כ אוקסנה מהבית הירוק - סקס אדיר

אוקסנה מהבית הירוק

1

אתמול ביקרתי את אוקסנה, בבית הירוק שבסלמה פינת בעל העקדה.
העלות היא 200 ש"ח ל- 30 דקות, ההסדר הוא כפרטית - הלקוח פוגש רק את הבחורה אליה הגיע.
אוקסנה וסטלה משתמשות בשירותי אותה פקידה, יש להן פרסום משותף וכמובן, מקבלות באותו בניין.
לאוקסנה גם עבודה "אזרחית" מזדמנת, ולכן לא תמצא כל יום במשמרת, אך אפשר לחפש אותה במשמרת ראשונה (10 עד 18) .

הפרסום כאן :
http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6499
והתמונות של אוקסנה אמיתיות.

אוקסנה היא בחורה גדולה ממש - מימי לא נפגשתי מקרוב עם בחורה כמוה. היא גבוהה (לפחות 180), רחבה וחזקה, אך גם חטובה (עם בטן קטנטנה), ובפירוש לא שמנה או מלאה. החזה בינוני , ועליה אפילו נראה קטן. פניה גדולות, יפות ומאופרות היטב. אני מעריך את גילה ב- 37.

היא ידידותית, שמחה וחייכנית, ובהחלט מוכנה לנהל את הפגישה. מי שירצה לקבל 30 דקות מלאות יצטרך לנהל בעצמו את המפגש - אני נתתי לה להוביל וקיבלתי 24 דקות ברוטו - אך הכל בכיף. היא פעילה ומחמיאה, מעודדת את הלקוח בפעולותיו. אין נשיקות או מציצה חשופה (לא ניסיתי לקבל), ניתן לרדת לה , ואני ממליץ. קריצה חפירות לא ניסיתי.

יתרון אחר של אוקסנה היא האפשרות להפעיל כח בדוגי - כאן אין לה מגבלה, והאימפקטים החזקים בקושי מזיזים לה. ספנקים אינה אוהבת.

לסיכום : תמורה טובה לתשלום, בחורה מיוחדת ונחמדה.

הערה טכנית : אוקסנה הוזכרה בדיווח תמציתי של sexlover מלפני שנתיים וחצי, כשעבדה בתיקתוקיה. העדפתי לפתוח פוסט חדש , עם כותרת רלוונטית להיום.

תהנו, מלומברוזו

052-5280914

UMA2013-01-29 10:08:55

אוקסנה מהבית הירוק

4
אוקסנה העלתה תמונה חדשה שלה, (בקישור שלמעלה) עם מגפיים אדומות גבוהות, המחמיאות לנוכחות הגדולה שלה.
ובאותו עניין, קיבלתי דיווח בה"פ שהיא מקבלת Foot Fetish , ופתוחה להצעות בתחום השליטה הנשית .
אני אימצתי אותה כקבועה, בגלל הסקסיות והנינוחות שלה, אבל גם בגלל נוחות התיאום והמיקום.
תבלו, מלומברוזו.

אוקסנה מהבית הירוק

5
אכן מדובר באותה בחור של התיקוקיה של וולפסון שם היית מתקתק אותה במאה ש״ח
.היא לפעמים קצת משוגעת והשירות לא תמיד הכי יציב אבל אולי במאתיים היא משתדלת יותר
סהכ סקסית ושווה ובמיוחד עם עקבים כמו מגפיים או פלטפורמות היא ממש גבוהה וזה סקסי נורא

