הייתי אצל מאיה. התמונות אינן אמיתיות - הדירה בצילום אינה הדירה. מאיה נראית יותר טוב מהבחורה בתמונות.
300 ש"ח 40 דקות.
רוסיה שיער ארוך, שיער צבוע שטני או בלונד. גובה 1.74 (+ עקבים 10 ס"מ).
גוף מדהים חבל"ז, פנים סבירות. חזה בינוני.
שירות טכני בטמפרטורת האפס המוחלט. למצוץ פעמיים ברצף ולהיפטר מהלקוח. בקושי מדברת.
מציצה מושקעת וטובה.
לחובבי כוסיות ומי שרוצה זיון נטו וללכת. שירות מזכיר לי את כריסטינה מהחלוצים 25.
אור לוי350 - שלבים 16
32שלבים 16 ,מדובר ביחידה במיבנה מיסחרי ,שיפצו את פנים היחידה והסבו אותה לדירת סטודיו,עובדות שם מספר בחורות במישמרות
יש שם מספר בחורות : אחת בשם מיקי בחורה מעל גיל 40 גוף רזה ממוצע חזה נפול קטן,היתי איתה לא משהוא לא נותנת לגעת למטה ומתקתקת ,נותנת 2 אקטים ב40 דקות 300 ש"ח ומציצה טובה וזהוא.יש אחת בשם אור בחורה גם בסביבות 40 רזה מאוד ממש עד אנורקסיה ראיתי אותה הסתובבתי והלכתי.
יש אחת בשם מאיה אותה לא ראיתי ניסיתי לקבוע איתה ,הגעתי למקום נתנה להיתיבש למטה ולחכות כל פעם בטענה אחרת עוד 5 דקות ואחרי זה עוד 10 דקות ככה במשך חצי שעה עד שהתיאשתי וברחתי,
אלמוג שיש עליה גם דיווח היתה שם ,(אכשיו אני לא יודע)
אין כמו סקס טוב
אור לוי350 - שלבים 16
33הייתי עם אור פעמיים. המיקוםן נחמד לופט תעשייתי לשעבר די מרווח. הבחרוה עצמה באמת , כמו שנאמר כבר , רזה על גבול האנורקטיות, ציצי קטן אבל תחת בגודל נחמד ביותר. בפעם הראשונה פשוט הורתה לשכב על הגב, נישקה לי את הגוף, ליטפה אותי עם הציפורניים לאורך הגוף שיחקה לי עם הפטמות, עשתה לי ביד ומצצה כדי לגרות את הזין, אפילו העבירה את הכוס שלה לאורכו. כאשר אמרתי לה שאני מון ביקשתי שתעלה עלי לרכיבה, גמרתי מהרכיבה תוך דקות ספורות יש לאור כוס מאוד צר. נהניתי, שווה את ה300 שח.
בפעם השניה ביקשתי לעשות לה מסאג', (התמקדתי די הרבה על התחת שלה )אח"כ היא הציעה לעשות לי מסאג', אבל בעיקר ליטפה, כולל הליטוף המגרה עם הציפורניים. אח"כ, התהפכתי על הגב, קיבלתי מציצה טובה ורכיבה עד הגמירה.
הייתרונות- 1. כוס צר 2. מציצה טובה3. GFE סביר 4. מחיר שפוי 5. תחת יפה 6. פינוק די סבלני, לא מזרזת
חסרונות- 1. רזון על גבול החולני 2. ציצי קטן.
