מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)
132מי שהולך לדירה הזאת צריך לדעת שהוא יצטרך "לעגל פינות".
הכל כולל הכל רשום בהודעות בעמוד הראשון וחבל שאנשים מתעצלים לקרוא כי לכל התלונות כאן הייתה התרעה מראש.
זה מה שכנראה מקבלים היום ב-200 ש"ח.
גם אותי אמילי קיבלה רק בתחתונים וזה הפתיע אותי והראה על 1. כוונת תקתוק (שלא הייתה בסוף) 2. חסכון בזמן 3. הגיינה ירודה בדירה.
הייתי גם עם אלכס והיה קצת יותר טוב.
לא חזרתי מאז (לפני חודשיים). הייתה חוויה מעניינת אבל לא כמקום קבוע, אלא רק מדי פעם.
133לא רוצה להיות סניגור של הדירה המדוברת אבל יש לציין שלפי דעתי זאת אחת מדירות העיסוי הכי טובות שיש ובתור זה שדיווח ראשון אני חש צורך מסויים לומר את דעתי ואת דעת רבים שדיווחו גם על חוויות טובות עם הבנות.חבל שיש אנשים שהתחושות שלהם שונות אבל כאלה אנחנו הגברים כל אחד אוהב משהו אחר.לפי דעתי ב-200 שקל בנות שנותנות 40 דקות מלאות,נראות טוב מאוד (דעתי האישית) זאת מציאה טובה מאוד!יש מינוסים כמו החדרון הקטן וההמתנה אם תפוס בפנים אבל זה משהו שמי שהולך לדירות של בחורה אחת חייב לקחת בחשבון.לגבי השאלה על ליסה היא לא כושית אלא שחומה...ובכלל רמת גן פורחת בזמן האחרון יש הרבה דיווחים על דירות כנראה שרמת גן חוזרת לעצמה וזה כבר דבר טוב
134שלום לכולם
הייתי היום עם ליסה כי אמילי לא הייתי, וחייב לציין שממש שמח שיצא לי לפגוש אותה.
בחורה נעימה וחייכנית שנותנת שירות מכל הלב...
לסיכום המפגש: גוף שווה ביותר, מראה אקזוטי ברזילאי למי שאוהב, חזה גדול ותחת סקסי.
בטיפול עצמו התפשטה לגמרי, עושה מסג' לא רע ואפילו נעים, מגע אירוטי תוך כדי זה.
נותנת לגעת חופשי ולא שיחקה משחקים, לקראת הסוף התחילה במלאכת העבודה ביד..נתנה לרדת לה תוך כדי ועושה רושם שאפילו נהנתה כי משכה את הגמירה שלי ונתנה לי למצות העניין.
בקיצור - נהניתי.
מחיר - 200 ש"ח.
חסרונות - חניה קשה למצוא באזור, מקום לא נקי במיוחד, מקלחת מעפנה.
לא סגור לגבי ההגיינה שלה ברמת המאה האחוז.
הבחורה נמצאת רק פעמיים בשבוע לטענתה.
אני מזיין משמע אני קיים
135טוב בשעה טובה השלמתי את המשימה ודגמתי את אלכס השלישית והמוצלחת מבין השלישיה
אלכס היא אכן רוסייה גבוהה לא צעירונת אבל בהחלט חמודה מאוד גוף חטוב וישבן מזמין .
העיסוי היה מצויין קצת קצר לא היה מזיק להוסיף לו עוד 10 דק אבל העיסוי האירוטי היה מצויין ובכלל היא נותנת הרגשה טובה
לא מרוחקת כמו שאר הבנות אני בהחלט מתכוון לחזור למרות שהשעות שהיא עובדת (שעות הבוקר) קצת בעייתי עבורי ומלבד זה המקום קצת מבאס .
אגב היא סיפרה לי שהיא נכנסה לפורום וראתה שמישהו רשם שהיא מבוגרת ושמנה שזה ממש לא נכון היא לא מבוגרת לפחות לא במראה , אני לא הייתי נותן לה 30 ובגוף היא ממש לא שמנה ואני טיפוס מאוד ביקורתי בנושא אז בבקשה להיות נחמדים .
136אתומל ביקרתי את אמילי שוב וכמו בדיווח הראשון שלי עליה גם כאן יש לי אליה רק מחמאות
אמילי קיבלה אותי בטרינינג וחולצה לבושה כמו בחורה רגילה שתראה ברחוב ועם חיוך גדול.לא אפרט על המקום כי כבר כתבו כאן מעל ומעבר אמילי אומרת שבחודש הבא הם עוברים למקום אחר בת"א (
) שזה חבל מצד אחד כי צריך לנסוע רחוק יותר אבל לפי מה שהיא אומרת המקום החדש יהיה הרבה יותר יפה מהקיים שבאמת לא משהו.
אחרי מקלחת התחילה במסאז די מקצועי לאורך כל הגוף היא מריחה מעולה ומדברת במהלך העיסוי מה שעושה את העיסוי לעוד יותר כיפי..ביקשתי פחות עיסוי ויותר בודי אז היא החלה בבודי חושני והחלה לנוע מצד לצד על הגוף שלי.
