כ קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה - דף 34 - סקס אדיר

קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה

331
[QUOTE=סופר לה טיב]תסביר לי, ואני מבטיח להשתדל להבין (למרות שאשל"ג כבר קבע לגבי שאני לא חכם), מדוע התעוררת אתמול והערת ביוזמתך את השרשור הזה... 
[/QUOTE]

קיש חמודון, לא ענית על השאלה.

סלט שאל: איך אתה טוען ש'נשאבת' למערכה,
אם אתה הוא זה שהעיר את השירשור הזה מתרדמתו?

מעניין באמת מה תענה

332
[QUOTE=סופר לה טיב]
השרשור יעצור בתחנה עד הפעם הבאה, שברור שתשתדל לא להיות זה שמקיץ אותו משנתו, ובאה הגאולה לקקטוס.

[/QUOTE]
סלט - חודש וחצי (כמעט) מספיק טוב?

[QUOTE=מוסלי]פרופסור מה קרה לעיקרון? הלך פייפן?

אני אומר זאת כי במקרה הייתי שם ולא סתם אלא עם השגלן מס' 1 הלא הוא חולה כוס.
הנ"ל עלה עם בחורה למעלה, ירד כעבור דקותיים וחד משמעית קבע שהעסק אינו משתלם.[/QUOTE]
תגיד - יש לך גם פוסטר שלו תלוי בחדר? מבולבל
אתה כמו איזה ילדה מתלהבת שבכל הזדמנות נהנית לספר לחבריה שהיא מכירה איזה 'סלב'...
הייתי עם חולה כוס פה, הייתי עם חולה כוס שם, חולה כוס לא היה איתי בשביל להחזיק לי את היד...
מה נסגר אחינו? מה השלב הבא? חתימה בנוסח: 'חולה כוס תעשה לי ילד'? צחוק
[QUOTE=מוסלי]
הרי מאז חולה כוס שהינו חבר שלי, לא קם פה מישהו שבאמת נגוע בחיידק.
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]אתמול הצטלבו דרכינו של אנוכי וה'חוסה כול' (המוכר לכם כחולה כוס)
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]
יורד בגדול - אכן ידידי, כנראה קלודין זו המדוברת. חולה כוס היה איתי שם והייתי שמח אילו יכל לאשר שמדברים על אותה אחת.
היא נעלמת באותה המהירות שבה היא מדקלמת את הפרטים שלה! ואני חושב שלהיכנס עם אחת כזו, בערב,
על אחת כמה וכמה שמדובר ביום חמישי - זה כאילו שלא למדת מהפורום כלום.
לצערי, בסיטואציה דומה שהייתה לי לא מכבר עם הבחורה מהתמונה (שגם עבדה באותה שמלה) במנחם בגין 92, לא הצלחתי להתגבר על היצר.
גם לא היה לי את חולה כוס ש'יחזיק לי את היד' וימנע ממני להתפתות.
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

333
מוסלי, רוצה לדעת באמת למה ירדו דיווחים ? כי אתה והטמאגוצ'י התורן שלך הם חלק מבעיה.
הנה דוגמה מובהקת לכך:
אתה כל כך ילדותי עד כי אינך מוכן אפילו להעלות על דעתך כי יש אנשים שחשובים או נהנים מדברים אחרים ממך. כל כך קשה לך להבין שאנשים כמו קישקשתא, אשל"ג , אנוכי וגם אחרים פשוט מחפשים דברים שונים ממך. כנראה שאין בדיווחים שלנו שום תועלת עבורך וכנ"ל לגבי שלך לגבינו.
אנחנו כנראה גם לא היחידים. קרא היטב את הלינק ותבין עד כמה. מה עוד שמסתבר שבתאכלס אתה לא בדיוק מעודד דיווחים כפי שאתה טוען. יותר נכון, לולי פירגונים של אחרים , אפשר היה לומר שאתה אפילו מוציא את החשק לכך.

רימינג מעשי2013-02-07 20:53:30

334
אתה מבזבז את זמנך
מוס מוס הקוטר רוצה פורום בצלמו ובדמותו...
פורום בו יסגדו לו ולשגל מספר אחד חולה כוס הנושך...
הוא לא יבחל בשום שקר ובשום מניפולציה זולה של האמת
אז אל תבלבל אותו עם עובדות.

