אז אחרי שהגעתי למסקנה שלא שווה לי להוציא סכומים כאלה על פרטיות חזרתי למכונים היה די טוב עד שמצאתי את מאיה מריבל
הפעם הראשונה הייתה כלכך טובה שלא הפסקתי לחשוב מתי אני עושה אותה פעם הבאה..ככה התחלתי לבוא אליה באופן קבוע כל חודשיים ככה גם על הדרך דגמתי שם עוד 2 צעירות די שוות אבל מאיה הייתה המועדפת.
בפעם האחרונה שהלכתי אליה הדירה הייתה ריקה חשבתי שזה ישחק לטובתי שהיא פחות תהיה לחוצה קיצר נכנסתי איתה והתחלנו במלאכה ואני אוהב למשוך כמה שאפשר והיא תמיד זורמת איתי ואוהבת שאני טוחן אותה כמו בפורנו..קיצר הפעם היא הייתה ממש קרה לא זזה גם ישר כיוונה לסקס בלי לתת לי לרדת לה שהיא מכירה אותי ויודעת מה אני אוהב קיצר אני מזיין אותה בערך 10 דקות אני מרגיש שאני עומד לגמור... והיא מפסיקה אותי ואומרת תן לי להחליף קונדום ואז מורחת את הזמן ואז יש ציפצוף...עכשיו אני רגיל שתמיד היא נותנת לי עד הצפצוף השני ואמרתי סבבה גם ככה אין לה לחץ כמו בדר"כ והיא פתאום אומרת נעשה לך ביד אתה לא תספיק לגמור... סאמק אני אומר לה תני לי כמה דקות אני גומר את מכירה אותי ויודעת שאני לא אוהב לגמור מהר קיצור מתחילה להתווכח עד שצפצוף שני מגיע לו...גם זה שהיא עשתה ביד היה אנמי ביותר היא לא רצתה שאני אגמור ככה אני מרגיש ואז בא המאבטח קרא לה לצאת ועשה לי פוזות אמרתי לה תני לי חמש דקות אני גומר אני מוכן אפילו להוסיף היא לא הסכימה...
אני יודע שרובכם תגידו מה חשבת זה תיקתוקיה אבל גם ה 40 דקות שהם מבטיחים שם ההרגשה שלי שהם מקזזים כל הזמן את הזמן בפועל נניח עם עד עכשיו היה חצי שעה בפועל אז אני הייתי שם בערך20עד שצלצל ויכול להיות שזה היה מכוון אני לא יודע אבל קיצור כל הקטע של הזלזול באנשים אחרי שהם משלמים ועוד מישהי שיודעת שהייתי בא במיוחד אליה וזה לא פעם ראשונה להתנהג בצורה כזו זה הרגשה ממש חרא אני התסכלתי בשעון רבע שעה מששילמתי לה היתי איתה איזה 13 דקות בערך וצפצף זה ממש ביאס אותי ולא נראה לי שאני אחזור לשם כלכך מהר ולפחות לא אליה...