כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 43 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

427
היי אנשים הרבה מאוד זמן רציתי ללכת לשחר.
הייתי היום אצל המדהימה שחר:) פשוט פינוק של בחורה.
אם מישהו היה אומר לי לשים איזה שחקן היא דומה הייתי אומר ששחקן כדורגל שתמיד בא לעבדה שמח מין כזה רונאלדיניו היא שמחה חיים תחת המדהים שלה:) ופשוט רוטטת מאורגזמות פשוט מדהים לראות את זה:) איך היא גומרת במיוחד דוגי איך היא גומרת ועל התחת האדיר שלה רוטט:).
אני הגעתי אליה היום בחרמנות יתרה וזה הורגש נכון רק פעם אחת גמרתי אבל זה היה שווה לראות אותה פשוט לא מפסיקה לגמור.... היא פשוט מדהימה:).
היא התחילה בנישוקם קטנים על השפתיים שלי אחר כך היא התחילה לשאוב ממני את הזין לאט לאט בזהירות לא לפספס את הבייצים. אחרי זה אני פשוט קמתי לשידה שאלתי אותה איפה הצעצועים שלה השחר סימנה לי אני הלכתי והבאתי את פינוק לדגדגן שלה:). כמובן שלא יכולתי לחכות לה שהיא תגמור כמו מטורפת אז עליתי עליה התישבתי על הבטן שלה חמודה כזאת נעימה והתחלתי לאונן לא חשבתי שאני אשפריץ לה על השדיים שלה אבל זה היה מאוחר מידי חשבתי שאני אגמור שאני אזיין אותה:) אבל כל כך התחרמנתי עליה שלא הייתה לי ברירה.אחרי זה הלכנו לעשן היא עישנה ואני פשוט נחתי. שאלתי אותה כמה שאלות וחזרנו לחדר:) היא פשוט מדהימה ניסנו בכל הכח להגיע לפעם שניה אבל ללא הצלחה, היא כמובן גמרה בכל פעם שאני נגעתי עם המסג׳ לדגדגן. אחרי כמעט שעה וחצי נפרדנו לצערי הרב הייתי יכול להישאר שם זמן לא קטן רציתי אפילו להגיד לה שאני הולך להביא עוד כסף אבל בסוף הבנתי שיש לה משהו אחר.

שחר תודה רבה לך על פגישה המדהימה הכי מדהים שיש כבר מחכה וחושב מה לעשות לך איך להתעלל בך כמובן בסקס:).
רק שאני חושב על מה שעשינו אני כבר מת לבוא:)

שחר את פשוט מדהימה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

428
אתמול סוף סוף נפגשתי עם שחר
לאחר כמה ימים של תיאומים נפגשתי עם שחר אתמול בצהריים.
אני מניח שכל מי שפוגש אותה בפעם הראשונה מופתע לטובה בחורה בת 24 בערך יפיפה בפנים והכי חשוב מחייכת.
קיבלה אותי על נעלי עקב גבוהות גרביונים שחורים סקסיים וביבי דול שחור
יושבים בסלון שותים מדברים ונשלחים למקלחת ואז עוברים לחדר השינה
סיכמנו על סקס רגיל והתחלנו בנשיקות והתחלתי לרדת לשחר -חברה הבחורה משתוללת ללא הפסקה גונחת אני מתחיל לפחד שהשכנים עוד מעט דופקים בדלת ואני ממשיך לרדת בערך 10 דקות עד שהיא אומרת לי די וכולה ברעידות מהגמירה...שחר אומרת שכשרון בירידות יש לי.
שחר מתחילה לפנק אותי נישוקים לאורך כל הגוף מציצה חלומית כולל ביצים שמים הגנה ויאללה שחר רוכבת עלי כולל ספנקים על התחת המדהים שלה-יש לה תחת ענק אבל מתוח ונראה טוב!!!
גומרים מתקלחים חוזרים לסלון מעשנים משהוא וחוזרים לחדר השינה שחר מנסה בכל כוחה להביא אותי לגמירה שנייה לא כל כך הלך נפרדים בנשיקה ומבטיח להיפגש שוב.
בהחלט חוויה שאני ממליץ לכל אחד
שש בש

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”