אז ככה לפני שנה בערך החלטתי ללכת לדירה דיסטקרטית אז חיפשתי בכל מני אתרים ומשכה אותי מודעה מעניית שרון מתל אביב בת 20 מציצה וגמירה בפה.
אז הרמתי צלצול וקבעתי ב8 הגעתי לרחוב הירקון הרמתי טלפון והבחורה לא עונה השיחה מועברת לתא הקולי שאומר להתקשר ב8 וחצי
ב8 חצי התקשרתי היא ענתה וכיוונה אותי לדירה. (דירה לא כלכך דיסקרטית.) דפקתי בדלת אמרה שלום הזכירה לי מחירים עד 2 אקטים 400 ש"ח אנלי 600 החלפנו כספים והיא שלחה אותי להתקלח התקלחתי התנגבתי ויאלה לעבודה.
היא התפשטה נשכבתי על המיטה והיא החלה במציצה לא מקונדמת נחמדה אבל ניסתה לגרום לי מהר מאוד לגמור אחרי כ 10 דקות גמרתי בפה שלה היא ירקה את זה לנייר טואלת ושלחה אותי שוב להתקלח.
היא שטפה את הפה וחזרתי למיטה נשכבתי על הבטן היא עשתה קצת מסאג נחמד של ליטופים להעביר את הזמן. אני חייב לציין שלאורך כל הפגישה היא בקושי דיברה. אחרי 10 דקות של מסאג נחמד המשכתנו לאקט השני היא מצצה לי קצת הלבישה עליי קונדום נשכבה על הגב ואני חדרתי לתוכה אחך הסתובבנו אני שכבתי והיא עליי ניסתי קצת להגיבר איתה את הקצב אך היא האטה נתנה לנשק לה ולמצוץ את השדיים שלה ואחרי 10 דקות גמרתי קמתי היצקלחתי והלכתי.
אחרי מספר חודשים החלטתי ללכת אליה שוב פעם. התקשרתי היא אמרה לבוא ב9 הגעתי ב9 אך שוב הטלפון היה תפוס ב10 היא ענתה ועליתי אליה נכסתי כמו פעם קודמת החלפנו מזומנים נשלחי להתקלח והתחלנו נשכבתי על הגב והתחלנו 69 היא מצצצה ומצצה ואמרה בלי אצבעות שאלתי למה היא אמרה רק עם כפפה ועם אצבע אחת בלבד היא הביאה לי כפפה חד פעמית דחפתי קצת אצבעות ונמאס לי אחרי כ5 דקות לא היה לא נוח כלכך למצוץ אז היא אמרה לי שהיא מסתובבת היא הסתובבה מצצה וגמרתי אחרי דקה. נשלחתי להתקלח היא גם התקלחה חזרנו למיטה היא שמה לי קונדום נשכבה על הגב חדרתי אליה ואז הסתבובבנו היא הייתה מעלי ליקקתי לה את כל אזור החזה והפסקתי בגלל שהיא מסריח מרוק של אחרים. ניסתי להגביר קצב להרים אותה והיא אמרה לא לא אין לי כוח אתה רוצה תעשה דוגי המשכנו עוד קצת בתנוחה הזאת עד שהיא קמה הוציאה איזה נוזל שמה לי על הזין ומרחה קצת בכוס וחזרה לשבת עלי. התהפכנו לדוגי זיינתי אותה עד שגמרתי הלכתי להתקלח והתראנו לשלום
לסיכום מ2 הפעמים היא דיי תקתקנית לא מראה שום חום רק קור התמונות באתרים אמיתיות לא אחזור אליה שוב