לסיכום- בעיני עסקה כדאית למי שלא נבהל מבנות רזות מדי
אור לוי350 - שלבים 16
34שאלה שלא ראיתי תשובה עליה בפורום ( אולי פספסתי את ההודעה ) במודעה של אור 300 ( גוף של ילדה פינוק של אשה ) רשום תמונות אמיתיות... ברור לי שהתמונות לא אמיתיות, אך האם הן משקפות במעט את המציאות ? מישהו היה ודגם ? או יודע אולי את הגיל של הבחורה המדוברת ? בתודה מראש, וצר לי אם פספסתי התייחסות אליה בעבר :)
אור לוי350 - שלבים 16
36מצד אחד מזל כי הייתי בטוח שהיא צעירה והמידע פה הציל אותי מצד שני באסה כי אני לא מוצא צעירות במחירים האלה
אור לוי350 - שלבים 16
38נראה לי שהייתי עם אור לפני 10 שנים לפחות ברחוב... תנו לי לבדוק במפה רק רגע.
נס ציונה 3 או 5 תל אביב,זה הייתה דירת קומת קרקע שהייתה יותר בקטע של מסאגים בשביל החוק אבל בשביל הלקוחות זה היה יותר
דירת זיונים,מה גם שלא נתקלתי שם ברוסיות אף פעם תמיד היו שם ישראליות מרגשות שעפות על עצמם בטירוף...
אור היא אחת שזכורה לי משם בתחילת הקריירה שלה גם לקחתי אותה הבייתה והיא סיפרה לי איפה היא עובדת,שלפי מה שאני זוכר
זאת הייתה עבודה מכובדת עם שכר זהום בגלל זה כל הזמן מראים אותם בטלויזיה עושים הפגנות
ואם לא קלעתי באור הנכונה אז סבבה להעלות זיכרונות...
ןאני גם לא מאמין שמישהו בפורום הזה באמת מכיר את הדירה הישנה הזאת אולי קיש אחרון גיבורי הפעולה חחחח...
שבת שלום.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
אור לוי350 - שלבים 16
39שוב הייתי אצל אור לפני כמה שבועות. הייתי מואד חרמן , מיי נשכבתי על הגב ועברה למצוץ. אחר כך רכיבה, אבל םה לקח לי די הרבה זמן, אבל אור אטלתית מאוד רוכב ורוכב ולא מתעיפת, ולבסוף גמרתי " קיבלתי ממך צמרמורת" אמרה אח"כ. הפסקה קצרה סיבוב שני, מנסה למצוץ לי לא לא הולך. הסכמנו שנעבור לעבודת יד התחילה לעשות לי ביד ולהכות את הכיפה בשדיים שלה, לאט לאט הזין נהיה קשה ולבסוף אכן ירה :). לא הלחיצה לא במספר הראשון ולא בשני, השקיעה מאוד ברכיבה ובעבודת היד אני מאוד נהניתי.
אור לוי350 - שלבים 16
40בעקבות הדיווחים הטובים החלטתי גם ללכת על אור הרזה...
עשיתי טלפון בערב,היא הייתה פנוייה ושלחה אותי לרחוב שלבים 1X קומה ראשונה דלת ברזל של מפעל-על הדלת רשום הבית של מיכל.
אור פתחה את הדלת היא לא רק רזה שדופה היא גם נמוכה מאוד,זה די גירה אותי כי הקטנות יודעות להזדיין יופי 

הדירה עצמה היא סוג של לופט לשעבר בית עסק קטן,המצב בפנים די חרבנה בטח לא בשביל 300 שקל ציפיתי ליותר.
מקלחת משנות ה-70 מטבח משנות ה-60 אני מקווה שאני לא אקבל זיון משנות ה-50.
למרות שהיא רזה כמו מקל ספונג'ה היה בה משהו סקסי ומגרה.
שילמתי לה 300 שקל שמתי את הנייד בטעינה והלכתי למקלחת שאם עכשיו זה 1960 המקלחת הזאת היא להיט.
המיים היו רותחים שזה היה תענוג מקלחת שכזאת בסוף היום,שמפו אין (בעסה) גם סבון גוף היה מעפן עם חשד שזה סבון של כלבים כי הלוגו על הבקבוק,זה של כפות רגלים של כלב.המגבות היו חדשות והיו הרבה.
אור חיכתה לי על המיטה,אני הגעתי ורציתי להוביל אבל היא לא נתנה לי-"תשכב על הגב" פקדה לי.