יש לה עור חלק ונעים ומגע הידיים והגוף שלה עושה נעים לאורך כל הגוף!עם הידיים שלה היא נוגעת לא נוגעת איפה שצריך מה שמגרה עוד יותר...
תוך כדי העיסוי התחלתי לנשק את גופה ללא התנגדות מצידה והיא החלה לצחוק ואמרה שזה נעים אבל מדגדג...
אחרי כ-30 דקות בחדר החלה בעבודת ידיים משובחת היא פשוט מתגרה מלראות גבר מגורה ככה!מפלרטטת לאורך כל העיסוי וכל זה תוך כדי שהיא גורמת עונג
לסיכום:
אמילי צעירה,נראית טוב מאוד,פנים נאות וגוף רזה צעיר ומגרה,מעניקה עיסוי די מקצועי ונעים מריחה מצויין ובעקרון אחת הטובות שהייתי איתן.
מקווה שהמקום שיעברו אליו יהיה טוב הרבה יותר מהחדרון הקטנציק שכרגע הן מארחות בו.

אחרי מקלחת התחילה במסאז די מקצועי לאורך כל הגוף היא מריחה מעולה ומדברת במהלך העיסוי מה שעושה את העיסוי לעוד יותר כיפי..ביקשתי פחות עיסוי ויותר בודי אז היא החלה בבודי חושני והחלה לנוע מצד לצד על הגוף שלי.
יש לה עור חלק ונעים ומגע הידיים והגוף שלה עושה נעים לאורך כל הגוף!עם הידיים שלה היא נוגעת לא נוגעת איפה שצריך מה שמגרה עוד יותר...
תוך כדי העיסוי התחלתי לנשק את גופה ללא התנגדות מצידה והיא החלה לצחוק ואמרה שזה נעים אבל מדגדג...
אחרי כ-30 דקות בחדר החלה בעבודת ידיים משובחת היא פשוט מתגרה מלראות גבר מגורה ככה!מפלרטטת לאורך כל העיסוי וכל זה תוך כדי שהיא גורמת עונג

לסיכום:
אמילי צעירה,נראית טוב מאוד,פנים נאות וגוף רזה צעיר ומגרה,מעניקה עיסוי די מקצועי ונעים מריחה מצויין ובעקרון אחת הטובות שהייתי איתן.
מקווה שהמקום שיעברו אליו יהיה טוב הרבה יותר מהחדרון הקטנציק שכרגע הן מארחות בו.
137הדבר היחיד שמנחם אותי בנפילות זה שאני יכול לדווח כאן ולהציל אנשים אחרים.
הייתי היום אצל ליסה הברזילאית.
נפילה ברמות קשות.
לטעמי- מכוערת. וממש לא רזה.
מסאז- כלום ושום דבר.
הרפיה- בכוח. הייתי צריך לעצום את העיניים ולחשוב עם מישהי אחרת כדי לגמור פעמיים.
Gfe- שום כלום. לא מרשה לנשק אותה בשום מקום בגוף. מה שרק מרשה ואף דורשת זה שתדחוף לה אצבעות.
אשת שיחה גרועה. יש לה מבטא כבד ואולי לא יודעת ממש את השפה למרות שלדבריה היא 15 שנה בארץ.
בקיצור 250 שקל שהלכו על כלום.
הנפילה הגדולה שלי בשנה האחרונה לפחות.
לפחות נכנסתי בול בזמן ולא היה עיכוב כמו תמיד
138כל מילה חצובה בסלע :) לדעתי צריך להחרים אותה וככה יבינו שם שהיא לא משתלמת להם ויביאו מישהי אחרת .
139WOW היקר,
למה חשבת שתקבל שרות סביר?
הרי איך שמתפרסם כאן פוסט חיובי על מישהי, מייד המקום מוצף בלקוחות שמוכנים לשלם את המחירים המופרכים שהם מבקשים.
אני מזמן הבנתי שאני יכול לקבל שרות מצויין ב 150 ש"ח וליפול נפילה כואבת גם ב 500 ש"ח (וגם יותר).
אז למה לשלם מחירים מופקעים?
למה חשבת שתקבל שרות סביר?
הרי איך שמתפרסם כאן פוסט חיובי על מישהי, מייד המקום מוצף בלקוחות שמוכנים לשלם את המחירים המופרכים שהם מבקשים.
אני מזמן הבנתי שאני יכול לקבל שרות מצויין ב 150 ש"ח וליפול נפילה כואבת גם ב 500 ש"ח (וגם יותר).
אז למה לשלם מחירים מופקעים?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
140לא צריך להגזים. היא באמת בינונית אבל לא במכוון .
יש לה חזה סיליקון יחסית יפה למשופץ. גוף שטוח בלי קימורים.
הטיפול סביר. עשתה 2 הרפיות כנדרש.
לא הייתי חוזר שוב.
יש לה חזה סיליקון יחסית יפה למשופץ. גוף שטוח בלי קימורים.
הטיפול סביר. עשתה 2 הרפיות כנדרש.
לא הייתי חוזר שוב.