כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 13 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

123
גם אני הייתי אצל אמלי השבוע ותודה להמלצות, חייב להגיד ולהוסיף שהפקידה מעצבנת מאוד למרות שחיכיתי בערך רבע שעה
כשנכנסתי שחכתי מכל מה שקרה, מה יש להוסיף? - בחורה יפה, נכון הפנים לא של דוגמנית
אבל הגוף אךךךך, מת על זה רגליים ארוכות וסקסיות בתוספת טוסיק אדיר וחזה קטן ++ עשו לי את זה מאוד
והמראה ממול פשוט עונג נתנה הכל מעצמה ואפילו נהנת , זרמה איתי מאוד, הייתי חייב לטעום אותה
בקשתי ונענתה בחיוב , ככה שנפתחה אליי הגלריה טעימה מאוד ונקייה!, והיא מצידה מגבירה לאט לאט את הקצב
בעבודת יד מחרמנת עד שכבר לא יכולתי עוד להתאפק,
התקלחתי התארגנתי ולפני שהלכתי הייתי חייב נתתי לה נשיקה בהפתעה לא התנגדה סיום מושלם

לסיכום אחזור אלייה שוב ושוב, היה אחלה קליק
המאסז׳ לא להיט אבל מה שהיה אחריו להיט!

124
הערב חזרתי מביקור במקום הפעם אצל ליסה הברזילאית .
בגדול יצאתי מאוכזב מאוד ולהלן הפירוט :
מבחינת מראה עושה רושם שאכן ברזילאית קצת מלאונת אבל בקטנה עם חזה חביב אבל לראותו בלבד (פירוט בהמשך)
העיסוי היה לא רע אבל עדיין לא ברמת עיסוי אמיתי .
אחרי 20 -25 דק ביקשה שאסתובב ואז התנפלה על חבריקו בשיפשופים ללא כל רגש .
ניסיתי להתקרב לחזה החמוד אבל היא פשוט הדפה אותי ולא נתנה לי לגעת בו או בתחת ובכלל באיזה שהוא שלב היא פשוט עמדה בקצה המיטה ושיפשפה .
אני לא חושב שזאת כוונת המשורר בבוד מסאג' ובטח לא במקום הספציפי הזה .
אמילי הרבה יותר טובה ואין סיכוי שאני חוזר לשם לליסה אולי אני אנסה את אלכס אבל בפירוש אני אומר לא לליסה פשוט אכזבה !
מבחינתי בחורה בתחום שלא נותנת שיגעו בה או ינשקו לא את החזה או הכוס עדיף שתעבוד עם בגדים ובמקום אחר .

125
אחרי הדיווח הקודם ואחרי שהייתי אצלה לקרת סוף שבוע שעבר הייתי חייב לעצמי לפתוח שבוע
עם ״אמילי״, שוב הקליק והזרימה בנינו נמשכה, שמחה לראות אותי והתלהבה מאוד, נתנה לי להנות כמו
שרק היא יודעת לעשות ולא הרבה מסוגלות פשוט טעימה ומתוקה הסקסיות נשפכת...
אני רוצה רק להוסיף שנוצר לי חיבור ממש מעולה איתה ויכול להיות שלא עם כל אחד היא
זורמת באותו ראש אבל ממני היא קבלה ציון גבוה אחרי הרבה
מאוד אכזבות בתקופה האחרונה ...

השלילי בכל זה היא הפקידה וההמתנה שלא יכול להיות שצריך
להמתין למעלה מעשרים דקות למרות שקבעתי מראש בושה...
מקווה שאמילי שתעבור לעבוד באופן פרטי בקרוב
ממולצת בחום אל תקלקלו אותה...

126
ישראלי יקר ואם היא תעבוד לבד לא תהיה המתנה?כל לקוח שמאחר או מתעכב דופק לה את הסדר וכולם אחריו מתעכבים....זה המינוס בבחורה שעובדת לבד ללא בנות נוספות...לפי שיחות עם אלכס הבנתי שהן אמורות לעבור מקום למקום גדול יותר אני מברך ומחכה כבר לנסות שילוב של 2 מהבנות ביחד..מה שכן הדיווחים שלך עליה מעולים..

127
[QUOTE=אמלץ]

הייתי היום אצל אמילי- ונבהלתי, סליחה שאני אומר אבל הבחורה מכוערת

[/QUOTE]

אמילי אמילי!!!! ....
תגידו לי על מה נפלתי??!!

קבעתי חצי שעה לפני נכנסתי באיחור של רק 5 דקות! ...
קצת התבלבלתי בכתובת
פתחה לי את הדלת בחורה שלא לבושה חוץ מהתחתון !! .. אבל ממש הופתעתי!! .. ולרעה ...
המזכירה אמרה לי אמילי .. אבל היא בכלל לא דומה לתיאורים למעלה ... (חוץ מהציטוט למעלה)

חשבתי שטעיתי בדירה ... שאלתי איך קוראים לך אמרה אמילי ...

בקיצור ... למרות שלא אהבתי כלום .. לא המראה שלה .. לא "החדר" הקטנטן ולא "הכמעט אור" בחדר ...

אמרתי אולי בטיפול אולי .. אולי יהיה משהו שונה ..

בקיצור ... ותסלחו לי ... חרא של עיסוווי ... המיטה "מודבקת" לקיר .. בקשתי שתזיז אותה לאמצע "החדר!" ....
ענתה בחיוב ...
לא יודעת מה זה פינוק!! ... לא יודעת מה זה בין הרגליים ...
תסתובב ... רק אני משחק לה למטה ... ונראה שאהבה את זה .... אבל אני מחכה למשהו שיחרמן אותי ... אין אין ... לא מוגדר ברובוט! ...

בסוף הרפייה ..... מקלחת (גם לפני) ...

סה"כ 200 ש"ח ... 40 דק' ברוטו ...

אז מה זה?!!!! .... תסבירו לי!!! ...

או שפשוט יש חוצפה ומשחק מכור ... של המזכירה והבנות ...
פתאום כולן קוראים להן אמילי!!!!! .... כי אמילי קיבלנה את הדיווחים הכי מחמיאים ...

תיאור הבחורה שפגשתי: גבוהה ורזה .. חזה קטן+ ... ראש גדול .. נראית בסביבות 30+- .... משעממת ביותר!! ...

מבחינתי את "אמילי שפגשתי" נ פ י ל ה !!

129
מצטער לאכזב אותך אבל יש רק 3 בנות בדירה הזאת ואי אפשר להתבלבל בינהן יש את אלכס האירופאית גבוהה בלונדינית,יש את ליסה הברזילאית שחומה עם חזה גדול ויש את אמילי ישראלית צעירה(!) רזה נאה אבל לא ממש יפה בפנים ואת זה כבר כתבו.כל השאר זה עניין של טעם וריח...כפי שראית יש הרבה שהחמיאו לה מאוד למעלה כנראה שלך היה מפגש פחות טוב וזה קורה.דרך אגב חולה עיסוי זה שם של משתמש ותיק מאוד ואילו אצלך יש רק 44 הודעות יש כפל שמות משתמשים?

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”