שכבתי על הגב ואור התחילה עם בודי מגרה על כל הגוף,כל הזמן מתקרבת לחרב השלופה אך לא טועמת ממנה.
אחרי כמה דקות של מישחקים מגרים התחיל חלום הבלהות.
היא הלבישה קונדום ונתנה לי מציצה מקונדמת-היה מעפן ברמות,אם יש דבר שאני שונא זה מציצה עם גומי.
היא קלטה שהמציצה משיגה תוצאות הפוכות וחיש מהר החזיקה את הזיין חזק כיוונה לכוס הקטן שלה וממש שיפדה אותי לתוכה.
הלחץ על הזין היה אטומי,לא זכור לי כוס כל כך מהודק מכיתה ב'...
זאת באמת הייתה הרגשה אלוהית להיות בתוך הגוף שלה והיא התחילה לפמפם,היא התחילה טוב מאוד ומהר מאוד התעייפה אני חושב שאולי 2-3 דקות רכיבה בלחץ,תפסתי לה את המותניים לעזור לה בפימפומים, הגוף היה חם רותח והיא הזיעה קשות.... מים מים מים כל הגוף שלה מים.
אני לא רוצה לעשות עוול לאיש,אבל הזעה כזו וחום כזה בגוף??? לדעתי היא לקחה משהו.למרות שבהתנהגות שלה לא היה נראה שנטלה סם כל שהוא.
עברנו לדוגי,הבחורה לוקה בחוש קצב משווע,היא סתם ניצמדת וניצמדת לא מאפשרת בכלל לפמפם,במקום להתרכז בזיון היא בכול הכוח דוחפת אותך אחורה,עוד שנייה אני בכלל נופל מהמיטה על הפדחת.
הבנתי שזה לא עסק,אין לי בעיה שתוביל בזיון... אבל בזיון כזה??? רק מפגר יכול לגמור.
התהפכנו למיסיונרית-ניסיתי לרדת לה-היא סירבה בתוקף מצד אחד זה ביאס אותי מצד שני היה מהכיוון ריח לא הכי טוב.
בלית ברירה אחרי כל מה שעברנו,כל מה שנשאר לי לעשות זה לחדור לכוס שלה... והכוס ההדוק שלה לא נכנע וממשיך ללחוץ על הזיין מכול הצדדים ואני מפמפם עולה ויורד נהנה מאוד ומה שחסר לאידיליה זה נשיקה צרפתית... אח אבוי... הבחורה לא מוכנה בשום פנים.
זה היה הקש ששבר את גב הזיין,הוצאתי אותו החוצה אמרתי לה שאני גמור (מה שהיה שקרי לחלוטין) היא הציע הרפיה ידנית.
אמרתי לה בנימוס לא תודה והלכתי להתקלח.
היא שאלה אותי למה לא גמרתי??? מה אני יגיד לה??
שהיא מזדיינת כמו עגלה??
היא קטנה רזה חלקה וכוס קטן... ליריית פתיחה יש לה נתונים שמשאירים פור על הרבה זונות-בפועל אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.
תירצתי את העובדה שזה פעם ראשונה ואני מתרגש,בפעם הבאה יהיה יותר טוב...
ופעם הבאה כמו שאתם מבינים תהיה רק בחלום.
לסיכום-
רזה קטנה כוסית בת 40 חזה קטן לא סימטרי ונופל.
כוס קטן די נקייה עם חשש לריח דגים מלמטה.
לא נותנת שיירדו לה.
מוצצת רק עם קונדום.
לא מתנשקת.
מזדיינת גרוע בכל הפוזות.
דירה ג'יפה.
נקודת האור היחידה חנייה בשפע והמקום מול שער 7 בבלומפילד.
האם אחזור??? רק עם אור תחליף את שמה למילה חושך... כי זה בדיוק מה שקיבלתי שם
חושך בעיניים!!!
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד