כ ברלין - FKK Artemis - נינה - דף 3 - סקס אדיר

ברלין - FKK Artemis - נינה

22
[QUOTE=the seducer]יש קומות או מכירים מקומות שמשלמים 80 יוריו כניסה וזה זיין כפי יכולתך ? שאתה משלם רק כניסה
ראיתי שמישהו רשם שיש דבר כזה
מישהו יודע?

[/QUOTE]

כן - קליגולה
80 יורו אם אתה מגיע בין 11-15 ויכול להישאר עד 18
100 יורו יממה שלמה
10 יורו תוספת לירידה בלי קונדום
25 יורו לאנאלי אם אני זוכר נכון
אלכוהול חופשי חופשי
אין אוכל
חדרים מסריחים
מקלחת אחת לכולם (אין בחדרים)
יש שם הרבה כונפות אבל גם שוות פה ושם
תיכנס לאתר שלהם יש להם תמונות אמיתיות
הבנות לא כלכך משקיעות כי כנראה אין להן תמריץ
אבל שווה לבוא עם את בקבוצה
לשתות, לצחוק ולזיין מידי פעם
אין מה להשוות לארטמיס בשום דבר חוץ מזה שאלכוהול חופשי ושאפר לזיין כמה שבא לך במחיר כניסה

המלצה אישית אם מתכננים להיות בארטמיס ללכת לקליגולה לפני ולא אחרי
אחרי יום בארטמיס לא תרצה לזיין שם את הבנות בקליגולה

23
תקשיבו יש רחוב שניקרא בולושטרסא מגיעים אליו ברכבת U2 . יש שם את מלון AGON בקיצור בלילה שם יש מלא בחורות עובדות ויש שם מלונות 6 יורו ואתם עולים איתן למלון הם דורשות 30-50 יורו בחורות יפות מאוד חלק אפילו פצצות . הרוב נערות בגילאי 20 + אני הייתי שם ופרקתי איזה רומניה אחת לקחתי אותה למלון. יש באלכסנדר פלאץ ליד הבית כנסת של היהודים תשאלו איפה זה . ממש ממול מלא בחורות פצצות לא נורמליות גרמניות אבל לוקחות יקר .

24
יש להיזהר מהזונות ברוזנטלשטראסה פינת אוריינברגשטראססה הם יפיפיות אבל תקתקניות יקרניות. (אלה שליד אלכסנדרפלאץ)

[QUOTE=NADAVX2X]תקשיבו יש רחוב שניקרא בולושטרסא מגיעים אליו ברכבת U2 . יש שם את מלון AGON בקיצור בלילה שם יש מלא בחורות עובדות ויש שם מלונות 6 יורו ואתם עולים איתן למלון הם דורשות 30-50 יורו בחורות יפות מאוד חלק אפילו פצצות . הרוב נערות בגילאי 20 + אני הייתי שם ופרקתי איזה רומניה אחת לקחתי אותה למלון. יש באלכסנדר פלאץ ליד הבית כנסת של היהודים תשאלו איפה זה . ממש ממול מלא בחורות פצצות לא נורמליות גרמניות אבל לוקחות יקר . [/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”