כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 10 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

98
באתי לביקור קצר בארץ, וקפצתי ביום שלישי שעבר לברזילאית. האמת שקראתי פה תגובות וממש רציתי לראות במי מדובר ואני חייב לומר שיצאתי טיפה מאוכזב. פעם אחת כבר יצא לי להיות עם אמילי שלמרות שהפנים שלה סבירות, מבחינת גוף היא ממש שווה וגם יודעת מה לעשות כדאי שתגמור, במקרה של הברזילאית אני יצאתי מאוד מחולק בדעתי.
הגעתי למקום 10 דקות לפני הזמן בשעות הערב, אני חייב לומר שכמו הרבה שרשמו באתר גם אני ממש מפחד להגיע ולגלות שהפקידה לא עונה, זה כמעט וקרה לי במקרה הנוכחי. טוב קיבלתי אישור להיכנס ומולי ניצבה בחורה שמבחינת גוף אין מה לומר היא מחרמנת, חזה גדול מאוד, קעקוע, תחת שווה, אבל הפנים בסדר, לא יותר מזה.
התקלחתי ועליתי על המיטה והיא התחילה במסאז המפנק שלה שאני מודה הרבה יותר טוב מאמילי, היא ממש משקיעה וגם עושה בודי נחמד מאוד, בשילוב נגיעות מחרמנות בזין כשאתה על הבטן. ואז היא ביקשה שהתהפך ובלי יותר מדי השקעה התחילה להביא לי ביד עד שגמרתי, לעומת זאת אצל אמילי ממש קיבלתי הגמירה התלוותה בתחושה שכאילו אנחנו מזדיינים והיה אפשר ללקק את הפטמות שלה ולאחוז בתחת המדליק שלה. הדבר הכי חשוב ששמתי לב אצל אמילי לעומת הברזילאית שאמילי ניצלה את כל ה40 דקות כדאי שאגמור פעם שניה.
לסיכום אומר שאחרי שהייתי אצל הברזילאית אני מעדיף את אמילי, למרות שיש לי סקרנות גם לגביי הרוסיה. דרך אגב מאוד חשוב לי לומר שלא תבינו שהיא גרועה או משהו, ממש לא. פשוט אחרי הטיפול של אמילי אני חושב שקשה לקבל מסאז ממישהי אחרת שם

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”