

27
אח שלי אני מצטער אם נפגעת אבל זה מקומם שאנשים מבוגרים נופלים ברשת של בחורות אנאלפביתיות שעושות מהם צחוק אני משער שרובם בגילי 40 פלוס אז אני לוקח את זה באופן אישי ):
לא מאחל לאף אחד ליפול אבל יש כאלה שחייבים ללמוד לקח וחבל
מאחל לכולם זיונים מוצלחים
ומאז שאימצתי את הסיסמה של הפרופסור ידידנו אני מזיין בזול ונהנה יותר
ביי
ארנב
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

30
תגידו מה אתם רציניים?..... אני אישית לא ביקרתי אצל הילדה הזאת אבל אפילו אם היא בת 18 ולא 20,לא שווה לפגוש אותה,רוב התגובות פה הם שליליות!! ועדיין אנשים בוחרים ללכת אליה... ואני שואל את עצמי ... מה עד כדי כך שהזין עומד אין שכל?..חבל על הכסף שלכם שמרו אותו בכיס ובחרו נותנת שירות אחת שתיתן לכם שירות הרבה יותר טוב כי כן זה מגיע לכם...ולא חסר בחורות כאלה,בשביל זה הפורום קיים כדי שתבינו איפה זה נפילו ואיפה באמת שווה ללכת אליה.. לא שווה ללכת שיהיה שבוע טוב!.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”