אוקסנה מהבית הירוק

7
אורלי בת 40 נייד 054-6238186
ככה הפרסום שלה באתר... הלכתי לדגום ובסוף גיליתי שזאת אוקסנה שיש עליה כבר דיווח...
אם כבר הגעתי לשוקת אז לא אשתה ממנה???
מקלחת קצרה ואני עם אוקסנה במיטה,עשתה לי מסאג' חזק ומושקע,יש לה כוח בלי עין הרע כמו של גבר.
לאחר 15 דקות של עיסוי הצעתי לה להתחלף גם אני עשיתי לה עיסוי חזק והיא גירגרה לי כמו חתולה מיוחמת... "עוד עוד אני אוהבת ככה גבר עם כוח..." חפרה לי בשכל היא אוהבת לדבר המון.
היא גם החמיאה לי 20 פעם שיש לי גוף יפה וחזק והייתה מאוד שירותית ונחמדה.יש לה קעקוע מהכוס על הבטן וכל הגב שלה מכוסה קעקועים,גם על זה היא דיברה המון שדפקו אותה ועשו לה עבודה חרא כי היא בוכרית.
הייתי מבסוט לשמוע שהיא בוכרית ככה עשיתי V על עוד גזע שאני מזיין.
אחרי שעשיתי לה עיסוי טוב מאחורה וקדימה התחלתי לרדת לה יש לה כוס טעים וזה בגלל שהעיסוי נעשה בשמן בטעמים.
יש לה שפתיים בשרניות.
ראיתי שהיא לא הכי מתלהבת ומתה לקבל זיין,שמתי חליפה והתחלתי לפמפם והיא מצידה מעודדת אותי "חזק חזק" היא צועקת
ואני צועק "הנה אני בא... אני מזיין לך את הצורה" אני לא אוהב לדבר מלוכלך בזייונים אבל אוקסנה מדרבנת אותי.
אני מזיין לה את הצורה קופץ עליה כמו תייש והיא רוצה שאני הגביר את הקצב...
איך אני הגביר את הקצב אני עוד לא התאוששתי מהמדרגות של אלנה פתח תיקווה שדגמתי לפני כמה שעות.
בעודי חושב אם לעבור לדוגי הרמתי אותה חצי גוף באוויר הרגלים שלה על הכתפיים שלי ונתתי לה קונטרות עד הגמירה.
היא רצה למקלחת ואני נשארתי מעולף במיטה.
עשיתי מקלחת נתתי טיפ 50-לא יודע למה אבל שיהיה.
לסיכום-
בחורה גדולה חזקה מוצקה לא שמנה בכלל אפילו הייתי אומר שרירית.
מחיר 200 שקל שווה כל שקל.
ידידותית מפרגנת תומכת סוג של משקי"ת ת"ש בצבא.
לא מדברת טוב עיברית אבל את אוצר המילים שהיא יודעת היא אומרת כמו תוכי ג'אקו 20 פעם.
מריחה טוב נקיה אסתטית.
נותנת להתקלח לפני אחרי ולא מלחיצה בזמן אני הייתי אצלה 50 דקות.
האם אחזור???
לא יודע אולי כן רק בשביל לתת לה אגרסיבי בדוגי,הבחורה לדעתי כמה שיותר חזק ויותר עמוק יותר טוב לה.
היא לא עדינה ונשית לנשיקות ולמיזמוזים זה בחורה ממש לחציבות ועבודות עפר.
בכול מיקרה מוחא כפייה הלוואי והיו עוד בחורות כמוך.
שבת שלום.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

אוקסנה מהבית הירוק

9
[QUOTE=יודלע]ודה על הדיווח
לא הבנתי, התקשרת לאורלי והגעת לאוקסנה?
אוקסנה מסלמה פינת בעל עקידה אני מכיר.
אבל מי זאת אורלי?
[/QUOTE]
אני לא יודע מי זאת אורלי... אני הלכתי לתומי וקיבלתי את אוקסנה...
או שאין דבר דבר כזה אורלי או שאורלי עונה בשעות אחרות ואוקסנה בשעות אחרות...
את עבודת הבילוש אני משאיר למר קישקשתא החביב אני בטוח שהוא כבר יעלה את אורלי מהאוב...
שבת שלום!!!
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

אוקסנה מהבית הירוק

10
לתעלומת הטלפון הסבר פשוט.

אוקסנה משתמשת בשירותי מוקד הפניה ותאום, ולא היא זו שעונה לטלפונים לתאומים וברורים של הלקוחות.
בזמנו תהיתי גם אני על העניין הזה, כאשר חיפשתי את סטלה (שהשתמשה באותו מוקד) והגעתי לאוקסנה.
המוקדנית לעיתים משתמשת בגוף ראשון - אך אינה משרתת את הציבור ישירות .

אוקסנה עצמה אכן בחורה מיוחדת, וכשההכרות עימה מעמיקה לאחר מספר ביקורים, נוכחים שיש לה גם אישיות נעימה וידידותית.

תהנו, מלומברוזו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”