כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 103 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1023
חברים לא ביקרתי בפוסט הזה כבר זמן רב , וליבי ניחמץ
ההצעה היחידה שלי לכל מי שרוצה / חושב / מהסס ליסוע לתאילנד זה:
לא לדבר יותר וליסוע , וכן אני אומר את זה בעצבים כי באמת אכפת לי מכל הפטפטנים בניוטראל פה .
דפדפו קצת אחורה ותעברו על הדיווח שלי מחודש בתאילנד בקיץ האחרון ( אמיתי ואוטנטי !! ) . אני אישית לא התחברתי לתאילנד ולתאילנדיות ייתר על המידה , אבל היתה חוויה מיוחדת וחשובה וסגרתי את החלאסטרה ליסוע ( וזה מאחוריי ) . בהצלחה .
...האחד באילוציי עבודה של הרגע האחרון, השני מאמן ריקודים ודרכו לו על האצבע הקטנה ברגל ואני מתערב שלא יזוז מטר בדרך למטוס,והשלישי תקוע בנושא התקציב והוצאה יומית כפול טאנגנס ולא יגיע להחלטה...יאללה סעו כבר מהעיניים ולכו להזדיין בתאילנד דוקטור N2013-01-01 21:10:13
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

1024
חברים יקרים , תקוותי שאף חבר לא נפגע מהפוסט האחרון. במידה וחבר ראה התבטאויותיי מכוונות
באופן אישי ... המטרה היתה לגרום להתעוררות , סעו כבר ותודו לי יום אחר. בברכה.

דוקטור N

1026
חברים סוריי פשוט לא היה זמן לדווח
אני אפרסם קצת אזהרות מסע לתאילנד
למעשנים, מי שמביא מהארץ או מהדיוטי פריי לתאילנד שני פאקטים ומעלה לתאילנד משלם קנס של 1500$
פגשתי כבר שני זוגות פה שנפלו ושילמו בגדול.
איזור הסויי קאובוי , מחוץ לסוי מסתובבים זוג שוטרים על אופנוע שמפילים תיירים שיוצאים משם עם בנות, וגם כאלה שיוצאים בלי...
מה שאומר שבמידה ויצאתם עם בחורה מהבר שם והיא קטינה בת 17.5 אתם הולכים לשלם בגדול שוחד.
בלי דרכון= שוחד
יותר מידי מזומנים בכיס הם כבר ימצאו סיבה לעכב אותכם, בגדול עצרו שם כבר חברים שלי בלי סיבה שהסתובבו עם הרבה מזומנים.
אני יצאתי עם זונה בת 27 והם תיחקרו אותה , קלטתי כבר שהם מתאמים גירסאות כאילו שידלתי אותה לזנות, ופשוט זתי כאילו אני בטלפון ו ברחתי משם בריצה, והם רודפים אחרי עם האופנוע בחיפושים, ואני עולה על מונית ונשכב מאחור...

1027
חבל שהשוטרים בארץ לא רודפים אחריך עם האופנוע (אחרי שהטרדת את הבחורה במטוס)...
באופן כללי, מהדיווחים שלך עולה שאתה סוציפאט, שלא לומר אדם שהחוק איננו ממש נר לרגליו.
הדיווחים שלך שייכים לאיזור הדמדומים ומצער מאוד לראות שישנה כאן להקה מאוד גדולה של טיפוסים ילדותיים שחושבים שאתה "מלך".
I fart in your general direction

1028
אני קורא בשקיקה את דיווחי שחר.לפי הדיווחים הכל קורה בהסכמה או לפחות ללא התנגדות כלשהי.
כמובן שזכותך לחשוב אחרת אבל לא ראוי לדעתי לכנות את הכותבים ואת הנהנים לקרוא בכינויי גנאי שאגב משעשעים אותי. אני נהנה גם לקרוא אותך על השנינות וההומור.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

1029
מבדיקה שיטחית של הפוסטים באתר העלתי שהפוסט של שחר סגל הינו הניצפה ביותר בכל הזמנים !!
יפה יהייה ( לשם כבוד כבודו ) לפרגן כמה שאפשר ולמצדדים להוריד את הלהבה או לא לאמר דבר.
גישה אובייקטיבית נטו.

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”