[QUOTE=רימינג מעשי]

מוסלי, רוצה לדעת באמת למה ירדו דיווחים ? כי אתה והטמאגוצ'י התורן שלך הם חלק מבעיה.
הנה דוגמה מובהקת לכך:
אתה כל כך ילדותי עד כי אינך מוכן אפילו להעלות על דעתך כי יש אנשים שחשובים או נהנים מדברים אחרים ממך. כל כך קשה לך להבין שאנשים כמו קישקשתא, אשל"ג , אנוכי וגם אחרים פשוט מחפשים דברים שונים ממך. כנראה שאין בדיווחים שלנו שום תועלת עבורך וכנ"ל לגבי שלך לגבינו.
אנחנו כנראה גם לא היחידים. קרא היטב את הלינק ותבין עד כמה. מה עוד שמסתבר שבתאכלס אתה לא בדיוק מעודד דיווחים כפי שאתה טוען. יותר נכון, לולי פירגונים של אחרים , אפשר היה לומר שאתה אפילו מוציא את החשק לכך.

[/QUOTE]

335
[QUOTE=אוליב] קישקשתה
למה זרקת את הקקטוס ולקחת אייקון של מוסלי?
זה בשביל לבאס אותו?
[/QUOTE]

מה? אתה לא יודע? מבולבל
[QUOTE=מוסלי] אגלה לך סוד קטן בתקווה שישפוך מעט אור בנוגע להתנהגותו של הקקטוס:

הוא מעריץ אותי מהיום הראשון שלו כאן, אך הוא גם יודע שבשבילי הוא אויר.
מגיב כמעט לכל הודעה שלי כאן בתקווה שאני אגיב לו.
בכלל אין זה משנה אם התגובה טובה או שלא - העיקר לקבל אותה.
לדוגמא: הפוסט הזה. הוא אמנם צירף את עצמו לחרם, אך זה לא הפריע לו לכתוב לי את שכתב.
האם הוא צבוע? אולי. אני עדיין מעדיף אותו כ'אויר'.

ביקשתי שיחדול - לא קרה. ההערצה גדולה ממנו כנראה.
ביקשתי שיפגוש בי - לא קרה. כנראה מפחד.

וכך הוא נתקע עד לעצם יום זה בין הפטיש לסדן.
בין ההערצה ללא נודע לבין פחד מהלא נודע.

[/QUOTE]

קישקשתא2013-02-15 16:07:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

336
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מוסלי]
ממתי נהינו חסרי אישיות והתחלנו לירות צרורות של שאלות?
[/QUOTE]
אתה יודע - בתור הפרטנר החדש של טמאגוצ'י1979 (לאן התדרדרת?) בכי
זה משפט די חסר טאקט... קריצה
לגבי שאלתך - אין יותר מדי מודעות חדשות, ככה שאין מישהי מיוחדת על הכוונת (או דיווח).
אבל לך תדע, הכל יכול להשתנות (אולי מחר בבוקר אתעורר ואגלה מודעה חדשה של איזה מישהי ששוקלת 100 קילו). Tongue
אני (בניגוד לליצנים/יחצנים) פה, לא מדווח על ביקורים חוזרים אצל אותה נותנת שרות.
[/QUOTE]
מה???
אם אני חוזר לביקור אצל מישהי שלא הייתי אצלה הרבה זמן ואני רוצה לפרגן לה... למה לא לדווח עליה שוב???
בסך הכול אנשים פה שוכחים ויש גם משתמשים חדשים ויש (אני חושב) צופים שלא רשומים שגם מציצים פה לעיתים קרובות.
ואני לא יחצן ולא ליצן.
ואם אני תורם לאותה מעסה (אני לרוב הולך לעיסוי) על הדרך עוד עבודה זה בגלל שהיא שווה את זה והוכיחה את עצמה.
ולא כתבתי את זה על מנת לריב כמו כל הפוסט הזה... אני רוצה להבין אם לא נהוג בפורום לתת דיווחים על ביקורים חוזרים אני לא אדווח.
מוזר מבולבל
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”