כאשר מריאנה מתפנה היא לעיתים מתקשרת לפונה, אך לא מדובר בשיחה ממש אלא בצינתוק (צלצול וניתוק). אם הפונה פנוי, הוא אמור להתקשר אליה מיד, ואם לא - לא. כמובן שכדאי לרשום את הטלפון שלה לא תחת הכותרת "מריאנה מסג' ארוטי" אלא תחת "מוריס שרותי מוסך".
עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה
192לא להכניס לזיכרון וזהו. תאמינו לי שתזכרו כבר בעל פה מרוב הנסיונות חיוג שלכם. אגב אין מה לעשות זה השירות הכי טוב בארץ תתארו בסבלנות
193תשמעו איזור ראשון- חולון נהיה לוהט.
חבל שאני לא יכול להגיע לשם.
195הייתי השבוע שוב אצל הבחורה.
אין מה להוסיף הבחורה פשוט מטורפת ויודעת לפנק כמו שצריך ואפשר להגיד שכבר נהייתי קבוע אצלה.
מריאנה לא לוחצת בקטע של זמן בפעם האחרונה הייתי אצלה שעה ועשרים וגם אז היא לחצה שאני יזוזאלא דיברנו בסוף הפגישה בכיף.
ממליץ בחום לכולם
196היי,
אפשר את הנייד שלה בבקשה.
מבטיח דיווח לאחר דגימה.
אפשר את הנייד שלה בבקשה.
מבטיח דיווח לאחר דגימה.
197[QUOTE=lhero]אפשר את המספר בבקשה?
[/QUOTE]

לא זה חסוי... 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
198זה רק אני או שבאמת פשוט בלתי אפשרי להכנס ללוז שלה??
אני מנסה לקבוע איתה מעל שבוע ופשוט בלתי אפשרי, נראה לי אנשים במקום בארוחות חג בילו אצלה
199אפשרי
רק אם אתה גמיש בזמן שלך. ומוכן לקבל שהיא מבטלת אותך שעה לפני הפגישה
לי לקח שבועים עד שקבעתי איתה בפעם הראשונה- כולל שני ביטולים שלה
אחרי זה היא כבר מספקת לך קיצורי דרך ויותר קל לקבוע
200הייתי אצל מריאנה כבר 3 פעמים. וכל פעם אתה רק רוצה להגיע לשמה יותר ויותר. פשוט חוויה מטורפת איתה!
אתה נכנס אליה לבית, כבר עומד לך, מחכה לך ערומה, עם גוף פצצה שדיים יפים ועומדים, מדברת איתך, נוגעת בעצמה, כוס חלק ומגולח. אתה נכנס להתקלח, מסבנת אותך, מוצצת לך ואני אוהב כבר שמה לגמור פעם ראשונה עם מציצה ושליקה של הביצים.
אחר כך אתה נרגע בטיפול סבבה, נעים ומרגיע. עד שאתה מרגיש את הלשון הרטובה והטובה שלה על כך הגוף שלך, הגוף מתעוות מזה בנעימים. ואז עושה רימינג מדהים מזיינת לך את התחת עם הלשון שלה, תוך כדי משפשפת לך את הזין. מושכת אותו אחורה ומוצצת אותו הפוך מלקקת את הביצים. מבקשת ממך להתהפך מנשקת לך את כל הגוף. מוצצת לך, מלטפת אותך מה לא?... עושה עליך בודי, ואז רוכבת עם קצה בכוס על הזין, כמעט ונכנס, משפשפשת עוד ועוד עד שכבר אתה לא יכול יותר ומתפוצץ בחוזקה.
ואז שוב מקלחת אותך כמובן שביחד איתה מנקה אותך. ונפרדת ממך וגם אז היא ערומה. שתזכור לטעם של עוד...