כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 20 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

194
זוכרים את ההתחלה של הפוסט הזה????

[QUOTE=bino38]

הייתי אצלה לפני מס' ימים. מדובר בתענוג משובח מאוד, בחורה מלאה בטעם, עסיסית, חזה גדול מאוד, בחורה משכילה, מעניינת, אנרגטית, אחת שנהנית מהעבודה, מפנקת בטירוף.

פשוט שכרון חושים, אם ישנה כימיה טובה- השמים הם הגבול, כולל גמירות אמיתיות שלה.

מקום נקי מאוד, עבודה מקצועית כולל מסז' אמיתי- יש לה ידי זהב, נותנת אבחון מקצועי בקטע של רפואה אלטרנטיבית.

פשוט הדבר האמיתי. חלום בהתגשמותו.

למביני עניין, משכילים, שמחפשים ערך מוסף אמיתי בדמות מאהבת של ממש, שנהנית לפנק ומתפנקת בעצמה.

ממליץ בחום. [/QUOTE]

המגביה עוף - ירחיק ראות

196
דיווח טרי טרי מהתנור

בדרכי ברכבת חזרה מהבבסיס החלטתי לבקר את מירי . לא אשקר התיאור שלה ענה בדיוק על זממי- פרטית , מבוגרת , אירופאית חזה גדול שירותית ממש מה שרציתי ! אחרי שיחה קצרה בה אני משכנע אותה להיפגש איתי למרות גילי הצעיר קבענו להיפגש בביתה . הרכבת מתעכבת דוחה אותה בחצי שעה. מחליף מהר לאזרחי מתניע את הכרכרה ויוצא לכיוון. סיגריה , קצת גיפיאס ועוד סיגריה והגענו. מתקשר עונה עולה דופק בדלת פותחת הגברת
גברת בשנות החמישים לחייה

שיער בהיר , מאפיר קמעה, חזה ענק נפול באלגנטיות, בלי ספק הייתה פצצת מין בצעירותה , בטן גדולה עור חלק שפתיים סקסיות לבושה בכותונת סקסית . מובילה אותי לקליניקה

שואלת מה אני עושה בצבא . תותחנים (״תותח שלי״), שואלת מה רוצה אומר רגליים , רוצה לגמור פעמיים , בוא אליי מתפשטת ומסמנת לי לשבת לה על השדיים . יושב עליה מפרפר אותה היא מוצצת בשקיקה מעביר הילוך , מהירות שיא . גומר לה על החזה . מתנקה זורקת אותי למיטת העבודה . שוכב על הגב מעסה לי את כפות הרגליים . תחושות נפלאות עוברות בגוף השמן חם אני חם חם לי בזין מגיעה לאורגזמה ברגליים לא מפסיקה להתפעל מהזקפה- איזה ברזל יש לך יכול להרוג את נסראללה הזין הזה שומר עליי. בודקת לי תצקארות פתוחות לחלוטין. מתקרבת אליי עושה לי ביד ומורחת עליו את שדיה . מכניס לה אצבע לתחת היא גונחת מפמפם לה עם האצבע האמצעית את החור של התחת עם שתי האחרות את הכוס מוצא לה את הג׳י ספוט משחק בההיא ממריאה לשמיים

ממשיכה במציצה עוברים למיטה שלה עוד זיון שדיים אומר לה פעמיים בואי נעשה סקס מתעלמת מרים טיפה את הקול , מתרצה , שמה כובעון באמצעות פיה מסתובבת לדוגי. נכנס בה היא משתגעת אני לא יכולה אתה דופק לי את המערכת גברת מירי רק התחלנו. לא תגמור מהר אני לא מסוגלת כואב לי יש לך זין ענק. מה את מגזימה ממוצע ביותר. הוא חזק עבה וגדול אני לא מסוגלת אתה אנרגטי ויש לך המון כוח אתה תעיר .
מזיין תכושלאימא שלה מחליפים תנוחה גומר לה בפנים גמירה נהדרת.

סך הכל עמדה בדרישות הלחיצה רק לקראת הסוף . הייתי אתלה 45 גרות כולל 2 גמירות מעולות ומברג מפנק ביותר .
שווה את הכסף , חוויה נפלאה , לא חושב שאחזור בקרוב לא אהבתי את התקתוק בסוף אבל באמץ הבחורה יפה הכוס שעיר קלות גדול אבל שווה בכללי

197
שלום לכולם,

ראשית תודה לחולה כוס על מספר הפלאפון של הגברת!!!!!

השבוע דגמתי את הנ"ל רק כדי לראות על מה כל המהומה וכמובן שיצאתי מאוכזב.....

הגעתי אל הגברת, פתחה לי את הדלת בגופיה שחורה (המפורסמת) ללא חזיה ועם מכנס קצר, לקחה אותי לחדר העבודה והתחילה לקדוח אותי (במוח הכוונה).

לאחר מספר דקות של עבודת חפירה מאומצת למוח שלי, אמרה לי אתה יכול להתקלח, שאלתי אם היא תצטרף ואמרה למה לא...

נכנסנו למקלחת וכאן הגברת רצתה לסבן אותי עם קצף גילוח (!!!!!!) לטענתה זה הקצף גילוח הוא הסבון הכי טוב שיש....

כמה דקות במקלחת ולאחר מכן נכנסנו שוב לחדבר העבודה, נשכבתי על הבטן והגברת התחילה בליטוף עדין שממש לא דומה למסאג' תוך כדי בלבול מוח על השמנים הנהדרים שלה.....

כשאני על הבטן היא קצת שיחקה לי בחבריקו וקצת עשתה לי רימינג (שהיה דווקא טוב), לאחר מכן ביקשה להסתובב והתחילה לשחק בחבריקו עם החזה הענק שלה. כאן המקום לציין כי היא נראית לטעמי דווקא שמורה והחזה הענק שלה זה הדבר הכי טוב בה.

לאחר מספר דקות שהיא מכניסה את חבריקו שלי בין החזה שלה נתנה לי איזה לק או שניים (ממש לא מציצה) ואמר ה לי בוא תכניס, הלבישה עליי חליפה ונשכבה על הבטן, נכנסתי בה בתנוחה הזאת זמשך כמה דקות תוך כדי שהיא מצורחת את הצרחות המוכרות לנו (אתה הורג אותי, יש לך זין שני מטר, אני מתה) ועוד כל מיני שטויות......

לאחר זמן מה גמרתי, קמנו, נכנסתי שוב להתקלח וכאן נגמר הסיפור.

לכתוב את הדיווח לקח לי יותר זמןם מאשר הזן שהייתי אצלה. 23 דקות מהעליה במדרגות ועד הירידה במדרגות אצלה....

תקתוקיה מארץ התקתוקים!!!!! אין לי שום מילה אחרת להגיד על המקום. הייתי רק כדי לראות על מה מדובר.

כמובן שאני לא אחזור יותר לשם. מילא על החפירות התגברתי כי באתי מוכן לזה, אבל על התקתוק אין טעם להמשיך בדיבור.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”